Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PRO_MILE kaže:Ljudi moze li neko da mi kaze isplatili se prijaviti se za socialblade, ako imam na dan po 500-600 pregleda.
Ako se isplati gde da posaljem prijavu i sta da navedem u prijavi da bi me primili.
I okvirno koliko bi besecno zaradio?
Mislim da je bolje da pitam ovako nego da nesto pogresno uradim pa da izgubim partnera.
Hvala Unapred
PRO_MILE kaže:MilanRE kaže:@PRO MILE
S'obzirom da te mrzi da procitas nekoliko strana unazad (ili celu temu od pocetka) mrzecete i da radis to sto hoces. Evo ja ti savetujem po svemu ovom vidjenom do sada da batalis ovaj posao, jer neces uspeti.
Imam i ja za tebe savet:
Ćutanje je teško samo onima koji ne misle.
( Ivo Andrić )
Skoro sam sve presao od 1 do 48 mozda ne svaki post procitao ali za socialblade sve sto je bilo procitao. Ne vidim problem ako neko zna da mi kaze i sa tim zavrsimo, nego ovako moram sa takvim kao ti koji nemaju nista u zivotu pa nasli nekom drugom da sole pamet i da pricaju sta da radi.
U svakom slucaju svako ima pravo na svoje misljenje, dal to bilo pametno ili glupo kao u gore navedenom postu, to je samo opis i karakter te osobe.
Pozdrav!
MilanRE kaže:@PRO MILE
S'obzirom da te mrzi da procitas nekoliko strana unazad (ili celu temu od pocetka) mrzecete i da radis to sto hoces. Evo ja ti savetujem po svemu ovom vidjenom do sada da batalis ovaj posao, jer neces uspeti.
ev1L kaže:@mile, kad sam rekao socialblade.com/user/IMETVOGKANALA ( tu ubacis ime tvog kanala ), mislio sam ta tu ubacis ime tvog kanala, ne da ides na taj link![]()
PRO_MILE kaže:ev1L kaže:@mile, kad sam rekao socialblade.com/user/IMETVOGKANALA ( tu ubacis ime tvog kanala ), mislio sam ta tu ubacis ime tvog kanala, ne da ides na taj link![]()
http://socialblade.com/youtube/user/IME-KANALA
Tako treba, nauci bar da das tacnu informaciju kad se vec javljas...
Pozz
Marcony kaže:Znam da je tema "Kako postati YouTube Partner?", ali mene zanima kakao da iskljucim partnerstvo i vratim se opet na google adsense placanje itd.
Ja imam full partnerstvo sa FS Networkom i necu vise da budem partner.
Marcony kaže:Znam da je tema "Kako postati YouTube Partner?", ali mene zanima kakao da iskljucim partnerstvo i vratim se opet na google adsense placanje itd.
Ja imam full partnerstvo sa FS Networkom i necu vise da budem partner.
Moderator kaže:izgleda da je nepisano pravilo da te network zavrce
Cak se i gasttozz pozalio kako je Machinima pocela mnogo da kenj*
http://www.youtube.com/watch?v=yKoXX9NKL7k
meni je na AdSensu isto prosek 0.03 i 0.04, ali se desilo da sam jednom imao po kliku 0.56, a drugi put 0.97 , kako ja nemam pojma, ali provereno jedan klik toliko...goran89 kaže:Moderator kaže:izgleda da je nepisano pravilo da te network zavrce
Cak se i gasttozz pozalio kako je Machinima pocela mnogo da kenj*
http://www.youtube.com/watch?v=yKoXX9NKL7k
ne znam sta da kazem, ja ni sa adsensom nisam zadovoljan
skoro 12 000 pregleda, a zarada par evra, razumem ja da ima i dosta pregleda sa telefona gde se ne prikazuju oglasi, ali po kliku dobijam mizernih 0.03-0.04, kao da je nasa poseta, a poseta uglavnom US i UK
ne znam da li to tako treba, ali ja nisam zadovoljan nikako![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke