Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shonez kaže:Citiram : "Povodom polemika oko korišćenja usluga PayPal servisa u Srbiji nema smetnji da rezidenti-klijenti preko banke slobodno vrše plaćanje, odnosno naplatu po osnovu kupovine ili prodaje robe i usluga u inostranstvu koristeći usluge tog servisa, stav je Narodne banke Srbije(NBS) koji je upućen nadležnim ministarstvima. "
Pa da, ali dzaba sve to kad je minimalni prag carinjenja i dalje 20 evra...mozemo samo kupovati zvake iz inostranstva, tako da verovatno ove godine nista od PayPal-a.
mindhunter kaže:Pogledaj kolike su carine, takse i limiti u Brazilu naprimer i bice ti jasno zasto nema veze. Nesto drugo je ovde u pitanju. Mada ne iskljucujem mogucnost da nas uslovaljavaju tako. Nase takse su inace smesne u odnosu kako su nekada bile i u odnosu na druge zemlje.
aleksej kaže:http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...edna+do+75+evra+ubuduće+se+neće+cariniti.html
Video već a par sajtova ali Press mi bio najbliži. Sad će izbori, svašta obećavaju, videćemo šta će stvarno i ispuniti na kraju...
shonez kaže:Negde u novinama sam procitao da su.
Recimo za Hr minimalni prag carinjenja je 200 evra...koliko sam cuo.
shonez kaže:mindhunter kaže:Pogledaj kolike su carine, takse i limiti u Brazilu naprimer i bice ti jasno zasto nema veze. Nesto drugo je ovde u pitanju. Mada ne iskljucujem mogucnost da nas uslovaljavaju tako. Nase takse su inace smesne u odnosu kako su nekada bile i u odnosu na druge zemlje.
Pa dobro ali i plate u Brazilu su sigurno vece a i veca je zemlja veca kupovna moc.
Kod nas su drpenzibite, gleda ko ce na koji nacin da se ugradi i za koliko
Negde u novinama sam procitao da su nase carine toliko zestoke da npr ako kupis knjigu od 100 $ sa Amazona dok dodje u Srbiju i sve poplacas ispadne ti 300 $...pa vi sad vidite.. i posle zasto paypal nece da dodjeA da tek nepricam za carinike kako znaju odokativno da lupe carinu za neki proizvod. Moj drug je kupio graficku za PC 30 evra i platio carinu 17 evra
![]()
Recimo za Hr minimalni prag carinjenja je 200 evra...koliko sam cuo.
mindhunter kaže:Vec sam u jednoj temi objasnio kako se carini roba koja stize kao poklon, zatim od fizickog lica sa racunom, od pravnog lica sa racunom i ako stigne bez racuna(i kako odredjuje carinik koliko da carini).
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke