Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da će biti značajna pomoć i da samo plaćaš u početku. Konkretno u mom slučaju to znači da sad mogu da koristim neke hostinge i još neke servise koje pre nisam mogao.rovad kaže:... No bolje i to nego da morate radit fake račune i za plaćanje, što je stvarno retardacija posebne klase. Jer realno, čak i da možete samo plaćat na netu preko PP-a, to bi vam sigurno mnogima značajno pomoglo...
Skipper kaže:Naravno da će biti značajna pomoć i da samo plaćaš u početku. Konkretno u mom slučaju to znači da sad mogu da koristim neke hostinge i još neke servise koje pre nisam mogao.rovad kaže:... No bolje i to nego da morate radit fake račune i za plaćanje, što je stvarno retardacija posebne klase. Jer realno, čak i da možete samo plaćat na netu preko PP-a, to bi vam sigurno mnogima značajno pomoglo...
Nego mene interesuje druga stvar. Jasno mi je da primljeni novac mora da leži mesec dana. A šta je kad povlačim novac sa kartice na PP. Jel to trenutno ili opet ima nekog čekanja?
Vazno je da stize paypal pa za ostalo cemo lako :drinkingadsenseamater kaže:Skipper kaže:Naravno da će biti značajna pomoć i da samo plaćaš u početku. Konkretno u mom slučaju to znači da sad mogu da koristim neke hostinge i još neke servise koje pre nisam mogao.rovad kaže:... No bolje i to nego da morate radit fake račune i za plaćanje, što je stvarno retardacija posebne klase. Jer realno, čak i da možete samo plaćat na netu preko PP-a, to bi vam sigurno mnogima značajno pomoglo...
Nego mene interesuje druga stvar. Jasno mi je da primljeni novac mora da leži mesec dana. A šta je kad povlačim novac sa kartice na PP. Jel to trenutno ili opet ima nekog čekanja?
Svakog prvog u mjesecu je automatski,ali opet moras cekati par dana da banka proknjizi uplatu.
A kada manualno zatražiš isplatu trebaš čekati 5-7 dana da PayPal izvrši uplatu , a zatim 2-5 dana da banka proknjiži uplatu kao i u prethodnom slučaju.
webcommercial kaže:pozdrav svima, ja sam novi clan vaseg foruma iako za vas znam odavno... drago mi je sto paypal konacno stize i kod nas u srbiju, mislim da ce nam to otvoriti neke nove mogucnostiimam samo par pitanja za vas i molio bih da mi sto pre odgovorite ukoliko znate nesto o tome:
-Da li maloletno lice moze da otvori pp acc?
-Da li je potrebno imati karticu da bi se otvorio pp acc?
-Da li i u kojoj banci maloletno lice moze da otvori racun?
ps: cesto sam online tako da sam raspolozen za svaku saradnju, i mozete racunati na moju pomoc ukoliko vam je potrebno nesto sto bih mogao da vam pomognem...
ps: - za neki dan cu postaviti jedan tutorijal o SEO![]()
srboljub1989 kaže:webcommercial kaže:pozdrav svima, ja sam novi clan vaseg foruma iako za vas znam odavno... drago mi je sto paypal konacno stize i kod nas u srbiju, mislim da ce nam to otvoriti neke nove mogucnostiimam samo par pitanja za vas i molio bih da mi sto pre odgovorite ukoliko znate nesto o tome:
-Da li maloletno lice moze da otvori pp acc?
-Da li je potrebno imati karticu da bi se otvorio pp acc?
-Da li i u kojoj banci maloletno lice moze da otvori racun?
ps: cesto sam online tako da sam raspolozen za svaku saradnju, i mozete racunati na moju pomoc ukoliko vam je potrebno nesto sto bih mogao da vam pomognem...
ps: - za neki dan cu postaviti jedan tutorijal o SEO![]()
Nisam iz Srbije, ali evo odgovora.
Koliko sam ja upucen.
1. Moze, ali naravno upises pogresan datum rodjena i ne verifikujes nalog.
2. Nije potrebno ali je pozeljno jer tada povecas limit za slanje i primanje novca.
3. Jesi ti citav? Maloljetno lice da otvori racun. Mozda na Marsu.:hysterical
a da li jednostavno mogu da prebacim pare sa tog fake profila na svoj pravi koji cu kasnije kreirati?Skipper kaže:
webcommercial kaže:a da li jednostavno mogu da prebacim pare sa tog fake profila na svoj pravi koji cu kasnije kreirati?Skipper kaže:
Skipper kaže:Naravno da će biti značajna pomoć i da samo plaćaš u početku. Konkretno u mom slučaju to znači da sad mogu da koristim neke hostinge i još neke servise koje pre nisam mogao.rovad kaže:... No bolje i to nego da morate radit fake račune i za plaćanje, što je stvarno retardacija posebne klase. Jer realno, čak i da možete samo plaćat na netu preko PP-a, to bi vam sigurno mnogima značajno pomoglo...
rigor04 kaže:
konte29 kaže:Po ovom clanku Crna Gora i Slovenija su boljoj poziciji nego sve ostale EX YU republike, Europe 1. Tj manja je taksa za transakcije i ostalo.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke