shadowfield
Novi član
- Tu od
- 2 Svi 2011
Ne bi me čudilo da je Komercijalna banka kriva za to, jer je to jedna gomila nesposobnjakovića. Tako da sačekaj još malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gilez96 kaže:
Gilez96 kaže:Adsense je mama za sad,jel ima nesto bolje od transfera na devizni racun !? Adsense nema apsolutno nikakvu potrebu da uvodi neke dodatne nacine isplate...![]()
optimista kaže:Danas me je zvala iz banke radnica i trazila mi je da donesem papir, ugovor ili bilo sta da bi mogla da proknjizi mi novac, ovo mi se prvi put desava, do sada je sve islo lagano i sve je pre ovog ceka je bila ugluca 300dinara a za ovaj je 1500dinara sto je preterano. Da li je se neko susretao sa ovim zahtevom i gde bi ja mogao da trazim taj neki, bilo koji papir ?
aleksej kaže:Nemoj pitati nas, idi u banku pa pitaj. Trebalo bi da se ta Visa veže za devizni račun, ali da ti nama ne bi kukao kako ti pare nisu legle odeš lepo u banku i kažeš treba mi račun gde mogu da primam devizne uplate iz inostranstva, evo imam ovaj jel mogu njega da koristim? Ako kažu da možeš, traži instrukcije za njega i to je to.
Niko od nas ne voli da ide po bankama, evo ja još nisam podigao Intesinu Visa karticu za plaćanje preko neta, stara mi je istekla, zbog toga mi ni PayPal ne radi. Jbg, jednostavno ne volim banke. Danas moram otići da i to rešim.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke