• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Payoneer Kartica

masic1 kaže:
hoceli se pojaviti ta o0pcije tek kada aktiviram payoner mastercard.pre nije bila opcija dok je neaktiviram.
jel opcija deposita sa moje visa kartice od intese kada uplatim 29dolara.
pricao sam sa njima u vezi privatnog loadinga nema opcija dok nepocnem raditi odnossno don nezaradjujem.mozete li mi predloziti neke firme.moze i reklame klik.znate li gde se nalaze na payoner sajtu ti partneri hvala.

mod: spajanje postova

Imao si link samo par postova gore a mislim da je od pocetka ove teme postavljem mnogo puta.

http://www.payoneer.com/uspservice.aspx

Darster,ja mislim da mozes imati vise kartica ali to isto provjeri.

masic1 kaže:
hoceli se pojaviti ta o0pcije tek kada aktiviram payoner mastercard.pre nije bila opcija dok je neaktiviram.
jel opcija deposita sa moje visa kartice od intese kada uplatim 29dolara.
pricao sam sa njima u vezi privatnog loadinga nema opcija dok nepocnem raditi odnossno don nezaradjujem.mozete li mi predloziti neke firme.moze i reklame klik.znate li gde se nalaze na payoner sajtu ti partneri hvala.

mod: spajanje postova

Čovek, na ovoj stranici ima link ka partnerima... a koliko je puta linkovano u temi da ne brojim.

Što se tiče tvojih pitanja, ako je tebi mrsko da ih smisleno postaviš, šta misliš koliko je meni tek mrsko da pokušam odgonetnuti šta ti u stvari želiš da znaš. Potrudi se bar da postaviš jasno i konkrento pitanje da bi mogao da dobiješ precizan odgovor.

Jel neko imao iskustva sa Payoneer karticom da mu se zabrane "Private loads" ?
Ja shljakam preko EX VWorkera sada Freelancer-a i pre 2 nedelje su mi ukinuli tu opciju. U medjuvremenu sam skontao da je moja kartica istekla i juce mi je stigla nova, aktivirana je, novac je prebacen, podignut sa ATM-a ali opcija "private loads" jos uvek nije dozvoljena.
Neko doziveo i preziveo ovo?

Thanks pozz

Ako si karticu izvadio preko partnera (tj preko freelancera), onda ne možeš imati opciju private load. Mislim da samo kartice koje su direktno preko payoneer-a izvađene mogu imati private load.

I meni su iskljucili private load. Kazu da moram dobiti par uplata od njihovih partnera, da bi mi ponovno vratili tu opciju.

To sam i ja saznao malo pre. Znaci bar nekoliko isplata sa Freelacer-a, pa mi onda opet omogucavaju private loads.
A koliko znam, direktne kartice nisu nama dostupne sa Payoneer-a?

Pozdrav,

Da li netko zna možda koliki je dnevni limit na bankomatima u Sloveniji? Pošto sljedeći tjedan idem tamo kupiti nešto hardwarea, odmah bi i podigao max koliko mogu u jednom danu.

Srdačno,
Bones

Payoneer ti dozvoljava maksimalno 1000$ da podižeš sa bankomata dnevno, i da ukupno trošiš do 2500$ dnevno.

Limit bankomata nije toliko bitan jer možeš da odeš na 2 ili 3 bankomata. U Srbiji je limit od ~300eur do ~600eur max po transakciji na bankomatu (proveri), a u Sloveniji on, kao i kod nas, zavisi od banke do banke.

Payoneer FAQ kaže:
This card allows a total limit of $10,000. A daily spending limit is set at $5,000. Daily cash withdrawal limit, both at ATM and bank teller, is set to $2,500. Example: After making a $2,500 cash withdrawal, the card can be used for a POS purchase of up to $2,500 within the same day.

Notes:

Local ATM networks may impose lower withdrawal limits than the limits stated above.
The card should only used after it’s been activated and loaded with funds. Attempting to use it before it is activated and loaded carries the risk of losing it to the ATM machine.
Fees may apply. Please refer to your cardholder agreement for more information.

