• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Raiffaizen Banka ja ih zvao i rekli su mi da dozvoljavaju wire uplate od googla stim da moras imat devizni racun i moras im trazit iban i swift kodove isprintaju ti na papir sve potrebno i to samo ukucas u svoj adsense!

evo meni pise danas: Аутоматско плаћање је у току: Банковни трансфер на банковни рачун

Kod mene se to isto pojavilo, znači da je počeo proces isplate, valjda će biti i neko obaveštenje kad pošalju pare.

Evo i meni: 23.03.2014. Аутоматско плаћање је у току: Банковни трансфер на банковни рачун

Valjda će biti nakon 4 dana pare na računu?

Niko od nas nije ovo primao do sad, tako da svi čekamo kao i ti. Ne znam čemu tolika nervoza, dobićeš pare kad dobiješ. ;)

Meni je nakon 4 dana od pojavljivanja "automatskog plaćanja" novac legao na računu.

Inače google i sam kaže da će novac leći u roku od 4 do 10 dana tako da nemate brige za to.

U kojoj valuti dobijate isplate?

Ovo je objašnjenje sa AdSense

In what currency will I receive a monthly payout?

Google will issue payouts in USD. However, your bank may exchange the funds to the local currency in order to deposit the money into your bank account.

Na istoj toj stranici stoji i

Google sends your earnings in U.S. dollars or Euros, depending on your account currency, via international wire transfer to the bank of your choice and you get the money in the bank account you specify.

Moj AdSense nalog je eurima, a od banke sam dobio dvije instrukcije za plaćanje. Jedna je samo za USD, a druga za sve ostale valute osim USD. Sad nisam siguran koju od te dvije da koristim.

b82 kaže:
U kojoj valuti dobijate isplate?

Ovo je objašnjenje sa AdSense

In what currency will I receive a monthly payout?

Google will issue payouts in USD. However, your bank may exchange the funds to the local currency in order to deposit the money into your bank account.

Na istoj toj stranici stoji i

Google sends your earnings in U.S. dollars or Euros, depending on your account currency, via international wire transfer to the bank of your choice and you get the money in the bank account you specify.

Moj AdSense nalog je eurima, a od banke sam dobio dvije instrukcije za plaćanje. Jedna je samo za USD, a druga za sve ostale valute osim USD. Sad nisam siguran koju od te dvije da koristim.

AKO SI STAVIO U PODEŠAVANJIMA EURO, ONDA ĆEŠ U EURIMA I DOBITI NOVAC.

Da li to govorriš iz iskustva?
Volio bih da mi neko ko ima AdSense nalog podešen na Euro potvrdi da je uplatu dobio u eurima.

b82 kaže:
Da li to govorriš iz iskustva?
Volio bih da mi neko ko ima AdSense nalog podešen na Euro potvrdi da je uplatu dobio u eurima.

Dobio već isplatu, zato ti pišem.

Ja dobio mail.

Please note that we've recently issued a payment to you for your Google AdSense earnings on Mar 24, 2014.

I evo stigla mi je poruka da je bila uplata :D Svaka im cast kako su brzi...sto se tice provizije cini mi da je 3e vise nego kad mi skida preko ceka :D ali se isplati

Evo meni leglo u banci, a juce ili prekjuce mi je google pustio.
Samo me nervira sto me zovu u banku da dostavim osnov priliva, bezveze, kako bi uplata bila proknjizena.
Mozda ce tako biti samo prvi put, videcemo.

Po mom iskustvu, Komercijalna banka je malo sporija, ali opet čekam da vidim hoće li sad stići i da li je sve ok, bar ovaj prvi put. Posle već bude lakše. Ali drago mi je da je kod vas stiglo već.

A za te izjave za priliv novca, to ih naterajte da vam naprave jednu opštu izjavu, da se ne cimate svaki mesec da popunjavate to.

Meni se 23. pojavilo ono da je ''Automatsko plaćanje u toku''... A jutros piše da je Google poslao novac.

Šta pišete u te izjave? Meni ranije, preko čekova, nisu tražili ništa.

Nista ti ne pises, oni te pitaju koji je osnov priliva, ima tamo po stavkama i siframa. Isto ta pitanja su me pitali i kad sam unovcavao cek, ne znam tacno koja sifra beze 760 ili tako nesto.
Mada mi je na poslednjem ceku druga salt. radnica stavila neku drugu sifru.
Za sada je sve to formalnost, kako mi se cini.

Back
Na vrh