• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito NOVO: AdSense uplata preko banke!!!!

karudijan kaže:
Jel krenule uplate nekom danas? Meni nije ova zaostala pa sam im poslao meil da je ponove. To je treći put, izbačena je posrednička banka, nadam se da će biti OK!
Vrv sam rekorder ovde koji čeka punih mesec dana uplatu a i još traje... :)

meni je u subotu stigo mail da su poslali pare, danas sam otisao do banke i nije stiglo nista

Dešava se ko meni onda nešto lično. Ali meni još i gore, da me zovu iz banke za izjavu, i kažu dođi sutra biće proknjiženo, dođem - ništa. Nema pokrića kažu. Pisao sam već.

Trebalo bi valjda i meni sutra da napišu da će da legnu, tj da pošalju SWIFT povrdu (to je ono sa brojem uplate što google šalje na - email). A posle iz Intese da se čeka sms poruka. Vudećemo...

karudijan kaže:
Dešava se ko meni onda nešto lično. Ali meni još i gore, da me zovu iz banke za izjavu, i kažu dođi sutra biće proknjiženo, dođem - ništa. Nema pokrića kažu. Pisao sam već.

Trebalo bi valjda i meni sutra da napišu da će da legnu, tj da pošalju SWIFT povrdu (to je ono sa brojem uplate što google šalje na - email). A posle iz Intese da se čeka sms poruka. Vudećemo...

kako ti izgleda to sto google salje na email?

meni su samo poslali email u kome pise "check your recent payment, We sent a payment for your *** earnings on Oct 21, 2017.
If you haven’t received your payment within 5 business days from the date of this email, please contact your bank for more details."

Isto kao i tebi. Moja greška, ona SWIFT potvrda se nalazi na Adsens-u kada se klikne na onaj link gde piše automatsko plaćanje:...

Juče sam poslao meil ali onome s kojim sam već imao korespodenciju i ništa mi nije odgovorio, ne znam ni da li je pročitao. Tj program na gmailu koji ima mogućnost da mi prikaže da je primalac pročitao mi pokazuje da nije pročitao.
Pa se razmišljam da li sada poslati na adsens-u novu žalbu za uplatu, tj da mi ponove uplatu od predhodnog meseca, ili čekati do 26-tog, jer je tada rok da se izvrše uplate. Tako piše ovde:
https://support.google.com/adsense/answer/7164701?hl=sr&ref_topic=1727182

Update: Ipak sam im poslao preko adsense obrasca ne e-mailom sa kojim sam već imao korspodenciju. Neka rade svoj posao, čekao sam ih dovoljno!

karudijan kaže:
Isto kao i tebi. Moja greška, ona SWIFT potvrda se nalazi na Adsens-u kada se klikne na onaj link gde piše automatsko plaćanje:...

Juče sam poslao meil ali onome s kojim sam već imao korespodenciju i ništa mi nije odgovorio, ne znam ni da li je pročitao. Tj program na gmailu koji ima mogućnost da mi prikaže da je primalac pročitao mi pokazuje da nije pročitao.
Pa se razmišljam da li sada poslati na adsens-u novu žalbu za uplatu, tj da mi ponove uplatu od predhodnog meseca, ili čekati do 26-tog, jer je tada rok da se izvrše uplate. Tako piše ovde:
https://support.google.com/adsense/answer/7164701?hl=sr&ref_topic=1727182

Update: Ipak sam im poslao preko adsense obrasca ne e-mailom sa kojim sam već imao korspodenciju. Neka rade svoj posao, čekao sam ih dovoljno!

meni dosla uplata, potpisao onu izjavu i rekli su mi da ce sutra pare biti na racunu

za tebe, moj plan bi bio ako ne bude nista do kraja meseca da se prebacis na čekove, ko jebe wire transfer, pun kurac sekiracija za obican wire transfer

Pa moracu. To ti je prva uplata cim dajes izjavu? Videcu ovih dana, ako ne uspe da legne i ova kad uplate treci put nek se nosi sve u pm...ajd videcemo...

karudijan kaže:
Pa moracu. To ti je prva uplata cim dajes izjavu? Videcu ovih dana, ako ne uspe da legne i ova kad uplate treci put nek se nosi sve u pm...ajd videcemo...

da to mi je prva uplata, juce sam potpisao izjavu, sad mi je leglo sve proverio sam online, uzeli su oko $1 proviziju ili sta već

Koliko maksimalno se moze isplatiti na adsensu ?

Ortak je zaradio oko 550 dolara jeli moze isplatiti sve

dymalware kaže:
Koliko maksimalno se moze isplatiti na adsensu ?

Ortak je zaradio oko 550 dolara jeli moze isplatiti sve

Naravno da moze,koliko god zaradis isplatit ce ti.

pandapanda kaže:
karudijan kaže:

da to mi je prva uplata, juce sam potpisao izjavu, sad mi je leglo sve proverio sam online, uzeli su oko $1 proviziju ili sta već

Čestitam :drinking2

Kod tebe je išlo sve kako teba, neka bude tako svakog meseca ;)

Kod mene sutra ističe "zakonskih" 15 radnih dana, pa će ovi iz Adsensa krenuti s potragom, ili uplatiti ponovo. Nadam se ovo drugo, taman da vidim da li će da legne jer je izbačena posrednička...(mada sam video da je banka s kojom radi Google CITIBANK, a ja sam nju i naveo bio...). Videćemo...

karudijan kaže:
pandapanda kaže:

Čestitam :drinking2

Kod tebe je išlo sve kako teba, neka bude tako svakog meseca ;)

