• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pay Pal od 24.9.2011. dostupan i za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije

Lala kaže:
Meni je PayPal blokirao USA racun zbog pristupa iz Srbije. Nakon uredne dokumentacije sve su lepo vratili u normalu.Znaju oni da kada bi nama omogucili primanje para da bi smo sve njih presisali :).

Ne znam o kakvom sisanju pricas, ali svakako nije nesto za pohvaliti se. :busted

http://www.payoneer.com

Je li ko ovaj sajt vidio? Ja sam igrom slučaja ovaj sajt dobio od jedne persone koja nema PayPal ali mi reče da će preko ovog rješavati taj problem. Ja sad nisam imao vremena da istražim šta, kako, kuda. Pa ko ima neka pogleda. :)
Uglavnom ako se preko ovog može nešto postići vrijedi pokušati. :)

Vatra Wolf kaže:
http://www.payoneer.com

Je li ko ovaj sajt vidio? Ja sam igrom slučaja ovaj sajt dobio od jedne persone koja nema PayPal ali mi reče da će preko ovog rješavati taj problem. Ja sad nisam imao vremena da istražim šta, kako, kuda. Pa ko ima neka pogleda. :)
Uglavnom ako se preko ovog može nešto postići vrijedi pokušati. :)

Mozes verifikovati PayPal racun sa Payoneer karticu te primati isplatu od stranica koje su partneri od Payoneer-a.

Pa eto jedno rješenje oko problema zvani PayPal u Srbiji. Je li raširen ovaj payoneer ?

Vatra Wolf kaže:
Pa eto jedno rješenje oko problema zvani PayPal u Srbiji. Je li raširen ovaj payoneer ?

Internacionalni servis.

Mozes verifikovati PayPal racun sa Payoneer karticu te primati isplatu od stranica koje su partneri od Payoneer-a.

Ja sam iz Srbije i imam Payoneer karticu odavno. Sta znaci to? Da mogu verifikovati Paypal racun sa njom i koristiti ga bez problema?????

Dbomestar reče da više ne pišemo o ovome. Ne znam dal' može sa Payoneer karticom, ja to nisam probao ali ako može onda mora neka druga zemlja + Payoneer.

Nisam predlagao nikakve prevare, prosto pitam da li je to moguce i da li je legalno, posto ne zelim da se igram sa tim. Nisam valjda prekrsio neka pravila foruma

Back
Na vrh