• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

Meni rekoše da će mi stići sms poruka. SMS mi je stigao kada sam trebao dati izjavu. Sada sam proverio preko on-line bankarstva, nema uplate. Ko da koristiumo dve potpuno različite banke. Moraću sutra da intervenišem posle 13 sati sigurno...ako ne bude uplate.

karudijan kaže:
Meni rekoše da će mi stići sms poruka. SMS mi je stigao kada sam trebao dati izjavu. Sada sam proverio preko on-line bankarstva, nema uplate. Ko da koristiumo dve potpuno različite banke. Moraću sutra da intervenišem posle 13 sati sigurno...ako ne bude uplate.

online ne radi trenutno http://www.bancaintesa.rs/pocetna.2444.html

ja mislim da su ti legle pare

Hvala, ali kazi mi sta ti pise kad otvoris. Ja otvorim i sve NULE ;) :)
Udjem u nalog bez ikakvih problema.

Zvao sam kol centar Intese. Nije još proknjiženo. Kažu 3 do 5 radnih dana, zadnji dan je ponedeljak. Ja ću im već spremiti e-mail za ponedeljak da odmah ujutru probaju to da proknjiže imajući u obzir dva predhodna neuspela pokušaja a znajući da je ponedeljak 5-ti dan od uplate, pa da se to ne bi vratilo nazad u Irsku. Miriše mi da neće da proknjiže ni ovog puta. Ako ni u ponedeljak ne uspeju, namerno ću promeniti banku, kako bih se uverio da li će toj banci da "legne" novac. Ako tamo uspe, onda je bio problem u Intesi. Videćemo u ponedeljak. Šta da se radi, kada tako mora po pravilima.

Koja banka daje slične uslove, čitao sam negde po forumu da je Alfa slična sa intesom ali ne znam da li se dobija Visa, da li još koja? Razmišljam i o MTS banci, jer se za 500 dinara dobije kartica oba računa devizni+dinarski i elektronsko bankarstvo, i sve je besplatno. Nema doržavanja, nema provizije na bankomatima...

karudijan kaže:
Koja banka daje slične uslove, čitao sam negde po forumu da je Alfa slična sa intesom ali ne znam da li se dobija Visa, da li još koja? Razmišljam i o MTS banci, jer se za 500 dinara dobije kartica oba računa devizni+dinarski i elektronsko bankarstvo, i sve je besplatno. Nema doržavanja, nema provizije na bankomatima...

komercijalna banka, erste banka...

Erste odmah našai, sve kao Intesa, Komercijalna nešto muti, ništa ne kapiram...namerno to tako urade...videćemo danas, konačno oko uplate i Intese...

Poslao sam im e-mail. Za sada nema nikakve uplate, odnosno kako mi rekoše u kol centru, ne vide priliv i kaže pošaljite e-mail. Poslaću im poslednji put (pride imaju celu korsepodenciju jošp ranije svo vo vreme), i verovatno ništa uraditi neće. Sutra ću otvoriti račun u mts banci, pa ću tu pokušati i taman videti u čemu je problem. Ako bude priliva u MTS-u, znaću da je Intesa bila problem.
MTS jer za 500 din dobijam oba računa, din/devizni i besplatno elektronsko bankarstvo za oba racuna, placanje bez provizija i podizanje novca na svim bankomatima bez provizija. To je više nego ok. Druga dobra banka je Erste. Ostale sam gledao, niko ne pokazuje na prabi transparentan način šta nude u paketu deviznog računa ili nisam našao...ali pre je ovo prvo.

karudijan kaže:
Poslao sam im e-mail. Za sada nema nikakve uplate, odnosno kako mi rekoše u kol centru, ne vide priliv i kaže pošaljite e-mail. Poslaću im poslednji put (pride imaju celu korsepodenciju jošp ranije svo vo vreme), i verovatno ništa uraditi neće. Sutra ću otvoriti račun u mts banci, pa ću tu pokušati i taman videti u čemu je problem. Ako bude priliva u MTS-u, znaću da je Intesa bila problem.
MTS jer za 500 din dobijam oba računa, din/devizni i besplatno elektronsko bankarstvo za oba racuna, placanje bez provizija i podizanje novca na svim bankomatima bez provizija. To je više nego ok. Druga dobra banka je Erste. Ostale sam gledao, niko ne pokazuje na prabi transparentan način šta nude u paketu deviznog računa ili nisam našao...ali pre je ovo prvo.

ma idi do inteze vidi dal ti stigo novac ne znam zasto uopste zoves kol centar beskorisni su

Čim nema on-line da pokaže uplatu, nije bilo uplate 100%. Poslao sam im meil pa će sami videti da nema uplate. Iz ovih korespodencija sa Google Adsensom, dodjoh do saznanja, da oni tacno nakon 15 dana sami ponovo posalju novac, s tim sto ti dodaju jos neki evro ako imas zaradjen. Ali je najvažnije ovo - meni su dodali iako nisam presao granicu od 70 za sledeći mesec. Imao sam neki X iznos u avgustu, i nakon toga na pola meseca septembra Y koji je manji od 70e, ali oni mi to sabrali i poslali sledeci put X+Y u oktobru, sve što imah zarađeno.
I ne samo to, nego te gmailom obaveste da uplata nije izvršena i da im se vratilo nazad. Pa je ponove.
ne gine mi MTS ili Erste banka koliko vidim...

