• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Pozdrav svima, ovaj mesec sam prešao granični iznos za isplatu, i treba prvi put da podignem novac, pa me zanima nekoliko stvari. Čitao sam dosta na forumu, ali bih bio sigurniji kada bi neko odgovorio direktno na moje pitanje.
Nisam još otvorio devizni račun, pa me zanima jedna stvar.
Kada otvaram račun, odem do banke i pitam nešto u fazonu: "Da li je kod Vas moguće otvoriti devizni račun na koji bi mi stizao novac jednom mesecno preko IBAN i SWIFT-a?". I ako mi odgovore da je moguće, isprintaju mi na neki papir IBAN i SWIFT kod, i ja to ukucam u Adsense, i 21. , 22. u mesecu kreće isplata, i taj novac mi stiže na račun? Ispravite me, ako sam nešto pogrešio.

Da! Sve je kako si napisao i raspitaj se koliku proviziju uzimaju,jer to varira od banke do banke.

Kod Intesa banke ti je najbolje. Onoliko koliko piše u Adsense toliko i dobiješ na račun.

Sve je to tacno,samo je problem sto sada neces moci da primis isplatu,tek sledeci mesec. Alfa banka ne uzima nista,koliko ti pise na adsensu toliko dizes. Nema potrebe da kazes da ces da dizes pare jednom mesecno preko...Samo kazi da oces da otvoris devizni racun i oni ti daju sve sto treba...

Gilez96 kaže:
Sve je to tacno,samo je problem sto sada neces moci da primis isplatu,tek sledeci mesec. Alfa banka ne uzima nista,koliko ti pise na adsensu toliko dizes. Nema potrebe da kazes da ces da dizes pare jednom mesecno preko...Samo kazi da oces da otvoris devizni racun i oni ti daju sve sto treba...
Hoćeš da kažeš da 1. u mesecu obračunava isplatu, i ako sam prešao granični iznos, tek od 20. pa nadalje idu isplate? Tako sam ja shvatio, čitajući po forumu.

Obracunavanje isplate pocinje 11. ili 12. u mesecu.I tako je uvek. Isplata krece 21. ili 22. u mesecu. Tj. proces isplate pocinje tad :)

ZDravo , leglo nekom u Intesi danas? Poslat mi je mejl 22 da je adsense isplacen ? prva mi je zarada :) veliki poz!

naruto13 kaže:
ZDravo , leglo nekom u Intesi danas? Poslat mi je mejl 22 da je adsense isplacen ? prva mi je zarada :) veliki poz!

Leglo je Alekseju ....Ako tebi nije leglo danas,verovatno ce u ponedeljak :)

Pozdrav, molio bih za pomoc. Takodje mi je stiglo od Adsensa da mi je poslat novac 22 Oktobra. Danas je 28... Bio sam i do banke, jos uvek nista nije leglo... Do sad sam primao zaradu u cekovima, sad sam presao na isplatu preko Ziro racuna...

Da li treba da se zabrinem ili treba jos da cekam? Kakva su vasa iskustva?

Ja sam do sada sve dizao u Credy banci, pa su je neki kupili i sada je KBM banka, ranije mi je provizija bila 300dinara, a sad ovaj zadnji put je 1500 dinara, ali oni nemaju pojma zasto je to toliko i oni se cude ? Doslo mi da odem u Intesu i da otvorim devizni ali ona mi rece da ce isto toliko da mi izadje dok ja otvorim racun.. Inace ovi u Credy iliti po novom KBM banci su tacni uvek..

tebrex kaže:
Pozdrav, molio bih za pomoc. Takodje mi je stiglo od Adsensa da mi je poslat novac 22 Oktobra. Danas je 28... Bio sam i do banke, jos uvek nista nije leglo... Do sad sam primao zaradu u cekovima, sad sam presao na isplatu preko Ziro racuna...

Koja banka...?

gamerxyz kaže:
tebrex kaže:

Koja banka...?
Komercijalna banka!

Trebali su da proknjiže do sad. U svakom slučaju kad prođe 15 dana od isplate možeš da cimaš Google da provere šta je sa isplatom.

tebrex kaže:

Idi obavezno u banku ... i ja sam ovaj mesec presla na uplatu preko racuna, isto Komercijalna banka ... zvali su me 23-eg da dodjem da potpisem osnov priliva novca i odmah posle toga je leglo.

Moze biti da nisi bio dostupan kad su te zvali ili da si prilikom otvaranja racuna dao neki broj koji vise ne koristis .... u svakom slucaju idi u banku i trazi da potpises univerzalni obrazac po kom osnovu primas novac i miran si, posle toga svakog meseca ide automatski.

A sta im kazes za "osnov priliva" ?

BlackSwan kaže:
tebrex kaže:

Idi obavezno u banku ... i ja sam ovaj mesec presla na uplatu preko racuna, isto Komercijalna banka ... zvali su me 23-eg da dodjem da potpisem osnov priliva novca i odmah posle toga je leglo.

Moze biti da nisi bio dostupan kad su te zvali ili da si prilikom otvaranja racuna dao neki broj koji vise ne koristis .... u svakom slucaju idi u banku i trazi da potpises univerzalni obrazac po kom osnovu primas novac i miran si, posle toga svakog meseca ide automatski.

Imaš na poleđini obrasca primere. Nešto u fazonu, osnov je softverske i računarske usluge.

aleksej kaže:
Trebali su da proknjiže do sad. U svakom slučaju kad prođe 15 dana od isplate možeš da cimaš Google da provere šta je sa isplatom.

Strasno, stalno mene neki baksuz hvata... I dalje nije leglo... Kako mogu da kontaktiram google da provere sta je sa isplatom?

BlackSwan kaže:

Ja sam bio u banci u ponedeljak, i rekli su mi da nista nije jos uvek leglo... Ne znam sta da radim ? :(

Back
Na vrh