Ovo boldano mene brine. Sve mi je to jasno, zato sam pitao ako netko ima iskustva tj. ako je već dizao baš s Payoneer karticom. Gospodin iz trgovine u Sloveniji mi je rekao preko maila da je limit u njegovoj banci 400€.

Sad i ovo drugo mi nije jasno, ako podignem na bankomatu $2500 onda mogu kupovati s $2500 što mi je ostalo i što je logično, a što ako ne dignem tih $2500, da li onda mogu kupovati s ukupnom cifrom od $5000?

Gledao sam neki drugi faq ... sorry.

Digni novac na više banaka, i rešen problem. I meni je nejasno kako stoje stvari ako ne digneš tih 2500$.

draganukacek kaže:
Digni novac kod nas i ponesi kesh u Sloveniju i nemas brige.

Tada plaća konverziju dolar -> dinar -> eur, umesto direktno dolar ->eur.

Igor Tomić kaže:
draganukacek kaže:
Digni novac kod nas i ponesi kesh u Sloveniju i nemas brige.

Tada plaća konverziju dolar -> dinar -> eur, umesto direktno dolar ->eur.

Ma nije čak niti to, pa ne mogu dizati malo malo po 5k kn kod nas, vjerujem da će me skužit. Kao što sam kupovao online i odmah su me zvali iz Erste Card Cluba.

Zdravo svima! Zanima me da li se iWritera može prebacivati novac na Payoneer karticu? Ako ne, da li je onda moguće da "prevučem" novac sa iWritera na PayPal pa onda da ga Payoneer-om "pokupim" sa PayPala?

Neiskusan sam u pogledu tih kartica pa je pitanje možda glupo, ali bi mi bilo korisno da mi odgovori neko ko je imao iskustva sa podizanjem novca sa iWritera.

Nisam radio za iWriter, ali koliko znam oni isplaćuju na PayPal. Ako imaš Payoneeru i uzmeš njihov 'US payment service', jednostavno prebacuješ s PayPala na US account i podižeš na Payoneeru.

LeonMak kaže:
Nisam radio za iWriter, ali koliko znam oni isplaćuju na PayPal. Ako imaš Payoneeru i uzmeš njihov 'US payment service', jednostavno prebacuješ s PayPala na US account i podižeš na Payoneeru.

Hvala puno na odgovoru! iWriter isplaćuje na PayPal nego me buni činjenica da sam iz Srbije pa ne mogu primati uplate na PayPal. Možda ipak mogu stavljati novac da mi "leži" na PayPal-u (valjda se to prikazuje na PayPal balance) pa ga onda prebaciti na US accout, da li si na to mislio?

Ako si iz Srbije ne možeš nikako da držiš novac na legalnom nalogu.

Pozdrav! Prilikom kreiranja Payoneer kartice na oDesk-u, u polju u kojem trebam ponoviti svoju mail adresu, ne mogu ukucati znak "@", pa me zanima da li je neko imao sličan problem, i o čemu se radi? Jučr sam se registrovao, već danas sam dobio ponudu za posao, međutim zbog navedenog problema ne mogu izraditi karticu. Bio bih jako zahvalan ako bi neko pomogao!
sms2134 kaže:
Pozdrav! Prilikom kreiranja Payoneer kartice na oDesk-u, u polju u kojem trebam ponoviti svoju mail adresu, ne mogu ukucati znak "@", pa me zanima da li je neko imao sličan problem, i o čemu se radi? Jučr sam se registrovao, već danas sam dobio ponudu za posao, međutim zbog navedenog problema ne mogu izraditi karticu. Bio bih jako zahvalan ako bi neko pomogao!

I još me zanima, da li ste imali problema prilikom unošenja adrese stanovanja ili bilo čega drugog? Bilo koja informacija bi dobro došla!

drPlacebo kaže:
... nego me buni činjenica da sam iz Srbije pa ne mogu primati uplate na PayPal. Možda ipak mogu stavljati novac da mi "leži" na PayPal-u (valjda se to prikazuje na PayPal balance) pa ga onda prebaciti na US accout, da li si na to mislio?
Da sorry, nisam vidio da si iz Srbije... kao što kaže Skipper, onda to nažalost neće tako ići.

@sms2134: jesi probao copy/paste @?

Back
Na vrh