• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Pozdrav. Odma da Vas pitam...imam jedan veoma specifican problem. Ja sam vec odavno YouTube Partner i imam Google Adsense Account i sve regularno..Sve do neki dan je radilo kako treba ali odjednom kad gledam video na youtubeu ne izbacuje mi reklame,a kad gledam taj isti video s youtubea na fejsbuku vidim reklame...sta se desava i zasto na youtube-u ne vidim reklame ??? Nisam klikao na reklame i nisam radio nista ilegalno. Ponavljam na adsensu i youtubeu pise da je sve ok. Molim vas neka mi neko odgovori ako zna o cemu je rijec. Hvala

@Partner i Po
da kojim slucajem nisi ukljucio u pretazivacu neki adblocker,mada bi onda blokirao i na FB

Provjerio sam i nije nista ukljuceno sto bi blokiralo reklamu...a evo i drug je provjeravao od svoje kuce da li rade ali isto se desava..na fejsbuku ih ima a na youtubeu nema..cudno

Jel ima jos neko da mi kaze moguce rijesenje problema,molim Vas?

pokusaj otvorit' s mozille posto si vec tu login-ovan sa svog racuna, pa ti na ocitava za tvoj, da ne klikas sam sebi :p
pokusaj se odjavit' pa otvori svoj video :)
desava se i meni tako :)

^kamikazA_ kaže:
pokusaj otvorit' s mozille posto si vec tu login-ovan sa svog racuna, pa ti na ocitava za tvoj, da ne klikas sam sebi :p
pokusaj se odjavit' pa otvori svoj video :)
desava se i meni tako :)

pokusao sam i to ..sa svakog browserta kojeg poznajem otvoriti i opet isto..kazem vam i drug od kuce svoje je probao isto se desava...preko fejsbuka ima reklama a preko youtubea nema haha nevjerovatno...jel ima neki mail da posaljem youtubeu da ih pitam ako ce mi uopste pomoci..

@Evil1: hvala na odgovorima! Bas sam se pitao kako dostici manji broj megabajta po minutu.
Znaci hoces da kazes da ljudi posezu za crackovanim igricama i postavljaju na youtube? Mislio sam da postoji lagan nacin da se to otkrije. Gresim?
A i bilo mi je cudno kako se isplati kupiti sve AAA naslove od 50-60 evra i onda zaraditi istu tu kolicinu, ako zaradis isto toliko.

pozz samo da pitam

vi koji radite monetize, tj sa vasim adsense nalogom na youtube-u

koliko dobijate za klik ?

kod mene je smesno, malo jace od 0.03 po kliku :(
( 46 clicks - Estimated earnings €1.51 )

da napomenem da je vecina poseta iz US i UK :busted

IcepickD kaže:
@Evil1: hvala na odgovorima! Bas sam se pitao kako dostici manji broj megabajta po minutu.
Znaci hoces da kazes da ljudi posezu za crackovanim igricama i postavljaju na youtube? Mislio sam da postoji lagan nacin da se to otkrije. Gresim?
A i bilo mi je cudno kako se isplati kupiti sve AAA naslove od 50-60 evra i onda zaraditi istu tu kolicinu, ako zaradis isto toliko.
Mogu da se izvali da su piratske jedino ako skines igru koja ima RLD!.ini, i ne zamenis username unutra, pa ti nick u igri bude RLD! :)
Osim toga, ne moze da se izvali bila piratska il original.
Ljudi koji zaradjuju na ovaj nacin, dobijaju dovoljno novca da kupuju originale tako da im to nije problem. Ja trenutno nemam dovoljno novca da kupujem originale, ali u buducnosti naravno da planiram, zbog mp :)
@Moderator, el mi verujes da ugl idem copy/paste nick-a..mozda kad sam kucao omasio :)
@goran, slabo placene reklame, inace su slabo placene reklame preko adsense-a, kad imas partnerstvo obicno su mnogo bolje placene, tipa reklame za wow, lol, telenor ( banner ) itd,itd :)
dok kod adsense obicno samo reci + link :)

