IcepickD kaže:
@Evil1: hvala na odgovorima! Bas sam se pitao kako dostici manji broj megabajta po minutu.
Znaci hoces da kazes da ljudi posezu za crackovanim igricama i postavljaju na youtube? Mislio sam da postoji lagan nacin da se to otkrije. Gresim?
A i bilo mi je cudno kako se isplati kupiti sve AAA naslove od 50-60 evra i onda zaraditi istu tu kolicinu, ako zaradis isto toliko.
Mogu da se izvali da su piratske jedino ako skines igru koja ima RLD!.ini, i ne zamenis username unutra, pa ti nick u igri bude RLD!

Osim toga, ne moze da se izvali bila piratska il original.
Ljudi koji zaradjuju na ovaj nacin, dobijaju dovoljno novca da kupuju originale tako da im to nije problem. Ja trenutno nemam dovoljno novca da kupujem originale, ali u buducnosti naravno da planiram, zbog mp

@Moderator, el mi verujes da ugl idem copy/paste nick-a..mozda kad sam kucao omasio

@goran, slabo placene reklame, inace su slabo placene reklame preko adsense-a, kad imas partnerstvo obicno su mnogo bolje placene, tipa reklame za wow, lol, telenor ( banner ) itd,itd

dok kod adsense obicno samo reci + link

Moderator kaže:
@ev1L
i koliko ti zauzme minut na 8-10Mb/s ,meni je slika sasvim ok na 4 pri 720p,nije problem to koiko ce nekome iznositi za upload(mada je i to bitno) vec hoce li neko moci to da gleda posle a da ne ceka na ucitavanje,youtube ima neku kompresiju,ali nije ni ona svemoguca. stavis minut tezak 100MB na koliko moze da smanji ?
sto se tice fps-a,ne vidim razliku izmedju 23 i 30
ko radi kompilacije moze da stavi bitrate 20mb/s dzabe ako je klip vec loseg kvaliteta (male rezolucije)
ps. jel namerno citiras pogresno nik ili

...
Minut 50mb , ne razumem kako to mislis ? Imas 360,480, 720 i 1080, dajes ljudima opciju da gledaju vrhunski kvalitet ali ako ne mogu uvek mogu da smanje rezoluciju i gledaju normalno, pogledaj moj video npr ->
http://www.youtube.com/watch?v=dU2FeCzPcbo , da li ti treba vremena da se streamuje ? U Full HD naravno

Fora je u tome sto svi uglavnom imaju 10mbps download danas, sto je i vise nego dovoljno za gledanje u full hd-u.
Pa postoji razlika ako gledas na vecem monitoru ( ja gledam na 32 inc tv-u koji mi je glavni "monitor" ) vise slika po sekinudi = bolja slika

Razumem da je dzabe staviti 20mb/s bitrate ako imas shit source ali ja ne pricam za kompilacije, nego za klipove koje sam snimis preko frapsa ( gameing , il sta god da snimas )