• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Novi WebShop - Plaćanje putem AlertPay-a i MoneyBookers-a

gorki kaže:
Super,ne znam da li i u Srbiji donose direktno do kucnog praga.

Pozdrav kolega,

svugdje ti dostava ide direktno na adresu osim ako te nema kod kuće onda dobiješ obavijest u sandučiču i moraš ići po to sam.

Hvala,bas si nam dosta pomogao.
Nego reci onaj mobitel bih narucio al ne vidim da ga ima tamo na njihovoj stranici.
Inace sajt je odlican ima za svakoga po nesto.
Pozdrav.

Naručio sam slušalice sa ovog sajta čisto da proverim da li je pouzdan jer sam na njihovoj facebook stranici video neke koji se žale da je predmet stigao polomljen ili im nije stiglo to što su naručili već nešto sasvim drugo.U tom slučaju oni traže da im se to pošalje na njihovu adresu u Kinu.Ne znam koliko to košta, ali mislim da je skupo pa sam zato naručio slišalice jer je cena vrlo mala (12$).Koristio sam Registered Airmail i dobio sam tracking ID, a na svako moje pitanje odgovor je stigao u roku od nekiliko sati i korisničkom podrškom sam vrlo zadovoljan.Takođe, na facebook stranici ne ignorišu žalbe.Postaviću svoje utiske kada stigne pošiljka.
Da li neko možda zna koliko otprilike košta da se nešto pošalje u Kinu?

Ma ljudi to što vam piše processing se uopće nemojte zamarati puno. Meni je pisalo processing par dana a paket već bio poslan :)

Rekli su da imaju sitnih problema sa sistemom statusa ali da rade na tom i da će sve biti napravljeno.

Eto javite kad vam stignu predmeti i postavite vaše slike kao što sam i ja postavio. Naručio sam prije par dana još nešto pad kad mi stigne ću također da postavim slike.

Conlaoch kaže:
Naručio sam slušalice sa ovog sajta čisto da proverim da li je pouzdan jer sam na njihovoj facebook stranici video neke koji se žale da je predmet stigao polomljen ili im nije stiglo to što su naručili već nešto sasvim drugo.U tom slučaju oni traže da im se to pošalje na njihovu adresu u Kinu.Ne znam koliko to košta, ali mislim da je skupo pa sam zato naručio slišalice jer je cena vrlo mala (12$).Koristio sam Registered Airmail i dobio sam tracking ID, a na svako moje pitanje odgovor je stigao u roku od nekiliko sati i korisničkom podrškom sam vrlo zadovoljan.Takođe, na facebook stranici ne ignorišu žalbe.Postaviću svoje utiske kada stigne pošiljka.

Da da vidjeo sam i ja na njihovoj Facebook stranici da ima nekih koji nisu dobili predmete i kontaktirao sam TECHNODISCOUNT24 i pitao ih kako to da neki nedobiju predmete i zašto.

Oni su mi odgovorili da su to sve paketi bez osigurana znači oni Free Shipping koji nisu osigurani i nemogu se pratiti te zato oni uvijek preporućuju da se koristi Registered Airmail jer se takvi paketi još nikad nisu zagubili i imaju osiguranje u slučaju da se i zagube. Eto to je bio njihov odgovor preveden na naš za forumuaše :)

Conlaoch kaže:
http://www.posta.rs/struktura/lat/posalji/pismo-medjunarodni-fizicka-lica.asp
http://www.posta.rs/struktura/lat/posalji/paket-medjunarodni-fizicka-lica.asp

Mali savet, ako dodje do toga da moras da saljes nazad u Kinu, nemoj nikako da saljes kao preporuceno, u protivnom ces platiti carinski pregled i jos neke dazbine, jer se tretira kao da izvozis robu a posta je spediter. A drugo ne garantuju nista iako je preporuceno. A ako slucajno salterski sluzbenik/ca insistira da mora da ide na carinu ti insistiraj da hoces da posaljes obicnom postom bratu u Kini, ili promeni postu, ili trazi da pricas sa njenim nadredjenim.

