Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pronstar kaže:rekoh hipoteticki 5-10-20, nikad ne dizem preko 19.000 RSD, pa sad ako bi u jednom danu digao 5-10-20 x 19.000 ako bih neki cudom usao u tako velike sume vec bih to hendlovao na drugi nacin
ekibum kaže:pronstar kaže:rekoh hipoteticki 5-10-20, nikad ne dizem preko 19.000 RSD, pa sad ako bi u jednom danu digao 5-10-20 x 19.000 ako bih neki cudom usao u tako velike sume vec bih to hendlovao na drugi nacin
Zasto bas 19.000RSD a ne svih 20.000RSD koliko je limit na bankomatima za jedno dizanje novca (npr. banka Intesa)?
mastexx kaže:Da li se 25$ bonusa dobija kad odjednom stavim na kartici 100$, ili ne mora odjednom? I da li ja ako stavim na kartici 20$, da li ce mi oni uzeti odmah tih 20$ za aktivaciju kartice, i ostatak kad budem stavio jos novca na kartici ili ce mi uzeti novac tek onda kada budem imao tacan iznos onoliko koliko kosta kartica?
Ne mora biti odjednom nego kad nakupiš ukupno 100$ uplata.mastexx kaže:Da li se 25$ bonusa dobija kad odjednom stavim na kartici 100$, ili ne mora odjednom? I da li ja ako stavim na kartici 20$, da li ce mi oni uzeti odmah tih 20$ za aktivaciju kartice, i ostatak kad budem stavio jos novca na kartici ili ce mi uzeti novac tek onda kada budem imao tacan iznos onoliko koliko kosta kartica?
masic1 kaže:dobar dan imam vise pitanja u vezi payoner kartice.
prvo pitanje ako mi nije stigla i nisam je aktivirao mogu li ja uplatiti na sajtu sa mojom visa electron karticom banke intesa nevidim opciju uplaate na karticu.
drugo pitanje moguli ja uplacivati sa njom na interner strane kladionice.
trece pitanje kada mi isplacuje kladionica na payoner karticu koliko se ceka dana da bi stigao novac od kladionice jer te pare bih koristio u online shopove nikako necu na bankomat zbog poreske politike.kartica mi stize za 15 dana hvala.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke