• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

Hello everybody!
Ja sam iz Srbije. Imam PayPal racun sa srbskim adresom, uz koju sam prikljucio Payoneer karticu (isto je sa srbskim adresom).
Ako otvorim Slovenacki PayPal, mogu li verifikovati tako da dam samo US Payment Service podatke? ..ili moram prikljuciti prethodno i Payoneer karticu?

Moram li prethodno skinuti Payoneer karticu sa srbskog PayPala, pre nego sto to dodajem slovenackom PayPalu?

Hvala :)

Tvoja Payoner kartica je na podatcima iz Srbije i ne moze da se poveze sa Slovenackim paypalom posto bi te proverili ubrzo i bio bi blokiran, a i ostao bez para ako ih imas na paypalu vrlo brzo.

Davor kaže:
Tvoja Payoner kartica je na podatcima iz Srbije i ne moze da se poveze sa Slovenackim paypalom posto bi te proverili ubrzo i bio bi blokiran, a i ostao bez para ako ih imas na paypalu vrlo brzo.

Onda nije dovoljno samo USPS? (jer meni jeto glavno)
Procitao sam ovde da moze i u Srbiji dodati USPS uz PayPal

aladeen kaže:
Hello everybody!
Ja sam iz Srbije. Imam PayPal racun sa srbskim adresom, uz koju sam prikljucio Payoneer karticu (isto je sa srbskim adresom).
Ako otvorim Slovenacki PayPal, mogu li verifikovati tako da dam samo US Payment Service podatke? ..ili moram prikljuciti prethodno i Payoneer karticu?

Moram li prethodno skinuti Payoneer karticu sa srbskog PayPala, pre nego sto to dodajem slovenackom PayPalu?

Hvala :)

Mozes da povezes payoneer sa paypalom i registrujes paypal na Sloveniju ali nakon primljenih 3000 eura bio bi blokiran od strane paypala, svakako ne savetujem ti da to radis

aladeen kaže:
Davor kaže:

Onda nije dovoljno samo USPS? (jer meni jeto glavno)
Procitao sam ovde da moze i u Srbiji dodati USPS uz PayPal

To što kaže Lakiša, s tim da je meni limit novca koji mogu primiti na PayPal ~3300$.

Igor Tomić kaže:
To što kaže Lakiša, s tim da je meni limit novca koji mogu primiti na PayPal ~3300$.

Da, to znam, ali Payoneer Billing Address je srbski, i ne razumem kako je to dobar za slovenacki PayPal?

aladeen kaže:
Igor Tomić kaže:

Da, to znam, ali Payoneer Billing Address je srbski, i ne razumem kako je to dobar za slovenacki PayPal?

Stavio sam bukvalno sve isto i na Payoneer i na Paypal, i adresu i sve, s tim što na PayPal stoji da je moja zemlja Slovenija i pozivni broj da mi je slovenački.

Igor Tomić kaže:
aladeen kaže:

Stavio sam bukvalno sve isto i na Payoneer i na Paypal, i adresu i sve, s tim što na PayPal stoji da je moja zemlja Slovenija i pozivni broj da mi je slovenački.

I dizes pare na taj nacin?

sunbeach kaže:
Igor Tomić kaže:

I dizes pare na taj nacin?

Da. Dakle spojio sam Payoneer US Payment Service i PayPal. Payoneer mi je otvoren na Srbiju, sve redovno upisano. PayPal je otvoren takođe sa svim redovnim podacima, s tim da je zemlja Slovenija, i pozivni broj telefona isto.

Limit primanja novca na Paypalu mi je 3300$ godišnje, i da, naravno da mogu da podižem taj novac.

Eh, nisam do sada kontao onaj izraz "If I had a nickel for every time somebody asks me..." :)

Kako si uplatiti neke novce na Payoneer prepaid karticu?
Trebam imati neku svotu da mogu povezati karticu sa stranicama gdje imam neku lovu (Freelancer, Paypal).

Novi sam na forumu i imam pitanja vezano za Payoneer

1. Dobio sam karticu, aktivirao istu i taj dio je odrađen.

2. Zatražio sam da mi se otvori US Payment Service i tu sam još na čekanju (rekli su da ću obavijest dobiti na e-mail)

E sad ono najbitnije...

Naime, ja sam "član" realne hrv. svakodnevnice, pri tome mislim da sam u svim mogućim kartičnim/bankovnim blokadama. :(

Zanima me kako da uplatim novac na svoju Payoneer karticu jer mi je to potrebno kako bi kupovao/plaćao po netu.