Dobio obaveštenje preko meila iz Intese. Kažu ino banka je povukla sredstva, doznaku. I šta sada raditi?!? Obavestio sam Adsens da pitaju tu banku iz koje su poslali zašto je to urađeno. Ali da li će to išta promeniti.

Imam dve solucije:

1. nova domaća banka
2. ček

Ne znam šta izabrati. Sada treba da čitam da li se čekovi uspešno naplaćuju i kolike su provizije i koja banka ih realizuje u srb. Ali ne mogu domah sada. Ako neko ima iskustva s čekovima neka napiše. Hvala.

karudijan kaže:
Dobio obaveštenje preko meila iz Intese. Kažu ino banka je povukla sredstva, doznaku. I šta sada raditi?!? Obavestio sam Adsens da pitaju tu banku iz koje su poslali zašto je to urađeno. Ali da li će to išta promeniti.

Imam dve solucije:

1. nova domaća banka
2. ček

Ne znam šta izabrati. Sada treba da čitam da li se čekovi uspešno naplaćuju i kolike su provizije i koja banka ih realizuje u srb. Ali ne mogu domah sada. Ako neko ima iskustva s čekovima neka napiše. Hvala.

pa ti sta si napisao i zaokruzio u onom izvestaju kad su te zvali?

trebao si racunarske usluge

ako si nesto drugo moguce je da su zbog toga odbili priliv

Nisu odbili, već ga nema!
Racunarske usluge naravno. Ma to je banalnost, a i rekli bi mi iz Intese da zbog toga ne mogu da proknjiže. Problem je po Intesi , hajde da im poverujemo, to što je Ino Banka povukla sredstva. Obavestio sam Adsens, pa ćemo videti. Odlučio sam da sačekam još jednu uplatu preko Intese, nakon ove poslednje intervencije. Sledeća ako ne prođe, promeniću banku. Erste izgleda jedina nudi iste uslove kao Intesa, pa ću otvoriti i tamo devizni račun.

karudijan kaže:
Nisu odbili, već ga nema!
Racunarske usluge naravno. Ma to je banalnost, a i rekli bi mi iz Intese da zbog toga ne mogu da proknjiže. Problem je po Intesi , hajde da im poverujemo, to što je Ino Banka povukla sredstva. Obavestio sam Adsens, pa ćemo videti. Odlučio sam da sačekam još jednu uplatu preko Intese, nakon ove poslednje intervencije. Sledeća ako ne prođe, promeniću banku. Erste izgleda jedina nudi iste uslove kao Intesa, pa ću otvoriti i tamo devizni račun.

ima li novosti?

Hvala na interesovanju Pandapanda. Verujem da još nekom pomaže moje iskustvo.

Sada imam malo više iskustva u komunikaciji s Adsensom. Oni pretraže i daju neku referncu s kojom kažu, idi pokaži banci. Ako to ne uspe ponove uplatu. Ili nema reference, već sačekaju, ponovo pošalju uplatu ali iz druge banke. Zbog toga su mi u Intesi rekli da treba da dam ponovo izjavu. Čekam 21-vi i da uplate 4-ti put. Ako ne uspe, menjam svoju baku, idem u Erste. Inače sam ih obavetsio da me je moja banka obavestila da je ino banka povukla uplatu. Ništa mi do sada nisu odgovorili.

Strategija je sledeća. Čekam uplatu, dajem izjavu. Sutra dan po datoj izjavi, ako ne legnu do 14h, odmah idem u banku da provere gde je uplata (to do sada nisam radio - da odem odmah). Ako i tada "ne vide" uplatu, prvi dan nakon što je uplata izvršena, odmah idem u Erste. Pa ćemo videti tamo šta će biti. Ali imam neki predosećaj, za razliku od ranije, da će sada uspeti.

Nije još, mada je prošlog puta stiglo obaveštenje tek u 17.55h, sad videh na meilu. Hajde videćemo do večeras...kod tebe?

karudijan kaže:
Nije još, mada je prošlog puta stiglo obaveštenje tek u 17.55h, sad videh na meilu. Hajde videćemo do večeras...kod tebe?
ništa jošuvek, prosli put je bilo u 20:05

karudijan kaže:
Čekamo, pa ću javiti u toku večeri kako sam prošao...
čekamo i nadamo se najboljem, ja ti zelim svu srecu da ovaj put legnu pare na racun konacno

Back
Na vrh