sunbeach kaže:
@badramirez ne moras mi nikakve dokaze davati u redu je i izvini ali nisam mislio nista lose sa mojim pisanjem,samo sam hteo da podelim sa svima ono sto znam sto sam iskusio, isprobao a to je da je najsigurnija opcija kad su autorska prava u pitanju ovo sto je odradio GoranM a to je kad je i audio i video 100% tvoj jer sve ostalo je macka u dzaku.Ma i ja sam postao taj officalni user na DailyMotion-u pre mozda 3 dana ali kod mene je brzo odobreno,pa da li od tih 30 impressions-a imas ikakvu zaradu i jel se moze znati otprilike koliko ja zarada,ne znam da li da se otvori nova tema ovde na forumu npr.DailyMotion zarada pa da ovde ne spamujemo.
Nije problem, samo si me malo uplašio sa prvim postom jer sam pomislio da mi je neko ukrao pesme i okačio na svoj kanal a ti si onda video isto to na mom kanalu

.
Ja sam hteo da to napišem i zbog mene i zbog tebe i zbog drugih, jer da sam ja tako nešto pročitao možda ne bi trošio tolike noći na raznim DMCA dokumentima, kreiranjem ISRC koda za autorsko delo, zvao City Records, čitao sajt creativecommons do iznemoglosti, cimao SOKOJ (kao i svaka državna firma treba im 100 godina da ti odgovore i to pogrešno)...
Što se tiče Dailymotion, kada se ulogujes, idi skroz dole na linku Become Official user, klikni i onda na Get Started, tu će ti se pojaviti dashboard sa zaradom (ako je prošlo dovoljno vremena da urade analitiku). Mislim da je njihov CPM 4,5$.
Evo juče sam imao najviše do sada pregleda 121 (ukupno 712) a on mi u dashboardu prikazao 3 (i slovima TRI) impressions-a :crazy_grin
Pozdrav!
P.S. Kakav je tvoj kanal, čime se baviš?