Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
midho14 kaže:Vec 4 sedmica prolazi i jos nisam dobio channel banner itd. od Fullscreen-a
ne znam sta da kazem, ja ni sa adsensom nisam zadovoljan
skoro 12 000 pregleda, a zarada par evra, razumem ja da ima i dosta pregleda sa telefona gde se ne prikazuju oglasi, ali po kliku dobijam mizernih 0.03-0.04, kao da je nasa poseta, a poseta uglavnom US i UK
ne znam da li to tako treba, ali ja nisam zadovoljan nikako![]()
midho14 kaže:Vec 4 sedmica prolazi i jos nisam dobio channel banner itd. od Fullscreen-a
ev1L kaže:Shvatite da nije ista zarada u Novembru/Decembru i u Januaru/Februaru))
Pred kraj godine svi ulazu u reklame ( praznici itd ) , kad se zavrsi godina i krene nova fiskalna, firme nemaju toliko para za reklame, tek u martu/aprilu krece normalnija zarada, pa za leto dodje na normalu))
goran89 kaže:ljudi kakve su ovo reklame ?
kod mene se nesto nisu prikazale reklame, i posaljem drugu link da vidi ima li kod njega, i on mi kaze ima, ali ima i levo ??
ja ga zamolio da uslika, i evo sta mi je poslao
http://www.dodaj.rs/f/2v/Gw/4tDsKo7i/121.jpg
??
goran89 kaže:ljudi kakve su ovo reklame ?
kod mene se nesto nisu prikazale reklame, i posaljem drugu link da vidi ima li kod njega, i on mi kaze ima, ali ima i levo ??
ja ga zamolio da uslika, i evo sta mi je poslao
http://www.dodaj.rs/f/2v/Gw/4tDsKo7i/121.jpg
??
MadafakaFuark kaže:ne znam dal' se salis ili si ozbiljan u vezi ovoga ... tako da ne znam dal' da ti ozbiljno odgovorim ili da se sprdam sa ovim .
Ti smatras da su to reklame od kojih zaradjujes ?![]()
Petarcro kaže:Fredn ti je pokupio virus koji mu prikazuje dodatne reklame na facebooku, youtubeu itd... a nije toga ni svjestan![]()

Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke