• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pay Pal od 24.9.2011. dostupan i za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije

Vlada Srbije danas je usvojila predlog po kome se podiže limit za oslobađenje od plaćanja carine.

"Limit za oslobađanje od carine prilikom uvoza kupljenje robe se podiže sa 25 na 50 evra, dok se limit prilikom uvoza robe koju naši građani primaju besplatno od fizičkih lica iz inostranstva podiže sa 45 na 50 evra", rekao je šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović.

"Ovakom odlukom podstiče se korišćenje međunarodnih servisa za plaćanje preko interneta", kazao je on.

Kako je Mihajlović precizirao, promenjena je Uredba o vrsti, količini i vrednosti robe na koju se ne plaćaju uvozne dadzbine, rokovima, uslovima i postupku za ostvarivanje prava na oslobođenje plaćanja od uvoznih dažbina.

Stvarno ne znam koga oni vise zezaju, sigurno cu da glasam za njih na sledecim izborima, definitivno su me kupili su me ovim, koliko su jadni prosto neverovatno, 50 eura my ass, i sta sad treba da budemo svi srecni. Dok se ne podigne na 100 eura kako je nekad bilo novine treba da pisu i da kritikuju i dalje jer ovo smesno jadno i zalosno. Al nema veze, neka im, uvek ima nacina da se prevare prevaranti.

Dragoslave evo linka,
https://internetzarada.org/novi-webshop-placanje-putem-alertpay-moneybookers-t-4403-2.html

A ovi kazu 70 eura:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2011&mm=09&dd=29&nav_id=545655

zekans84 kaže:
Vlada Srbije danas je usvojila predlog po kome se podiže limit za oslobađenje od plaćanja carine.

"Limit za oslobađanje od carine prilikom uvoza kupljenje robe se podiže sa 25 na 50 evra, dok se limit prilikom uvoza robe koju naši građani primaju besplatno od fizičkih lica iz inostranstva podiže sa 45 na 50 evra", rekao je šef Kancelarije Vlade Srbije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović.

"Ovakom odlukom podstiče se korišćenje međunarodnih servisa za plaćanje preko interneta", kazao je on.

Kako je Mihajlović precizirao, promenjena je Uredba o vrsti, količini i vrednosti robe na koju se ne plaćaju uvozne dadzbine, rokovima, uslovima i postupku za ostvarivanje prava na oslobođenje plaćanja od uvoznih dažbina.

Ipak je 70 evra... http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/13/Ekonomija/963988/Bez+carine+za+robu+do+70+evra.html

shonez kaže:
Sta bi sa PayPal-om, jel zna neko ?

Ma kakav PP, nema od toga nista... Sve ti je to jedna velika sarena laza!!

zna neko kako da se otvori na "crno" paypal nalog?
treba da stavim recimo hrvatsku ili bosnu kao zemlju mesto srbije,jer je nema?
i ocu onda moci da saljem novce na karticu ili izmedju paypal naloga?

meni je potreno hitno prebcivanje sa paypala na mb 15$ treba da mi posalje neko ali nemam pp ?

e ljudi ocel mi neko odgovoriti na onaj post gore,msm stvarno treba mi hitno odgovor.

arhandjel kaže:
zna neko kako da se otvori na "crno" paypal nalog?
treba da stavim recimo hrvatsku ili bosnu kao zemlju mesto srbije,jer je nema?
i ocu onda moci da saljem novce na karticu ili izmedju paypal naloga?

To sa karticama i sa dizanjem para nemam nikakva iskustva, ali sa laznim PP-ovima imam. Dakle, trebalo bi da napravis account i da stavis da si Slovenac i moci ces da da saljes i da primas pare :)

i nema problema sto sam iz srbije?
znaci mocicu da iako sam iz srbije da primim pare recimo sa fiverra na taj nalog pa onda da posaljem recimo nekome drugom koima pp nalog?
eh da,sada sta da stavim kao grad i postanski broj?

arhandjel kaže:
znaci mocicu da iako sam iz srbije da primim pare recimo sa fiverra na taj nalog pa onda da posaljem recimo nekome drugom koima pp nalog?

Neki grad i postanski broj tog grada. :)

arhandjel kaže:

Takodje taj nalog nije bas siguran, jer paypal moze u svakom trenutku da zatrazi verifikaciju, tako da pazis...

ukucao sam grad ljubljana i izbacio mi je drugio prozor da verifikujem karticu stisnuo sam dalje a da nista ne ukucam mslio sam da nije neophodno,da se ukucava broj kartice,ali mora -.-.
i ukucam ti ja broj moje katice kada ono izbaci.

The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

zar sam ja toliki baksuz -.-

EDIT: uspeo sam ne mora da se verifikuje kartica dole u levom uglu je bio malecni link "go back to my account" :)

Da ali kad hoćeš kasnije da podigneš pare moraš verifikovati karticu. :)
Plus nemoj da se zezneš pa nešto šalješ na taj paypal, ako je ne verifikovan jer mogu pare da jednostavno nestanu. :)
Dakle tebi pošalju pare a PP ti nije verified, i onda pare jednostavno nestanu.

nmg da verifikujem karticu jer treba kartica da bude iz slovenije :O
pa koja je onda svrha paypal naloga ako ne mogu da saljem pare na njega?

E pa ja ti govorim da se ne zayebeš i pošalješ pare na taj paypal koji ti nije verifikovan i onda one "nestanu". :)
Čačkaj i dalje možda šta naleti. U svakom slučaju da bi te pare mogao podići treba ti verifikovan nalog. A ti sad skontaj je li moguće verifikovati nalog iz slovenije sa karticom iz srbije. :)

jok ja sam planirao ovako,primim pare recimo sa fiverra na paypal.I onda te pare sto sam primio na paypal,ne dizem! nego ih posaljem drugom paypal korisniku a on meni posalje na MB racun.
to moze jel tako?

Može naravno. A nalog si mogao da verifikuješ sa VCC koja košta 6-7 dolara...

Ovaj thread je totalno otisao u krsenje pravila. Rasprave o tome kako krsit pravila i varati paypal nisu dozvoljene. Tako da malo kasnije kad nadjem vremena cu proucit i pobrisat sve postove vezanu uz ovu raspravu a ovisno o tome sta zakljucim mozda podjelit i neke sankcije. Ako netko zeli nastavit pricat o tome slobodno moze - izvan ovog foruma.

p.s. arhandjel imas PM

Meni je PayPal blokirao USA racun zbog pristupa iz Srbije. Nakon uredne dokumentacije sve su lepo vratili u normalu.Znaju oni da kada bi nama omogucili primanje para da bi smo sve njih presisali :).

Back
Na vrh