• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

E pa mora da se naglasi ko je iz koje drzave jer nisu isti propisi za nas iz srbije i za druge drzave!

Da , definitivno, Nisam lepo procitao, tek sad sam video da momak prica o Visi Elektron, a ne Virtuon. Visa Elektron je platna kartica, koju moze da vam pokloni punoletna osoba i sluzi za placanje, kako internetom tako i u radnjama, stim sto mislim da na nju ne mogu da se primaju devize, vec samo valuta te zemlje. Ne preporucujem ti da to stavis na Adsense. Opet je bolje da si pitao u banci, da li na tu karticu mozes da primas devize iz inostranstva. Da sam na tvom mestu drzao bih se ceka. Jel u Bosni PayPal moze da prima uplate?

liquid kaže:
Evo sad sam bio u banci, ne daju mi da otvorim devizni jer sam maloljetan (...)
Prije mjesec dana sam otvorio Visa Electron karticu (...)

Kako si onda uspio dobiti karticu, a ne daju ti devizni? :stars

liquid kaže:
Na izvodu iz banke pored transakcijskog računa i broja izvoda imam i IBAN a SWIFT je na njihovoj stranici. Bilo kako bilo ja ću ovo što imam staviti kao payment method na AdSense pa šta bude - bude, možda ovo što imam i jeste devizni :D

Ako imaš te podatke onda možeš probati - i nadati se, da će u najgorem slučaju isplata samo biti odbijena / vraćena,
a ne da će se negdje zagubiti između Googla i naše banke :)

Inače, malo je nejasna činjenica da se u nas na žiro račun ne mogu primati devize,
ali ipak svi redovno povlače devize sa Paypala ili Skrilla, koje se onda konvertuju u marke...

caniggia kaže:
Jel u Bosni PayPal moze da prima uplate?

Da, PayPal funkcioniše regularno.

anarchox kaže:
Kako si onda uspio dobiti karticu, a ne daju ti devizni? :stars

Karticu sam vadio kod frajera nekog a kada sam vadio devizni on bio zauzet pa ja prišao nekoj ženi, pojeo sam go*no :D

anarchox kaže:
Inače, malo je nejasna činjenica da se u nas na žiro račun ne mogu primati devize,
ali ipak svi redovno povlače devize sa Paypala ili Skrilla, koje se onda konvertuju u marke...

Upravo to, kako neko u ime paypala može poslati na žiro devize koje se konvertuju a kada hoće direktno uplatu mora na devizni ...

Ma nisu oni jedina banka, ima ih milion ući ću u svaku mora mi jedna dati devizni da ih je*es :D

Usao sam u tri banke i pitao kolika je provizija na Wire transfer i na sva tri mesta dobio isti odgovor: Na sta?
Kad sam im objasnio o cemu se radi, mogli su da mi kazu samo proviziju te banke, ne i korespodental, kao ni da li one naplacuje provizju. Zamolio bih clanove iz Srbije, da mi napisu proviziju koju im uzima banka. Svojevremeno sam za wire transfer iz US platio 90 dolara u EFG,. pa ne bih ponovo da me deru.

22-og poslat novac,transfer zavrsen,posle 4 sata stigao sms da proknjizim tako da je 22-og i podignut novac-rajfajzen banka i tako svaki put kada pise na gugl racunu da je transfer zavrsen.

BlackSwan kaže:
Meni iz Komercijalne nisu javili a imam ona SMS podesenja o_O

Ne javlja Komercijalna, moraš da proveriš sama. Na 5622 pošalješ DR 1 i vratiće ti stanje računa.

aleksej kaže:
BlackSwan kaže:
Meni iz Komercijalne nisu javili a imam ona SMS podesenja o_O

Ne javlja Komercijalna, moraš da proveriš sama. Na 5622 pošalješ DR 1 i vratiće ti stanje računa.

Jesam, nema promena :poke

Edit: Zvala sam ih posto ne mogu da odem jer imam zauske, kazu da im je sad stiglo i da ce rasknjiziti do kraja dana.

IMEmperor kaže:
BlackSwan kaže:
Kad isplacuju za ovaj mesec?

22og je poslat novac, a 23eg je legao.

Zasto meni Adsense nije isplatio za ovaj mjesec?

[attachment=844]

I zasto mi stoji "Your payments are on hold
You have placed your future payments on hold. You will not receive payments unless either you remove this hold or your selected criteria are met."?

U 10. mjesecu sam imao nagli porast pregleda, jedan dio je isplacen a polovinom 11. mj. se pojavila poruka "Your payments are on hold".
Sve je regularno, sav sadrzaj na YT je moj, nisam klikao na svoje reklame.

Ovako to izgleda na Adsense:

[attachment=845]

Unaprijed hvala.

Prilozi

• adsense.jpg
    adsense.jpg
    22.9 KB · Pregleda: 482
  • a.jpg
    a.jpg
    78.3 KB · Pregleda: 477
Hoću si postaviti Google AdSense na tumblr, ali pošto nemam 18 godina, mama mi je otišla u reiffeisen banku i tamo ih pitala jel može otvoriti devizni račun ali da bude na moje ime. Rekli su da može, ali su dodali kako na taj račun neću moći primati uplate iz inostranstva. Inače sam iz Bosne. Može pomoć? Je li problem u tome što sam maloljetan pa račun treba biti na njeno ime ili? o_O

Da, neka napravi racun na njeno ime,jer je ona punoletna i onda ces dobijati isplate.

E uspio sam preko Nove Banke da bude na moje ime, ali sad me zeza Google AdSense... Ne prihvata mi prijavu i ne znam zašto. Pokušavao sam sa drugim blogom i unio sve iste podatke i prijava se uspješno poslala. O čemu li je riječ? Pročitao sam kako u pojedinim zemljama sajt/blog moraš imati 6 mjeseci kako bi mogao poslati prijavu. Jel to važi za Bosnu?

mirkoooo kaže:
E uspio sam preko Nove Banke da bude na moje ime, ali sad me zeza Google AdSense... Ne prihvata mi prijavu i ne znam zašto. Pokušavao sam sa drugim blogom i unio sve iste podatke i prijava se uspješno poslala. O čemu li je riječ? Pročitao sam kako u pojedinim zemljama sajt/blog moraš imati 6 mjeseci kako bi mogao poslati prijavu. Jel to važi za Bosnu?

Kralju moj , ti sredio i račun na banci i sve da legnu pare, a nemaš ni adsense računa. Zašto odamh ne reče .Prvo se treba namuciti da se dobije adsense racun, pa doci do praga za isplatu , pa se tek onda otvara račun na banci...

Back
Na vrh