• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Meni leglo JUCER pocelo sa isplatama evo jutros novac na banci :)

Meni su uplatili na račun a na računu krompir! Jel treba nesto da se sačeka ili sta?

@began Jesi li dobio kakav mejl od google-a ?
Posto meni na istoriji placanja stoji da je poslednja uspena uplata bila juce, ali ja nikakav mejl nisam dobio.

Nikola00 kaže:
@began Jesi li dobio kakav mejl od google-a ?
Posto meni na istoriji placanja stoji da je poslednja uspena uplata bila juce, ali ja nikakav mejl nisam dobio.

Ja sam dobio i mejl i u istoriji plaćanja da je uspesno uplaceno na racun a na racunu nista

Nikola, meni nekad jutros došao mail, otišao do banke da provjerim i pare legle. Provizija je nešto sitno skroz, nije vrijedno ni spomena (par eura na veliki iznos). Inače to si iskustva iz Uni Credit banke, Mostar.

Pa meni nije stigao mejl, ali na adsense-u stoji da je poslednja isplata bila juce, mene zanima da li to znaci da su oni pare poslali ?
EDIT: Evo sad vidim da je i meni stigao mejl :D

Nakon maila o isplati za manje od 12 sati novac je na deviznom računu :)

Ne mogu vjerovati da se više neću morati raspravljati sa bankarskim službenicima :D

Banka koju koristim je Nova Banka Banja Luka, a posrednička je Deutsche Bank.

Prije dva dana je bila isplata (€90.31). Ja sam danas otišao do banke i pare su legle uz neku mizernu proviziju. Tražio sam da mi isplate novac, a da na računu ostave €1, jer mi toliko banka uzima mjesečno za vođenje računa. Isplaćeno mi je 88.51, jer je zaokruženo na 172KM. Znači da je provizija bila manja od jednog evra.

Čitajući vaša iskustva, ja sam najbolje prošao.

b82 kaže:
Banka koju koristim je Nova Banka Banja Luka, a posrednička je Deutsche Bank.

Prije dva dana je bila isplata. Ja sam danas otišao do banke i pare su legle uz neku mizernu proviziju. Tražio sam da mi isplate novac, a da na računu ostave €1, jer mi toliko banka uzima mjesečno za vođenje računa. Isplaćeno mi je 88.51, jer je zaokruženo na 172KM. Znači da je provizija bila manja od jednog evra.

Čitajući vaša iskustva, ja sam najbolje prošao.
`Ja istu banku koristim od avgusta 2012 , super je a primao sam svakakve uplate i sve je bilo ok uvek. (samo sam visa karticu cekao 2 ipo meseca :) ) ..

Komercijalna banka. Uplatili 22. og, 23 leglo. Uneo sam posrednika. Ukupni troskovi su 0.35%.

Banca Intesa. 22. og uplaceno, jos nije stiglo. Takodje sam uneo posrednika.

Zavisi od ekspoziture. Meni Komercijalna uvek kasni, bar 2 dana posle svih ostalih. Mislim da ću sutra u neko doba primiti te pare. :)

Ma legnu pare nego zavisi od deviznog odelenja kad im se digne kurac da ti prebace na racun.

Takodje citam neke gluposti u vezi posrednicke banke. Provizija je veca kad NE uneses posrednicku banku jer onda banka koja ti uplacuje mora sama da trazi tu banku i proses se oduzuje. Primao sam novac i iz Belgije, Holnadije, Nemacke, kad su hteli da mi posalji bez posrednicke banke provizja je bila veca za 10e - 15e, sa posrednickom bankom nesto minimalno. Tako da ne verujem da se u ovom slucaju razlikuje.

Vatra Wolf kaže:
Važi li ovo za Bosnu?

I mene isto zanima ,koje od bosanskih banka su provjerene za ovaj nacin isplate ,da puno ne deru pa makar se cekalo i koji dan .

Kao da niste pročitali temu od početka. Naravno da radi i za Bosnu. Uni Credit banka za 2 dana isplatila meni pare ovaj mjesec. Provizija meni bila možda nekih 0.01% od vrijednosti isplate.

indiansummer kaže:
Kao da niste pročitali temu od početka. Naravno da radi i za Bosnu. Uni Credit banka za 2 dana isplatila meni pare ovaj mjesec. Provizija meni bila možda nekih 0.01% od vrijednosti isplate.

Ako treba može se napisati više puta jer ko će sada čitati čitavu temu.

Opiši šta treba da radim da isplatim novac na unicredit banku. Imam devizni račun kod njih povezan za dolare.

Ukoliko imaš mUniCredit na mobu (plaća se nekih 5km mjesečno) prilikom logiranja na app vidiš stanje na računu (meni je prošlo manje od 24 h nakon maila da je wire transaction započeta i uspješno realizirana) te nakon toga raspolažeš novcem u željenoj valuti na pultu ili ih potrošiti preko paypala (ako si povezao karticu preko njega) ili na neki drugi način...

dakle neusporedivo bolje, brže i civiliziranije od čekova :D

Back
Na vrh