• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Mikinp

Član
Tu od
15 Stu 2013
U mom profilu od danas stoji i ta opcija ,inače sam iz Srbije, da li su ovo konačno dozvolili elektronsko slanje preko banke?

Proverite Vaše profile.

:waving:waving:waving:waving

Listaj malo forum, vidjećeš da smo već 3 strane o tome ispisali...

Nikola00 kaže:
Ja i dalje nemam tu mogucnost isplacivanja...

Ni ja. A kako sam skoro gledao Srbije nema na listi.

Meni je stiglo. Hvala jos jednom el meru sto je na drugom threadu javio blagovijest. Pise vam pri vrhu kontrol panela ili kako se vec zove ono kad otvorite home kod adsense.

Stiglo i kod mene. Ali izgleda da ne stize svima u isto vreme. Bitno je da su krenuli sa tim.

Kod mene je stiglo jos pre nekoliko dana, kad sam otvarao devizni racun u komercijalnoj dali su mi neki papir sa informacijama da mi direktno salju zaradu na devizni, jel je to ova opcija sto nam stigla na adsense?

Jeste li primijetili da su odmah 1. zaradu od februara dodali na ukupnu zaradu? Ranije se čekalo po 10-ak dana da ažuriraju.

E sad me još samo zanima kad li će nam slati novac, da li odmah, ili će čekati ono, do 20. sljedećeg mjeseca, kao kada bi slali ček.

Da li je neko od vas već dobio novac preko banke ?

Pitam jer i dalje na onom spisku za elektronsku naplatu nema Srbije, a imamo u profilu opciju za elektronsko slanje :D

Pročitah da prvo šalju neki mali depozit. Da li je kome leglo? I koliko baneke uzimaju za takav vid transfera?

To sam i ja pročitao, ali ne vidim da su nešto uplatili. U svakom slučaju, ako sam dobro shvatio ove sa stranih foruma, negde oko 23-eg u mesecu oni šalju wire, znači oko prvog bi trebalo da stigne u banku. Svi čekamo da vidimo kako će biti taj prvi put, da li će biti problema i sl.

Jos nijesma popunio podatke, cekam cek pa kad odem u banku sve odjednom da zavrsim sto se instrukcia tice...Fino pise da su izmjene nacina isplate moguce do 21 u mjesecu..

Pazi samo, kad ispuniš jednom onda nema izmene, moraš da brišeš način isplate, pa da dodaješ opet.

Ima li kakvih naznaka da će se nešto slično desiti i za korisnike iz BiH?
Hr ima western union, Srb i Cg sad wire, red je da se nešto desi i sa nama.

Nikola00 kaže:
Jesam li ja jedini koji i dalje nema tu mogucnost na adsense-u ?
:(

Heh, meni još uvek piše za državu Serbia and Montenegro :D

Pa nije, tad rade obračun i za čekove i sve i šalje se sve tada. Znači wire može biti i 27-og u mesecu, kao i čekovi isto. Ali opet kažem, ostaje nam da vidimo šta i kako će biti.

Back
Na vrh