Znači treba mi savjet kako da uplatim novac na nju!

Nemam tekući račun (blokada), ne mogu otvoriti devizni i nitko od mojih nema payoneer račun da mi eventualno prebaci novac.

Hvala puno momci

Pomagajte.
Ne mogu da se ulogujem,traze mi sigurnosna pitanja,a ja ne znam odgovore.
Sta raditi?

mico kaže:
Pomagajte.
Ne mogu da se ulogujem,traze mi sigurnosna pitanja,a ja ne znam odgovore.
Sta raditi?

Pričati sa podrškom.

Preko foruma probaj, uvijek odgovore: community.payoneer.com
Istina, preko foruma ti ne mogu pomoći s tim, ali možda malo ubrzaju odgovor od supporta.

Ja sam za sve probleme pisao na forumu Wjunction, imaju svoju temu tamo za zvanicnu podrsku za webmastere sa 2 operatera. Za vece probleme cak pristaju da razgovaraju i preko skype i stvarno se brzo resi cim stupite u kontakt.

Kapetane, evo da se i ja "ogrebem" za savjet jer sam skoro spalio na zivce pokusavajuci rijesiti problem. Pretrazio sam sve zivo sto sam mogao ali jednsotavno nikako ne mogu izaci iz zacarnog kruga. Nemogu nikako prebaciti novac sa PayPala na svoju Payoneer karticu!!! Jednostavno mi PayPal svaki puta javlja: "To withdraw funds from your PayPal account to a credit, debit, or prepaid card, add a card with a Visa logo."!?!?!? Tako da mi nista nije jasno. Kada idem dodati bank account onda mi napise: "You cannot add a bank at this time."... jednostavno vise neznam sta da radim, osjecam se tako glupo da ti nemogu opisati ;)

Da bi nalog koristio u potpunosti (plaćao i primao novac sa Paypal-a na Payoneer) morat ćeš uraditi obje verifikacije.
[/quote]

Točno je, Guru, sve se događa kako si rekao. :)
Poslali su mi nešto novca na US Payment service i verificirao sam račun. :)
Nakon toga sam pokušao verificirati i Payoneer karticu /na add-edit credit card/ (kad već imam 18c na Banci) ali bezuspješno.
Jeli u pitanju premali iznos na računu ili sam propustio još nešto učiniti? :fever
[/quote]

Evo mog iskustva sa Payoneer-om.

Naručio sam Payoneer karticu 17.10. Tri nedelje kasnije stiže poruka da slika LK nije dobra i da bitrebalo da pošaljem novu. Istog momenta im šaljem novu u visokoj rezoluciji.
Prolazi vreme, ništa se ne dešava, na sajtu stoji uputstvo da se ukoliko kartica ne bude odobrena u roku od sedam radnih dana kontaktira podrška. E tu počinju muke. Pošaljem mejl pre šest dana (stoji da odgovaraju u roku od tri dana) ništa. Otvorim temu na forumu, ništa osim spamovanja par Indijaca. Šaljem još par mejlova, ne reaguju.
Sad sam pokušao na čet, ne rade. Osećam se kao Jozef K.
Da li je još neko imao ovakve probleme sa njima?

nikola_m kaže:
Evo mog iskustva sa Payoneer-om.

Naručio sam Payoneer karticu 17.10. Tri nedelje kasnije stiže poruka da slika LK nije dobra i da bitrebalo da pošaljem novu. Istog momenta im šaljem novu u visokoj rezoluciji.
Prolazi vreme, ništa se ne dešava, na sajtu stoji uputstvo da se ukoliko kartica ne bude odobrena u roku od sedam radnih dana kontaktira podrška. E tu počinju muke. Pošaljem mejl pre šest dana (stoji da odgovaraju u roku od tri dana) ništa. Otvorim temu na forumu, ništa osim spamovanja par Indijaca. Šaljem još par mejlova, ne reaguju.
Sad sam pokušao na čet, ne rade. Osećam se kao Jozef K.
Da li je još neko imao ovakve probleme sa njima?

I ja sam citao da je dosta ljudi imalo slicne probleme, pogotovo sa supportom za koji sam cuo da je ocajan. Medjutim ja sam im poslao licnu kartu koja mi je bila istekla nekoliko dana i sve je proslo OK i stigla mi je kartica mnogo brze nego sto sam citao po forumima da stize ljudima(tipa posle 10-15 dana sam je dobio).

Back
Na vrh