• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

@Kimi, nema problema, mada osobno mislim da nisam napravio ništa spektakularno, samo sam ti rekao svoje iskustvo s ovom metodom. Tako sam i ja došao ovdje prije 4, 5 mjeseci po informacije. Slažem se s tobom da je kartica odlična, ja jedino imam jednu malu zamjerku, a to je da povećaju limit kartice od $10k, barem duplo a možda i više.

@adikcija, ne znam to je vjerojatno točno, ali ajde recimo da sam ja cjepidlaka i uvijek računam sve svoje transakcije ručno i nigdje ne vidim nikakav dodatni odbitak. Evo stavit ću u prilog još jedan screenshot kupovine u Sloveniji i na svim mogućim online kalkulatorima za valutu naših i stranih uvijek ispadne sve okay, te ako računam ručno prema našim bankama isto sve ispadne točno, bez ikakove provizije.

Imam još dosta ovakvih malo manjih kupnji što u Mađarskoj što u Sloveniji i meni je sve crno na bijelo. Ne znam, ne želim stvarati neku prepirku, nije mi to namjera, ali ja čisto govorim iz svoga iskustva, a koliko vidim da vi pričate ono što pročitate.

Je li netko imao ovaj problem:

Kada pokušam dodati bank account na paypalu kojeg mi je dodijelio payoneer, dobijem ovaj error: "We were unable to process your bank account registration at this time. We apologize for the inconvenience. Please try again at a later date."

Jel netko u Hrvatskoj dizao pare zadnjih par dana? Danas sam probao u zabi, pbzu, erste i rba i na svim bankomatima transakcija je odbijena.

Ja sam podizao pre 2 dana ovde u Srbiji, sve prošlo ok. Jesi probao manju sumu da podigneš?

Sad cu ja na bankomat pa cu ti rec moze li..mada sam ja u CG ali trebalo bi da je to isto..

Ostalo mi je nešto para na Payoneer računu pa sam uzeo domen sad i prošlo je sve ok, baš karticom platio. Ne znam što vas zeza na bankomatu.

U cemu je problem onda, meni ce taman za 1 - 2 leci pare pa javim ako bude problema, inace iz BiH sam :D

10/04/13 11:00:00 PM

Tada mi ljeze, znaci sutra cu vjetovatno podici, ako ne i veceras pa javim :D

Evo podigao sam i ja pare, mislim da je problem kod tebe ili kod nekoga ko ne moze podici pare taj sto stavi veliku cifru da podize npr. ako imate na racunu 50eura, ne mozete preko bankomata podici 50eura jer je provizija velika, mozda 40eura mozete, probajte tako, uvjek racunajte proviziju 3% dok neki bankomati uzmu sebi jos dio :)

Napisao je Djetlic gore da je dizao manju sumu i da nije uspelo. ;)

Btw. jel to Sharecash isplata? :D

m1l4n kaže:
Evo podigao sam i ja pare, mislim da je problem kod tebe ili kod nekoga ko ne moze podici pare taj sto stavi veliku cifru da podize npr. ako imate na racunu 50eura, ne mozete preko bankomata podici 50eura jer je provizija velika, mozda 40eura mozete, probajte tako, uvjek racunajte proviziju 3% dok neki bankomati uzmu sebi jos dio :)

Ma nije to problem, htio sam podići 750$ koliko mi je dnevni limit, pa sam probao i puno manje cifre, ali 2 dana su transakcije bile odbijane.

Kakav dnevni limit,mozes li napisati iz kog razloga imas dnevni limit?Ja sam dizao i vise od 750$ i sve bilo ok,samo mi jos fali i dnevni limit pored tolikih provizija -.-

Nzm koju si karticu uzeo posto sam i ja uzeo preko webmoney pa mi je dnevni limt 2.5k

aleksej kaže:
Napisao je Djetlic gore da je dizao manju sumu i da nije uspelo. ;)

Btw. jel to Sharecash isplata? :D

Nije, radim sa CleanFiles-om

#Tema - Ma to su vjerovatno bili problemi sa njima, a isto sam shvatio da su na svakom bankomatu razlicite provizije, npr. meni bankomat od Hypo banke najmanju proviziju uzima.

Zar CF ne leže utorkom uveče, to nisi hteo da plaćaš onaj load fee od $5? :D

Back
Na vrh