Moderator kaže:
@ev1L
i koliko ti zauzme minut na 8-10Mb/s ,meni je slika sasvim ok na 4 pri 720p,nije problem to koiko ce nekome iznositi za upload(mada je i to bitno) vec hoce li neko moci to da gleda posle a da ne ceka na ucitavanje,youtube ima neku kompresiju,ali nije ni ona svemoguca. stavis minut tezak 100MB na koliko moze da smanji ?

sto se tice fps-a,ne vidim razliku izmedju 23 i 30
ko radi kompilacije moze da stavi bitrate 20mb/s dzabe ako je klip vec loseg kvaliteta (male rezolucije)

ps. jel namerno citiras pogresno nik ili ;) ...

Minut 50mb , ne razumem kako to mislis ? Imas 360,480, 720 i 1080, dajes ljudima opciju da gledaju vrhunski kvalitet ali ako ne mogu uvek mogu da smanje rezoluciju i gledaju normalno, pogledaj moj video npr -> http://www.youtube.com/watch?v=dU2FeCzPcbo , da li ti treba vremena da se streamuje ? U Full HD naravno :)
Fora je u tome sto svi uglavnom imaju 10mbps download danas, sto je i vise nego dovoljno za gledanje u full hd-u. :)
Pa postoji razlika ako gledas na vecem monitoru ( ja gledam na 32 inc tv-u koji mi je glavni "monitor" ) vise slika po sekinudi = bolja slika :)
Razumem da je dzabe staviti 20mb/s bitrate ako imas shit source ali ja ne pricam za kompilacije, nego za klipove koje sam snimis preko frapsa ( gameing , il sta god da snimas )

Ja i dalje cekam da mi neko odgovori..povezan youtube racun sa adsensom uredno..reklame prvu noc radile..sutradan reklama nema na youtubeu a stoji da su monetizovani klipovi..sto mene cudi jeste to da kada gledam taj isti neki klip na fejsu vidim reklame a na youtubeu ih nemam...nisam klikao sam sebi na adse upoznat sam sa svim pravilima. Molim vas neko..??

Partner i Po kaže:
Ja i dalje cekam da mi neko odgovori..povezan youtube racun sa adsensom uredno..reklame prvu noc radile..sutradan reklama nema na youtubeu a stoji da su monetizovani klipovi..sto mene cudi jeste to da kada gledam taj isti neki klip na fejsu vidim reklame a na youtubeu ih nemam...nisam klikao sam sebi na adse upoznat sam sa svim pravilima. Molim vas neko..??

da neko zna sigurno bi ti odgovorio
verovatno niko nije imao takav problem, pa ne zna ni da ti odgovori

idi na njihov forum, pa pitaj :) oni ce verovatno znati da ti odgovore na pitanje

@Evil1 i mislio sam da se tako nesto radi, mada mi bilo cudno ipak su pare u pitanju.

Ja sam vec napravio nekoliko videa i nisam zadovoljan sa kvalitetom. Za snimanje sam koristio Fraps, pa sam renderovao video sa Windows movie maker-om, korekcije zvuka sam radio sa Audacity i tu sam otprilike jedino zadavoljan.

Prvo imam problem sa frapsom: Sve sto snimim je mnogo tamnije nego inace sto meni izgleda na ekranu. E sad pronasao sam da je to zbog nekih boja i tako svasta. Zbog toga sam uzeo da radim sa Soni Vegasom i nadam se da cu uspeti to da popravim. Mada ono sto sam ja procitao je da se ljudi uglavnom zale na tamninu vec renderovanog videa. Medjutim meni je sam snimak vec poprilicno taman. Da li neko zna u cemu je ovde problem, ili bi resenje jednostavlo bilo da posvetlim malo sliku svaku igre?