Kod mene sutra ističe "zakonskih" 15 radnih dana, pa će ovi iz Adsensa krenuti s potragom, ili uplatiti ponovo. Nadam se ovo drugo, taman da vidim da li će da legne jer je izbačena posrednička...(mada sam video da je banka s kojom radi Google CITIBANK, a ja sam nju i naveo bio...). Videćemo...

hvala :D

Nadamo se najboljem

Iz googla sam dobio e-mail da odem u svoju banku i pokazem im ivestigation reference CITxxxxxx-xxxxxx koji sam dobio tim meilom.
Naravno, bio sam ali ta sluzba s devizama radi do 16h a sutra je subota pa moze tek u ponedeljak...Naravno poslacu im meil i tada u ponedeljak ce i odgvoriti, mzm da idem do banke opet, a proslog puta su mi brzo odgovorili na e-mail nadam se da ce i sada. Eto to je...videcemo u ponedeljak. :)

Danas dobio obaveštenje od Intese, da je InoBanka povukla doznaku, a istovremeno od Googla da je prošlo 15b dana od uplate i da uplata nije proknjizena. Javim to adsensu, i oni sada izgleda uplatili teći put, ali mi sada biše Bankovni transfer u čekanju, a ne u toku kao što je uvek bilo, pride su poništili predhodnu uplatu (što je i normalno, poništili su ček-swift potvrdu o uplati, da bi uputili drugu, to su vec uradili kada su ponistili prvu, da bi mi poslali drugu, a sada su drugu, da bi poslali trecu).

I videcemo, ako i sada budu i treci put isti problemi, onda ide cek, nema treceg. videcemo.

Buni me samo ovo sto pise u cekanju, jer je pisalo uvek u toku, ali hajde, mozda i oni proveravaju da to bude kako treba a ne da mi se desava da se ne proknjize. I mozda najvaznije, izbacio sam posrednicku (vec sam pisao o tome) sto znaci da sada ide uplata bez posrednicke pa cemo konacno videti kako ce biti.

karudijan kaže:
Danas dobio obaveštenje od Intese, da je InoBanka povukla doznaku, a istovremeno od Googla da je prošlo 15b dana od uplate i da uplata nije proknjizena. Javim to adsensu, i oni sada izgleda uplatili teći put, ali mi sada biše Bankovni transfer u čekanju, a ne u toku kao što je uvek bilo, pride su poništili predhodnu uplatu (što je i normalno, poništili su ček-swift potvrdu o uplati, da bi uputili drugu, to su vec uradili kada su ponistili prvu, da bi mi poslali drugu, a sada su drugu, da bi poslali trecu).

I videcemo, ako i sada budu i treci put isti problemi, onda ide cek, nema treceg. videcemo.

Buni me samo ovo sto pise u cekanju, jer je pisalo uvek u toku, ali hajde, mozda i oni proveravaju da to bude kako treba a ne da mi se desava da se ne proknjize. I mozda najvaznije, izbacio sam posrednicku (vec sam pisao o tome) sto znaci da sada ide uplata bez posrednicke pa cemo konacno videti kako ce biti.

jel su ti isplatili ili će 21 novembra tek?

Uplatili su danas po treći put. Ako sutra ne dobijem sms iz Intese odmah ću da intervenišem kod njih da se ne "zagubi" ponovo. Ukoliko se to desi, prećiću na ček, i gotovo. Ali videćemo naredna dva do tri dana rešavaju problem.

karudijan kaže:
Uplatili su danas po treći put. Ako sutra ne dobijem sms iz Intese odmah ću da intervenišem kod njih da se ne "zagubi" ponovo. Ukoliko se to desi, prećiću na ček, i gotovo. Ali videćemo naredna dva do tri dana rešavaju problem.

držim ti palčeve

karudijan kaže:

Pređi u drugu banku...

pandapanda kaže:
držim ti palčeve

Hvala. Danas me pozvali iz Intese da opet dam izjavu. Ja im rekao da sam vec davao, a oni kazu, treba opet jer je uplata drugog nalogodavca. Hm, il se iz Googla promenili nesto (možda banku jer sam "sklonio" posredničku...). Kako god, sutra ako ne legnu (Iz Intese kažu da sutra treba da se proknjiže), onda ili čekovi ili druga banka...nadam se da legnu. Peripetije traju od 21.09 a sutra će biti 02.11, dakle više od mesec dana. Držim ovde sigurno neslavan rekord, neka tako i ostane, sa ovim periodom ;)

flex202 kaže:
Pređi u drugu banku...

Kažu da je Intesa najbolja za ove stvari, otud i moje ovoliko strpljenje...ali videćemo sutra se definitivno rešava, ili ček, ili druga banka ako ne budu proknjižili.

Do sada nikakvo obaveštenje iz Intese nisam dobi. Prošlog puta su me odmah obavestili oko 12 sati da ne mogu da proknjiže jer nema "pokrića", sada ništa. Ovo može da znači da može doći do knjiženja, ali i ne. Sutra posle 13h ako me ne obaveste kontaktiraću ih. Ukoliko dobijem opet staru informaciju da nema pokrića, i da kontaktiram google, promeniću banku.

karudijan kaže:
Do sada nikakvo obaveštenje iz Intese nisam dobi. Prošlog puta su me odmah obavestili oko 12 sati da ne mogu da proknjiže jer nema "pokrića", sada ništa. Ovo može da znači da može doći do knjiženja, ali i ne. Sutra posle 13h ako me ne obaveste kontaktiraću ih. Ukoliko dobijem opet staru informaciju da nema pokrića, i da kontaktiram google, promeniću banku.

ako su pare legle bez problema onda ti nikakavo sms obavestenje ne stize, ako si juce potpisao izjavu sad su ti već pare na računu verovatno, ja imam online banking pa tako vidim kad mi legnu

Back
Na vrh