Evo sluske su stigle za 15 dana, rade perferktno,sve je super.Evo i slike:
230821_112185278868947_100002324269568_121018_2789644_n.jpg

Conlaoch kaže:
Evo sluske su stigle za 15 dana, rade perferktno,sve je super.Evo i slike:
230821_112185278868947_100002324269568_121018_2789644_n.jpg

Odlično baš lijepo. Izgledju super slušalice. Daj molim te stavi link ako mozes? Hvala

Da li prihvaraju Paypal?

Vidite ovo,
Kod:
http://www.technodiscount24.com/index.php?route=product/product&keyword=USB%20Flash%20Drive&category_id=0&product_id=1316

Uvecajte sliku...i vidjecete da pise "vazi do" "crnogorska komercijalna banka"... pise na nasem jeziku.

xpert90 kaže:
Da li prihvaraju Paypal?

Vidite ovo,
Kod:
http://www.technodiscount24.com/index.php?route=product/product&keyword=USB%20Flash%20Drive&category_id=0&product_id=1316

Uvecajte sliku...i vidjecete da pise "vazi do" "crnogorska komercijalna banka"... pise na nasem jeziku.

Ha ha ovo je genialno kako si to uspjeo vidjeti. Paypal neprimaju nego samo Alertpay i Moneybookers.

I ja sam ih pitao zasto neprimaju Paypal pa kazu da su jako ogorceni sa Paypalom jer su na pocetku radili sa njima te vise nezele uopce cuti za rijec Paypal. Ali meni je i Alertpay i Moneybookers odlican. Dodao sam svoju kreditnu VISA prepaid karticu i kupujem bez problema.

Ja sam upravo po prvi put naručio 3 proizvoda sa ovog sajta, a iz Srbije sam!
Sve mi je ukupno izašlo $41 sa Registered Airmail dodatkom tako da verujem
da mi na carini neće naplatiti ništa dodatno. Ukoliko mi paket stigne u odličnom
stanju, planiram da naručim nešto veće & vrednije, ali da od TD24 uzmem &
onaj Gift dodatak da mi snize cenu pa da ne moram da platim na carini dodatno.
Kada mi stigne ovo postovaću slike svakako. Očekujem za mesec dana, možda &
više jer treba prvo da Alertpay proveri da sam "čist" pa tek onda da bude poslato.

Evo stigla Plasma Ball napokon nakon mjesec dana :)
U ispravnom je stanju jos nakon par sati "koristenja" :crazy_grin

bojanposao kaže:
Evo stigla Plasma Ball napokon nakon mjesec dana :)
U ispravnom je stanju jos nakon par sati "koristenja" :crazy_grin
Lepo,lepo.Ali vise bi me zanimalo kolika je pocetna cena(na sajtu)a kolika je krajnja(na ruke)?
Da li je to BIH?

Ljudi, ja sam dobio naruceno i čekao 23 dana.Iz BIH sam te narucio sam 3 stvari vrijednosti 22.45$.
Od 3 stvari dobio sam 2,te je poštar naplatio 5KM iako na koverti pise oslobođeno od carine.(nisam ja platio,jer sam nisam bio doma inace bih se malo raspitao).)
WTF?
je me prati peh od kad god sam u ovoj net zaradi.... :(

rain.blader kaže:
Ljudi, ja sam dobio naruceno i čekao 23 dana.Iz BIH sam te narucio sam 3 stvari vrijednosti 22.45$.
Od 3 stvari dobio sam 2,te je poštar naplatio 5KM iako na koverti pise oslobođeno od carine.(nisam ja platio,jer sam nisam bio doma inace bih se malo raspitao).)
WTF?
je me prati peh od kad god sam u ovoj net zaradi.... :(

Pa to te postar opalio po usima :D Ja sam jedino postaru morao placati kad mi nesto dodje u paketu (je li tebi doslo ?) a sve ostalo sto je u obicnoj koverti nikad ....

A za tu 3 stvar pricekaj jos malo, trebala bi doci, mene do sada ni jednom nisu isfurali....

Back
Na vrh