• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Zanima me kakvo je trenutno stanje sa Fullscrenom i Machinimom? Vidim neki su imali probleme sa njima oko plaćanja itd.

dragan.25 kaže:
ma kada imas 500 pregleda bolje ti ja baci u smece account. zaradit ces na kraju mjeseca ako ti budes sretan 25 $

i to je bolje nego nista

PRO_MILE kaže:
Ljudi moze li neko da mi kaze isplatili se prijaviti se za socialblade, ako imam na dan po 500-600 pregleda.

Ako se isplati gde da posaljem prijavu i sta da navedem u prijavi da bi me primili.

I okvirno koliko bi besecno zaradio?

Mislim da je bolje da pitam ovako nego da nesto pogresno uradim pa da izgubim partnera.

Hvala Unapred

Bilo ko da odg. svaka pomoc je dobrodosla!

ja sam ti lijepo rekao , jeste mozda okrutno al tako je kako je.. pogotovo ako su ti nasi viewsi...

dragan.25 kaže:
ja sam ti lijepo rekao , jeste mozda okrutno al tako je kako je.. pogotovo ako su ti nasi viewsi...

Ok samo gde mogu da podnesem zahtev za prijavu, i trbam li nesto posebno da napisem?

Pozz

Mile, idi na socialblade.com/user/imetvogkanala, i tamo bi trebalo ispod da imas APPLY For Partnership, klikni na to i popuni :)
za 500-600 pregleda dnevno, ako je vecina iz US mozes da zaradis oko 1-1.5$ dnevno :)
ali to je uvek pocetak, retko ko krene da zaradjuje mnogo para na pocetku :)
prijavi se za partnerstvo i samo izbacuj klipove, vremenom pregledi ima da se povecaju i zaradjivaces vise novca :)

Oops something went wrong!
It looks like the page you are trying to visit doesn't exist or has been mistyped. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too.

Oops something went wrong!
It looks like the page you are trying to visit doesn't exist or has been mistyped. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too.

Znam da je tema "Kako postati YouTube Partner?", ali mene zanima kakao da iskljucim partnerstvo i vratim se opet na google adsense placanje itd.
Ja imam full partnerstvo sa FS Networkom i necu vise da budem partner.

PRO_MILE kaže:
MilanRE kaže:
@PRO MILE

S'obzirom da te mrzi da procitas nekoliko strana unazad (ili celu temu od pocetka) mrzecete i da radis to sto hoces. Evo ja ti savetujem po svemu ovom vidjenom do sada da batalis ovaj posao, jer neces uspeti.

Imam i ja za tebe savet:

Ćutanje je teško samo onima koji ne misle.
( Ivo Andrić )

Skoro sam sve presao od 1 do 48 mozda ne svaki post procitao ali za socialblade sve sto je bilo procitao. Ne vidim problem ako neko zna da mi kaze i sa tim zavrsimo, nego ovako moram sa takvim kao ti koji nemaju nista u zivotu pa nasli nekom drugom da sole pamet i da pricaju sta da radi.

U svakom slucaju svako ima pravo na svoje misljenje, dal to bilo pametno ili glupo kao u gore navedenom postu, to je samo opis i karakter te osobe.

Pozdrav!

Najmanje sto zelim jeste da se sa nekim raspravljam ili polemisem o necemu sto je zaista preglupo. Imas moj, Markov, Nikolin i jos od nekoliko nas veoma opsirna i JASNA (za pametne ljude) objasnjenja o svemu sto sto te interesovalo ili te i dalje interesuje. Takodje, imas kompletan moj i Markov intervju na blogu Igora Tomica (koji je takodje ostavio nekoliko objasnjenja u ovoj temi) o svemu sto te zanima u najsitnijim detaljima.
Tako da molim te, nemoj da mi pricas "procitao sam od 1-48. strane" jer je jasno da NISI.
Opet ti kazem, nezelim raspravu niti ista slicno, ovde trosim svoje vreme u nameri da pomognem drugima a ne da polemisem. ;)

pozz

MilanRE kaže:
@PRO MILE

S'obzirom da te mrzi da procitas nekoliko strana unazad (ili celu temu od pocetka) mrzecete i da radis to sto hoces. Evo ja ti savetujem po svemu ovom vidjenom do sada da batalis ovaj posao, jer neces uspeti.

+1
Miki je sve rekao ...
Iskren da budem jedan od glavnih razloga zasto vise i nisam toliko aktivan na ovom forumu je gomila budalastina koje ovde mogu da procitam i koje apsolutno nemaju veze sa temom . I onda kada dodjes i vidis da neko pita po 100-i put nesto sto je vec nas 10-oro objasnilo ,onda se zapitas u kome je problem ,dal' u meni koji se trudim da objasnim i na kraju napravim budalu od sebe jer je ljudima tesko da procitaju ono sto si vec objasnio ili do ljudi koji su zeljni brze love i u silnoj toj zelji su toliko "izgoreli" da vise ni ne znaju sta pitaju i sta rade .
Ja zaista zelim svima vama da zaradjujete po 1000 evra dnevno , iskreno ... ali sa vasim trudom i ulaganjem sumnjam da ce te zaraditi i za maramice .

Naso na drugom forumu, a vi se samo tako trudite da pomazete i svi ce vas postovati kao i ja!

