• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

sunbeach kaže:
Konacno posle tacno mesec dana sam dobio verifikacioni kod i sad imam na racunu 100e i ispunio sam uslove za slanje ceka pa me zanima da li je neko imao iskustva sa slanjem cekova u Srbiji preko brze poste koja se placa 15e i za koju pisu da cek stize za nedelju dana nadam se da je neko imao iskustvo ali nigde nisam video ovde da se o tome pise.

Koliko ti je vremena trebalo da sakupis 100e i ako mozes daj link od tvog kanala da vidim sta stavljas

Da li postoji neki limit za monetizaciju tj. da li je ograniceno koliko videa mozes da postavis za monetizaciju? Ja sam postavio 41 video i 40 je monetizovano a jedan nije proso proveru pa nije. I sada kada sam ubacio 42 video nema opciju za monetizaciju pa mislim da je mozda ograniceno na 40 videa ? Hvala na odgovoru. I koliko se ceka za odgovor od socialblade jel sam podneo zahtev za partnerstvo? I kako je moguce da ako apliciram kod fullscrean-a da mi stigne odgovor kao da sam podneo zahtev za creatorx Hvala na odgovorima!

Pozz svima,da li zna neko kako da kontaktiram youtube,tj. da prijavim kanal,lik je ukrao sve moje klipove...

dragan993 kaže:
Da li postoji neki limit za monetizaciju tj. da li je ograniceno koliko videa mozes da postavis za monetizaciju? Ja sam postavio 41 video i 40 je monetizovano a jedan nije proso proveru pa nije. I sada kada sam ubacio 42 video nema opciju za monetizaciju pa mislim da je mozda ograniceno na 40 videa ? Hvala na odgovoru. I koliko se ceka za odgovor od socialblade jel sam podneo zahtev za partnerstvo? I kako je moguce da ako apliciram kod fullscrean-a da mi stigne odgovor kao da sam podneo zahtev za creatorx Hvala na odgovorima!

Ja imam preko 100 video snimaka svi su monetizovani,moras pogledati da li ti video sadrzi muziku od nekoga.

sunbeach kaže:
dragan993 kaže:

Ja imam preko 100 video snimaka svi su monetizovani,moras pogledati da li ti video sadrzi muziku od nekoga.

Fora je sto ove sto su monetizovani ne mogu da im ukinem monetizacija dok ovi sto nisu ne mogu da im postavim nemam u opcijama video klipa opciju monetizacija. Prikazuje dolar ali kada kliknem na njega nista se ne desava.

dragan993 kaže:
sunbeach kaže:

Fora je sto ove sto su monetizovani ne mogu da im ukinem monetizacija dok ovi sto nisu ne mogu da im postavim nemam u opcijama video klipa opciju monetizacija. Prikazuje dolar ali kada kliknem na njega nista se ne desava.

Onda ti nemas monetizaciju nego si taj klip postavio koji ima monetizaciju znaci da ima muziku koja je vec monetizovana a mozes da imas monetizaciju i kad postavis free muziku iz baze youtuba inace stavi da ti kanal bude US i imaces monetizaciju.Socialblade ce te odbiti a o tome procitaj u zadnjih 30 postova ima sve detaljno ev1L je objasnjavao.

sunbeach kaže:
dragan993 kaže:

Onda ti nemas monetizaciju nego si taj klip postavio koji ima monetizaciju znaci da ima muziku koja je vec monetizovana a mozes da imas monetizaciju i kad postavis free muziku iz baze youtuba inace stavi da ti kanal bude US i imaces monetizaciju.Socialblade ce te odbiti a o tome procitaj u zadnjih 30 postova ima sve detaljno ev1L je objasnjavao.
Samo mala digresija - ne moze da monetizuje klip sa audio sadrzajem iz baze YT, probao sam.

Johny Cash kaže:
sunbeach kaže:
Samo mala digresija - ne moze da monetizuje klip sa audio sadrzajem iz baze YT, probao sam.

Nisam to ni napisao nego taj klip moze da se desi da je vec monetizovan od strane autora te muzike a znam to jer sam koristio i ja muziku iz baze youtuba na drugim kanalima i desi se da se prikazuju reklame sto znaci da je vec monetizovan.

Ljudi, sta je bolje, pristupiti nekoj mrezi, ili sam zaradjivati preko google cekova? Onako, najkrace, sta je bolje?

ciprijani kaže:
Ljudi, sta je bolje, pristupiti nekoj mrezi, ili sam zaradjivati preko google cekova? Onako, najkrace, sta je bolje?

Ne može ti niko dati kratak odgovor. Nije bolje ili gore ni jedno ni drugo, može samo biti primerenije tvojoj situaciji.

