markooo
Novi član
- Tu od
- 9 Sij 2014
Pozdrav, imam jedno pitanje. Ovako, dobio sam prvi posao na oDesk i onda... Klijent bukvalno ni sam ne zna šta želi... Prvo je postavio posao za neke banner-e, posle toga pita da mu uradim neki landing page. Ok, ja prihvatim ovo za landing page pošaljem mu delić rada, kaže nije ništa specijalno. Počnem opet da radim, završim ceo rad pošaljem mu (naravno pratio sam sve instrukcije koje mi je dao) i opet mu se ne sviđa. Nakon toga, kontaktira me i kao "Ajde ovako, da ti meni kopiraš landing page jedne kompanije u PSD". I ja rekoh dobro. Ali posle se setih da mi nisu potrebni problemi sa tom kompanijom čiju stranicu trebam da kopiram. I onda mu napišem poruku u kojoj pokušavam da ga ubedim da mu uradim još jedan landing page, a ne da kopiram onaj jer će i on imati sigurno problema. Još mi ništa nije odgovorio, a trebalo bi da mu danas to pošaljem. Cena posla je tipa 10$. E sada, da li ja da prekinem ovaj posao, a imam već još jedan aktivan intervju (a i nigde mi se ne žuri), pa da tražim novog klijenta? I da li mi može dati feedback sada, dok još ništa nije plaćeno? Kapiram da ne može?