Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
liquid kaže:Evo sad sam bio u banci, ne daju mi da otvorim devizni jer sam maloljetan (...)
Prije mjesec dana sam otvorio Visa Electron karticu (...)
liquid kaže:Na izvodu iz banke pored transakcijskog računa i broja izvoda imam i IBAN a SWIFT je na njihovoj stranici. Bilo kako bilo ja ću ovo što imam staviti kao payment method na AdSense pa šta bude - bude, možda ovo što imam i jeste devizni![]()
caniggia kaže:Jel u Bosni PayPal moze da prima uplate?
anarchox kaže:Kako si onda uspio dobiti karticu, a ne daju ti devizni? :stars
anarchox kaže:Inače, malo je nejasna činjenica da se u nas na žiro račun ne mogu primati devize,
ali ipak svi redovno povlače devize sa Paypala ili Skrilla, koje se onda konvertuju u marke...
aleksej kaže:
IMEmperor kaže:
mirkoooo kaže:E uspio sam preko Nove Banke da bude na moje ime, ali sad me zeza Google AdSense... Ne prihvata mi prijavu i ne znam zašto. Pokušavao sam sa drugim blogom i unio sve iste podatke i prijava se uspješno poslala. O čemu li je riječ? Pročitao sam kako u pojedinim zemljama sajt/blog moraš imati 6 mjeseci kako bi mogao poslati prijavu. Jel to važi za Bosnu?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke