• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pay Pal od 24.9.2011. dostupan i za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije

dinkO14 kaže:
Ako ce biti ogranicenja kao i za Hrvatsku onda novac nemozes primat dok ne povezes karticu s paypal racunom.

Vazno je da ima paypal-a, vrlo je jednostavno povezati karticu sa paypal racunom :)

AleksaS kaže:
Vazno je da ima paypal-a, vrlo je jednostavno povezati karticu sa paypal racunom :)

To svakako. ;)
Tek sam sad primjetio da nisam citirao milana, jer to se odnosilo na njegov post da će skupljat pare dok ne napravi karticu.

rovad kaže:
... No bolje i to nego da morate radit fake račune i za plaćanje, što je stvarno retardacija posebne klase. Jer realno, čak i da možete samo plaćat na netu preko PP-a, to bi vam sigurno mnogima značajno pomoglo...
Naravno da će biti značajna pomoć i da samo plaćaš u početku. Konkretno u mom slučaju to znači da sad mogu da koristim neke hostinge i još neke servise koje pre nisam mogao.
Nego mene interesuje druga stvar. Jasno mi je da primljeni novac mora da leži mesec dana. A šta je kad povlačim novac sa kartice na PP. Jel to trenutno ili opet ima nekog čekanja?

Skipper kaže:
rovad kaže:
... No bolje i to nego da morate radit fake račune i za plaćanje, što je stvarno retardacija posebne klase. Jer realno, čak i da možete samo plaćat na netu preko PP-a, to bi vam sigurno mnogima značajno pomoglo...
Naravno da će biti značajna pomoć i da samo plaćaš u početku. Konkretno u mom slučaju to znači da sad mogu da koristim neke hostinge i još neke servise koje pre nisam mogao.
Nego mene interesuje druga stvar. Jasno mi je da primljeni novac mora da leži mesec dana. A šta je kad povlačim novac sa kartice na PP. Jel to trenutno ili opet ima nekog čekanja?

Svakog prvog u mjesecu je automatski,ali opet moras cekati par dana da banka proknjizi uplatu.
A kada manualno zatražiš isplatu trebaš čekati 5-7 dana da PayPal izvrši uplatu , a zatim 2-5 dana da banka proknjiži uplatu kao i u prethodnom slučaju.

adsenseamater kaže:
Skipper kaže:
rovad kaže:

Svakog prvog u mjesecu je automatski,ali opet moras cekati par dana da banka proknjizi uplatu.
A kada manualno zatražiš isplatu trebaš čekati 5-7 dana da PayPal izvrši uplatu , a zatim 2-5 dana da banka proknjiži uplatu kao i u prethodnom slučaju.
Vazno je da stize paypal pa za ostalo cemo lako :drinking

pozdrav svima, ja sam novi clan vaseg foruma iako za vas znam odavno... drago mi je sto paypal konacno stize i kod nas u srbiju, mislim da ce nam to otvoriti neke nove mogucnosti ;) imam samo par pitanja za vas i molio bih da mi sto pre odgovorite ukoliko znate nesto o tome:
-Da li maloletno lice moze da otvori pp acc?
-Da li je potrebno imati karticu da bi se otvorio pp acc?
-Da li i u kojoj banci maloletno lice moze da otvori racun?

ps: cesto sam online tako da sam raspolozen za svaku saradnju, i mozete racunati na moju pomoc ukoliko vam je potrebno nesto sto bih mogao da vam pomognem...

ps: - za neki dan cu postaviti jedan tutorijal o SEO :D

webcommercial kaže:
pozdrav svima, ja sam novi clan vaseg foruma iako za vas znam odavno... drago mi je sto paypal konacno stize i kod nas u srbiju, mislim da ce nam to otvoriti neke nove mogucnosti ;) imam samo par pitanja za vas i molio bih da mi sto pre odgovorite ukoliko znate nesto o tome:

ps: cesto sam online tako da sam raspolozen za svaku saradnju, i mozete racunati na moju pomoc ukoliko vam je potrebno nesto sto bih mogao da vam pomognem...

Nisam iz Srbije, ali evo odgovora.
Koliko sam ja upucen.
1. Moze, ali naravno upises pogresan datum rodjena i ne verifikujes nalog.
2. Nije potrebno ali je pozeljno jer tada povecas limit za slanje i primanje novca.
3. Jesi ti citav? Maloljetno lice da otvori racun. Mozda na Marsu.:hysterical

srboljub1989 kaže:
webcommercial kaže:

Nisam iz Srbije, ali evo odgovora.
Koliko sam ja upucen.
1. Moze, ali naravno upises pogresan datum rodjena i ne verifikujes nalog.
2. Nije potrebno ali je pozeljno jer tada povecas limit za slanje i primanje novca.
3. Jesi ti citav? Maloljetno lice da otvori racun. Mozda na Marsu.:hysterical

1. Da li je moguce da naknadno promenim datum rodjenja?
2. Koliki je taj limit? Posto 18 godina punim za 8 meseci, tako da ako krene neki biznis da ne propadnu pare :)

webcommercial kaže:
Naravno ukoliko se u međuvremenu rodiš neki mesec ranije.
Nego pošto kažeš da uskoro puniš 18 godina, ti lepo sačekaj rođendan a posle toga kreni u biznis.

Skipper kaže:
webcommercial kaže:
Nego pošto kažeš da uskoro puniš 18 godina, ti lepo sačekaj rođendan a posle toga kreni u biznis.
a da li jednostavno mogu da prebacim pare sa tog fake profila na svoj pravi koji cu kasnije kreirati?

webcommercial kaže:
Skipper kaže:
webcommercial kaže:
a da li jednostavno mogu da prebacim pare sa tog fake profila na svoj pravi koji cu kasnije kreirati?

i onda ti obrisu tj suspenduju oba naloga...

Skipper kaže:
rovad kaže:

Imaš 2 opcije:
1. Automatsko povlačenje novca iz available balansa svakog prvog u mjesecu (baš sam danas primio parice :D ) - čekanje da banka proknjiži
2. Ručno podizanje na karticu pri čemu je provizija ja mislim 5$ ili tako nešto, isto čekaš određeni broj dana

@webcommercial
De ti prvo zaradi te pare, a onda se misli gdje i kud ces sa njima :hysterical

Da, sjetio sam se jos necega, vezano za pending balance:
Ukoliko prvi put uplata novca prodje ok, iduca uplata istog posiljaoca novca ne ide na pending nego automatski na approved.

bokidarkness kaže:
Nego kako, promenili datum.

Effective Date: Sep 07, 2011

IDEMO! :)

A gde si ti to video ? Effective Date: Sep 24, 2011

konte29 kaže:
Po ovom clanku Crna Gora i Slovenija su boljoj poziciji nego sve ostale EX YU republike, Europe 1. Tj manja je taksa za transakcije i ostalo.

Srbija je od kako sam se ja rodio uvek u najgoroj poziciji od svih mogucih zemalja, napredniji od nas su i oni sa Zelenortskih Ostrva.

Al daj boze da i taj PP dodje do nas, da ne ostanemo u rangu sa africkim plemenima. :crazy_grin

Back
Na vrh