Prvo i osnovno, pogledaj na drugom monitoru / kompjuteru , mozda je samo kod tebe tako, ako nije, lako mozes u vegasu i premieru da povecas brightness , ili pak u igrama da povecas za 5% i onda ne moras da se cimas kad renderujes :)
Btw, pre dok sam jos koristio windows movie maker, imao je obicaj da sam poveca brightness za 20-30% i ako ja to nisam stavio, pa su klipovi bili svetliji nego inace :)

Pozdrav....vec duze vreme zaradjujem preko adsense-a...
Dnevno imam 15k pregleda i ne zaradim vise od 3-3,5e dnevno,a vrlo cesto i manje...
Da li je bolje da apliciram za partnerstvo za socialbladeom?
Koliko bi mi zarada bila kod njih,od prlike,na isti broj pregleda dnevno..
I da napomenem,90% pregleda su sa Balkana...

Hvala unapred!!

Pozdrav svima

vec duze vrijeme zelim postati partner sa socialbladeom i konacno je se na mom social blade statsu pojavio APPLY FOR PARTNER .I prvo sto sam uradio jeste provjerio znacajke na YT da li imam neku prijavu i ti i vidio sam da nemam sto i vidite na ovoj slici
2j817zxk2ze8ojq22scm.jpg
i posaljem ja zahtjev medjutim dobivam ovakav odgovor :

We really appreciate you getting in touch about joining our network.

After reviewing the content on your channel, we have determined that we cannot bring you into the network at this time. It appears that your videos are primarily based on content or music that you may not own or have the appropriate rights to. Once this content has been removed, feel free to reapply.

Sincerely,
The RPM Network

koliko sam razumio ovaj tekst na nekim mojim videima ima neka muzika ili tako nesto na koju ja nemam prava....

i naravno obrisem ja neke vide na koje sumljam i opet posaljem i opet mi dolazi isti odgovor....... i obrisem ja sve vide-e i postavim 10 novih znaci ja radio u sony vegasu ali nisam muziku stavljao i posaljem opet zahtjev i opet isti odgovor I NEZNAM VISE O CEMU JE RIJEC ...ako neko zna o cemu je rijec nek pomogne i hvalla

@kiba, pa tesko da bi dobio vise novca, slabo placaju preglede iz EU generalno :)
tako da ako oces vise novca ostani na adsense-u, ako oces banner i neku da kazem zastitu od raznoraznih s*anja koje mogu da ti se dese onda idi na partnestvo :)
@AdemDurakovic, sve zavisi kakvi su ti klipovi i o cemu, meni su isto odgovorili da ne mogu,ali prijavio se par puta i na kraju mi dali, obicno radio klipove bez komentarisanja, pa zbog toga,ali imas vise ljudi koji "pregledaju" tvoj kanal da vide dal zadovoljavas uslove il ne.
posalji email na ( partner@socialblade.com i Veronica.Przybylowski@makerstudios.com )
I cekaj odgovor :)

radim sa monetize na jednom kanalu i imam i opciju custom thumbnail

otvorio sam pre 10tak dana novi kanal i povezao uspesno adsense

e sad na ovom novom nemam custom thmbnail opciju

da li neko zna sta treba uraditi da se pojavi ? ili se ona samo pojavi posle nekog vremena ?

goran89 kaže:

da li neko zna sta treba uraditi da se pojavi ? ili se ona samo pojavi posle nekog vremena ?

i meni to nema !
jel znaš mozda jel mozes imati adsense akaunt i aplicirat za neku mrezu tipa mašinima social blade
jel moze to ?

laki_grcica kaže:
goran89 kaže:

i meni to nema !
jel znaš mozda jel mozes imati adsense akaunt i aplicirat za neku mrezu tipa mašinima social blade
jel moze to ?

na to pitanje je vec odgovoreno
koliko ja znam, mozes, ali onda treba vise vremena da se sve sredi
znaci bolje je ako ides u mrezu da ides bez adsense-a ;)

Ljudi moze li neko da mi kaze isplatili se prijaviti se za socialblade, ako imam na dan po 500-600 pregleda.

Ako se isplati gde da posaljem prijavu i sta da navedem u prijavi da bi me primili.

I okvirno koliko bi besecno zaradio?

Mislim da je bolje da pitam ovako nego da nesto pogresno uradim pa da izgubim partnera.

Hvala Unapred

ma kada imas 500 pregleda bolje ti ja baci u smece account. zaradit ces na kraju mjeseca ako ti budes sretan 25 $

Back
Na vrh