Sam bez pomoći mreže više zarađuješ ali ćeš prilično lako zbog gluposti dobiti ban, a sa mrežom imaš neku sigurnost i više mogućnosti pri postavljanju klipova (članovi pojedinih mreža pojedine copyrighted stvari smeju da koriste).

I naravno, ovo je toliko puta bilo spominjano u temi da ću verovatno svako naredno takvo pitanje bez upozorenja obrisati.

Da li je neko od partnera pricao sa menadzerima u vezi onechannel, hoce li biti nesto sto ce nas izdvajati od ostalih YT korisnika?

Infinity kaže:
Da li je neko od partnera pricao sa menadzerima u vezi onechannel, hoce li biti nesto sto ce nas izdvajati od ostalih YT korisnika?

Za sada ne, mozda u buducnosti. Imajuci u vidu da su poceli da menjaju layout svakih 3-4 meseca, nece me iznenaditi da recimo tamo u Junu ili Julu opet promene.
btw
Jedna stvar nevezana za tvoje pitanje.
Slabo se cujes u videjima, tj jedva. :/
Ne znam preko cega snimas off i montiras ali evo dacu ti savet da probas Sound Forge (ver. 10 ne novije, jer ces tesko naci Noise Reduction plugin koji ce ti raditi).
Preko njega mozes da snimis glas, pojacas sebe i na kraju "ubijes" pozadinski shum koji pretpostavljam da imas.

MilanRE kaže:
Infinity kaže:

Za sada ne, mozda u buducnosti. Imajuci u vidu da su poceli da menjaju layout svakih 3-4 meseca, nece me iznenaditi da recimo tamo u Junu ili Julu opet promene.
btw
Jedna stvar nevezana za tvoje pitanje.
Slabo se cujes u videjima, tj jedva. :/
Ne znam preko cega snimas off i montiras ali evo dacu ti savet da probas Sound Forge (ver. 10 ne novije, jer ces tesko naci Noise Reduction plugin koji ce ti raditi).
Preko njega mozes da snimis glas, pojacas sebe i na kraju "ubijes" pozadinski shum koji pretpostavljam da imas.

Mislim da se sada bolje cujem u novijim videima :) Bio sam koristio Mic-01 , nemam pojma zasto mi nije radio dobro , prakticno sam morao da ga stavim u usta da bih se cuo.
Ako bih oznacio noise reduction onda se ne bih ni ja cuo xD
Sad koristim sa kamere mic pa valjda se bolje cujem, ne koristim noise removal a sa onim mikrofonom sam morao i ajde isprobao sam na par videa dosta podesavanja ali posto je lose snimljen zvuk , prakticno neki delovi gde sam pricao bili su na razini sa bukom (kad bih se udaljio od mikrofona) i onda bi delovi bili uklonjeni a nije mi se dalo da jedan po jedan deo podesavam :)

Sad eto valjda kao sto sam rekao je OK i mogu da stojim od mikrofona udalje do 2 metra i dobro bih se cuo xD

acafaca099 kaže:
pozz svima
uspelo mi je ono za zip code i postao sam yt partner
zanima me kako da monetizujem vise od 5 videa???

Pozdrav kako ti je uspelo sta si ukucao ako moze pomoc.

POMOC!!!

Ja sam na adsensu stavio da sam iz Beograda li u medju vremenu sam se preselio...Danas sam video poruku od adsensa da su mi poslali verifikacioni kod na adresu ...Kako da ih kontaktiram i promenim to????
MOLIM VAS BRYO ODGOVORITE!!!

acafaca099 kaže:
POMOC!!!

Ja sam na adsensu stavio da sam iz Beograda li u medju vremenu sam se preselio...Danas sam video poruku od adsensa da su mi poslali verifikacioni kod na adresu ...Kako da ih kontaktiram i promenim to????

Nema pomoci to je vec na putu .

acafaca099 kaže:
POMOC!!!

Uloguj se na adsense, zatim tamo imas edit account ako se ne varam ( blokirali su mi nalog pre 6 meseci, tako da se donekle secam ) zatim izmenis adresu, kada to uradis, pise na glavnoj strani da treba da potvrdis i da su poslali kod, zatim kliknes na to i tamo bi trebalo da ima resend code ili tako nesto, i stavi samo da ponovo posalju kad promenis adresu :)
I trebalo bi da ti stigne, ali kao sto smo rekli vise puta, batalite adsense i idite preko neke mreze, mnogo je veca sigurnost , a malo je niza zarada ,ali sve je na vama :)

Juce sam napravo jos jedan nalog na youtube i dobio sam novi izgled youtube naloga i koliko vidim taj novi nalog nigde nema opciju da se izmeni sa npr Srbija u SAD da bi se moglo monetizovati nego je na pocetku trazilo potvrdu preko sms-a i to je sve,nema kao pre da se nahnadno moze promeniti ime drzave.

Back
Na vrh