• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Danas dobio mail od Adsensa da je bila uplata, i malopre me zvali iz Komercijalne banke da me obaveste o tome i da sutra dodjem da se izjasnim. E sad, do sad sam na cekovima pisao da je u pitanju honorar, sta sutra da kazem? Pitam zbog moguceg poreza i sl.

Prodaja softvera, šifra je čini mi se 302. To sam ja izabarao kod njih.

Zvali i mene juce iz banke da je legla uplata. Rekli mi da dodjem samo prvi put da potpisem osnov priliva i da ponesem ugovor ako imam. Za sledece uplate me nece zvati.. nadam se.. Cekovi, vecna vam slava :drinking

#joke123 #El Mero
Pitam zato sto sam dobio IBAN I SWIFT kodove za oba racuna. Ovo je da se iskuliram :D

momci na drugom adsense nalogu sam dobio pin oko 17tog kada sam ga i unio, imam 2 zaradjena ceka ovaj i prosli mjesec. (ovaj logicno nije zatvoren, jer je mjesec u toku)

Eh interesuje me da li ce mi i kada poslati preko WIREa? Podesio sam prije 2 dana podatke za WIRE.

Evo kako izgleda ss iz panela kod payments
18d2759a64d6c1f50ebb7ca53286eed4.jpg

Hvala :)

izf kaže:
sto nisi stavio ime i prezime tvoje ???

stavio sam nego sam prepravio, ne mora svako na forumu znati kako se zovem.. :)

Ja dobio pare danas, ne mogu da se setim tačne cifre ali čini mi se da je banka uzela neku sitnu proviziju.

BRUTALNI kaže:
Eh interesuje me da li ce mi i kada poslati preko WIREa? Podesio sam prije 2 dana podatke za WIRE.

Sve izmene za placanje mozes da vrsis najkasnije do 21. u mesecu.

rigor04 kaže:
BRUTALNI kaže:

Sve izmene za placanje mozes da vrsis najkasnije do 21. u mesecu.
ubacilii mi tada opciju i ja odmah popunio i stavio kao primary...

nisu mi cek poslali, a prije ove opcije on je bio defaultna pa zbog toga pitam

I ja dobio pare danas u € juce poslali jutros zovem da provjerim stanje racuna kad ono leglo uglavnom imao sam 29€ na racunu sad imam 217€ a poslato mi je 193€ znaci uzimaju neku mizernu proviziju nista vrijedno spomena Lp :)

Provizija u Komercijalnoj banci 0.35%. Milina u odnosu na dranje sa poslednim cekom.

Evo malo negativnih iskustava iz Crne Gore...

Danas pođoh do banke, legle pare bile... Ali provizija posredničke banke punih 12e + 5e podizanje novca od moje banke. Milina, pas im mater...

Komercijalna Banka AD Budva, inače.

Ima li još neko iz Crne Gore da je podizao?

Dodao bih da ranije, dok sam dizao čekovima, ova provizija nije postojala.

Da li si morao da stavis i posrednicku banku? Meni su dali u Komercijalnoj list sa instrukcijama na kojima su bili i podaci za posrednicku banku iz Nemacke ali su mi rekli da ne moram to da popunjavam

Dobio sam instrukcije i o posrednickoj na onom listu, ali ih nisam unosio na AdSense nalog.

Posrednicka iz Frankfurta mi je uzela 12e. To mi se nije desavalo sa cekovima.

Znaš li koja je to banka?

Kod mene je posrednička banka Deutsche Bank iz Frankfurta. Ja sam upisao podatke za posredničku banku i sledeći mjesec ću dobiti prvu isplatu.
Da li je bolje da ne upisujem podatke za posredničku banku?

Back
Na vrh