Z

@mile, kad sam rekao socialblade.com/user/IMETVOGKANALA ( tu ubacis ime tvog kanala ), mislio sam ta tu ubacis ime tvog kanala, ne da ides na taj link :D

predlog za moderatore,neka naprave listu cestih pitanja ove teme i neka linkuju postove koji najbolje daju odgovor na to,kada neko nov nesto pita samo se posalje na temu sa cestim pitanjima

ko vam je kriv kad ste se dobro kotirali na google a ljudi vole sve na tacni

ev1L kaže:
@mile, kad sam rekao socialblade.com/user/IMETVOGKANALA ( tu ubacis ime tvog kanala ), mislio sam ta tu ubacis ime tvog kanala, ne da ides na taj link :D

http://socialblade.com/youtube/user/IME-KANALA

Tako treba, nauci bar da das tacnu informaciju kad se vec javljas...

Pozz

PRO_MILE kaže:
ev1L kaže:

http://socialblade.com/youtube/user/IME-KANALA

Tako treba, nauci bar da das tacnu informaciju kad se vec javljas...

Pozz

Mile, molim te da pripaziš na ton kojim se obraćaš članovima.

Shvati i njih, pitanja koja postavljaš su sigurno X puta postavljana i na njih je bilo odgovora X puta u ovoj temi.

Marcony kaže:
Znam da je tema "Kako postati YouTube Partner?", ali mene zanima kakao da iskljucim partnerstvo i vratim se opet na google adsense placanje itd.

Koliko sam shvatio svaka mreža ima svoje uslove za prekidanje partnerstva, stoga pregledaj ugovor, a ako u njemu ne piše kontaktiraj nekoga iz mreže sa kojom si partner i pitaj njih.

Obrisano dosta off topic postova.

Marcony kaže:

Napisi im to. Lepo, kulturno im saopsti da neces da budes vise partner sa njima...jedino sto ces morati da das (slazes) dooooobar razlog. Recimo ja sam uspeo da raskinem partnership sa SocialBladeom na osnovu toga sto nisam bio zadovoljan CPM-om, uplatom, tehnickom podrskom i slicno. Bio sam "bas" uporan :) i na kraju su mi raskinuli partnership. Istu stvar sam uradio sa kanalom od moje devojke koja je btw imala lock-ovan account na 12 meseci. Isto sam im saopstio da vise nezelim da budem partner (u njeno ime) zbog slicnih razloga. Posle 2 dana je dobila mejl od te neke ribe iz Maker-a koja joj jer rekla u fazonu: "potpisala si ugovor na 12 meseci, sta oces sad", onda sam joj ja odgovorio (opet na fin nacin) da ako mi nebudu raskinuli partnership da cu samoinicijativno da izdejstvujem Copyright Strike nakon cega ce oni morati (po pravilu) da raskinu ugovor i da cu nakon toga taj Strike da sklonim i jednostavno predjem na drugu mrezu. Zamolio sam je da to ne bih radio, da mi lepo raskine ugovor. To isto vece joj je partnership bio ukinut. ;)

Moderator kaže:
izgleda da je nepisano pravilo da te network zavrce
Cak se i gasttozz pozalio kako je Machinima pocela mnogo da kenj* :)
http://www.youtube.com/watch?v=yKoXX9NKL7k

ne znam sta da kazem, ja ni sa adsensom nisam zadovoljan
skoro 12 000 pregleda, a zarada par evra, razumem ja da ima i dosta pregleda sa telefona gde se ne prikazuju oglasi, ali po kliku dobijam mizernih 0.03-0.04, kao da je nasa poseta, a poseta uglavnom US i UK

ne znam da li to tako treba, ali ja nisam zadovoljan nikako :(

goran89 kaže:
Moderator kaže:
izgleda da je nepisano pravilo da te network zavrce
Cak se i gasttozz pozalio kako je Machinima pocela mnogo da kenj* :)
http://www.youtube.com/watch?v=yKoXX9NKL7k

ne znam sta da kazem, ja ni sa adsensom nisam zadovoljan
skoro 12 000 pregleda, a zarada par evra, razumem ja da ima i dosta pregleda sa telefona gde se ne prikazuju oglasi, ali po kliku dobijam mizernih 0.03-0.04, kao da je nasa poseta, a poseta uglavnom US i UK

ne znam da li to tako treba, ali ja nisam zadovoljan nikako :(
meni je na AdSensu isto prosek 0.03 i 0.04, ali se desilo da sam jednom imao po kliku 0.56, a drugi put 0.97 , kako ja nemam pojma, ali provereno jedan klik toliko...
Pazi, ja imam oko 4 evra za 2000 pregleda na AdSensu, ako ti toliko imas na 12000 pregleda, onda ne dobijas prave reklame na klipove, nesto da uradis sa optimizacijom pretpostavljam, koja ti je tema kanala? Da ti nije sareno sa temama klipova pa pogresne reklame dobijas, mozda da usmeris na konkretniju temu kanal?
Ja sam tih 0.5 o 0.9 imao na 45 pregleda dnevno, tako da ako uzmem cak i 0.1 prosek po kliku na 50 pregleda, puta 20, dobijem isto toliko kao i sa mrezom, a ne moram nikakve uslove da ispunjavam....

Shvatite da nije ista zarada u Novembru/Decembru i u Januaru/Februaru :)))
Pred kraj godine svi ulazu u reklame ( praznici itd ) , kad se zavrsi godina i krene nova fiskalna, firme nemaju toliko para za reklame, tek u martu/aprilu krece normalnija zarada, pa za leto dodje na normalu :)))

Back
Na vrh