Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hellas kaže:
Prvo da poželim dobar dan svima.Guglajući slučajno sam naišao na ovu temu i prijatno se iznenadio.Čestitam svima nama koje interesuje ova tematika na konačnom uvođenju bankovnog transvera. :wavingMikinp kaže:
Lazarus79Bg kaže:Prvo da poželim dobar dan svima.Guglajući slučajno sam naišao na ovu temu i prijatno se iznenadio.Čestitam svima nama koje interesuje ova tematika na konačnom uvođenju bankovnog transvera. :wavingMikinp kaže:Samo to i treba.
Mikinp,želim da te pitam pošto si prvi primio uplatu da mi pojasniš ako možeš nešto.Kažeš da ne treba da se popunjava polje opciono .Da li je to sigurno i ako nije tajna u kojoj banci si primio uplatu?Ja sam malo pre bio do Komercijalne banke(inače sam iz Beograda) i dobio sam papir sa instrukcijama na kojem stoji i posrednička banka DEUTSCHE BANK AG.Sad ne znam da li da unosim podatke za posredničku banku ili ne pošto vidim da se neki žale da im je posrednička banka uzela veliku proviziju.Da li je neko preko Komercijalne banke primio i podigao novac a da nije unosio podatke o posredničkoj banci?I to sa ugovorima me interesuje takođe.Da li to traže samo u Komercijalnoj banci ili u svakoj,kakva su vaša iskustva?Eto kolege,ko zna neka mi pomogne da ne pogrešim i ako treba da menjam banku da to uradim na vreme.Inače bio sam u Komercijalnoj jer su mi najbrže realizovali čekove ali sad možda više nije tako sa wire...
El Mero kaže:Ma daj neka ne pametuju više ove neke ''pametnice''. Ja NISAM upisao podatke o POSREDNIČKOJ BANCI, a ipak su mi skinuli punih 12e! I moja banka + 5e za podizanje novca. Ukupno 17e za ništa.
Ne bunite narod sa tom sranje pričom.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke