Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gringo kaže:Samo da kazem da imate i ovu kompaniju, nisu losi. Imate raznih "pod networka" i mozete se kod njih prijaviti, imate razne opcije (da mozete poslati strajk, automatsko namjestanje da se brise video ako neko kopira itd..). Ovo nije nikakva reklama nego sam da kazem da ovi nisu losi, mozda jednia mana je sto vrse podjelu 50/50 u zaradi ali postepeno mogu promjeniti to.
bentpixels.com
laki_grcica kaže:gringo kaže:Samo da kazem da imate i ovu kompaniju, nisu losi. Imate raznih "pod networka" i mozete se kod njih prijaviti, imate razne opcije (da mozete poslati strajk, automatsko namjestanje da se brise video ako neko kopira itd..). Ovo nije nikakva reklama nego sam da kazem da ovi nisu losi, mozda jednia mana je sto vrse podjelu 50/50 u zaradi ali postepeno mogu promjeniti to.
bentpixels.com
mene prihvatili u adsense
koja je sad procedura ?
koliko moram čekati dok počnem zaradjivat ?
I jel trebam sta podesiti i linkovati moj kanala sa jutubeTOM preko adsensa
ajde odgovarajte pozdrav
MilanRE kaže:Mare bas mi je zao sto ti se to desilo jbg. Znam da su go*na. Nama je HDTouchPlay na VISO-ovom partnership networku koji je opet partner sa Fullscreen-om. Nama nisu platili bili za Oktobar pa posle jedno 3 meseca i 20ak razmenjenih mejlova su nam uplatili "neku sumu" za Novembar i Decembar a Oktobar - pojela maca! Nisu neke pare iskreno ali opet to je nasa zarada, kakva god ona bila.
Go*na epska. Izbegavajte ih po svaku cenu. Sto se tice toga sa ta 2 klipa je tolka glupost da je to strasno. Pretpostavljam da su ti lupili strike-ove kada si raskinuo partnership. To je normalna stvar. Mi smo dobili preko 40 content id match-ova kada smo popili strike za COD BO2 i bili bez partnershipa 20ak dana.
Nesto najlepse sto sam video da je neko uradio to je Curse. Moja devojka je dobila glupavi i nepotrebni copyright strike od FOX-a i oduzet joj je partnership ali likovi iz Curse-a su zadrzali claim na svim njenim videjima (oko 700) i kada je sklonila strike posle 5-6 dana samo joj je ponovo ukljucen Claim i videji su joj vraceni. To su uradili zato da ne bi ostali mogli da ih claim-uju (dok nije partner) kao sto su nama uradili Ubi, Capcom, EA i ostala go*narija.
PRO_MILE kaže:Pozdrav, citao sam po forumu ali nisam naisao na potrebne odgovore. Imam oko 10.000 i nesto pregleda mesecno, da li mogu uzeti partnerstvo i sa kim je to najisplativije? I zanima me moze li to iz srbije, posto na yt sam citao i kazu da ne podrzavaju srbiju?
Hvala unapred na informacijama
Pozdrav!
MadafakaFuark kaže:MilanRE kaže:Mare bas mi je zao sto ti se to desilo jbg. Znam da su go*na. Nama je HDTouchPlay na VISO-ovom partnership networku koji je opet partner sa Fullscreen-om. Nama nisu platili bili za Oktobar pa posle jedno 3 meseca i 20ak razmenjenih mejlova su nam uplatili "neku sumu" za Novembar i Decembar a Oktobar - pojela maca! Nisu neke pare iskreno ali opet to je nasa zarada, kakva god ona bila.
Go*na epska. Izbegavajte ih po svaku cenu. Sto se tice toga sa ta 2 klipa je tolka glupost da je to strasno. Pretpostavljam da su ti lupili strike-ove kada si raskinuo partnership. To je normalna stvar. Mi smo dobili preko 40 content id match-ova kada smo popili strike za COD BO2 i bili bez partnershipa 20ak dana.
Nesto najlepse sto sam video da je neko uradio to je Curse. Moja devojka je dobila glupavi i nepotrebni copyright strike od FOX-a i oduzet joj je partnership ali likovi iz Curse-a su zadrzali claim na svim njenim videjima (oko 700) i kada je sklonila strike posle 5-6 dana samo joj je ponovo ukljucen Claim i videji su joj vraceni. To su uradili zato da ne bi ostali mogli da ih claim-uju (dok nije partner) kao sto su nama uradili Ubi, Capcom, EA i ostala go*narija.
Da Miki ,kad' su me izbacili iz CMS-a nakon 12 sati sam dobio 2 strika ... sreca u nesreci pa nisam dobio i treci .
Evo sad sa ovim malim kanalom uzimam kintu kao sto sam uzimao poslednjih mesec dana sa SFB-om dok sam bio u Fulscreenu ,a imam 3 puta manje pregleda nego sto sam imao sa glavnim ,eto koliko je to smesno i sta su oni sve radili i kakvim se sve trikovima sluzili .
No nebitno ,bilo pa proslo idemo dalje ...
Mada opet to je i moja krivica sto odmah na pocetku to nisam raskrstio ,vec ja reko bice bolje ,sigurno je neka greska ispravice se i tako ... vuklo se stalno .
Tako da jos jednom svima vama koji nemate gaming kanal preporucujem adsense ili direktno yt partnerstvo ... ili mozda jednog dana SFB network
Pozdrav
Moderator kaže:Jel moze malo pojasnjenje termina "strike" posto iz ovog linka nisam najbolje razumeo.
Da li se strike automatski dobija kada se detektuje Content ID matches ( do sada nisam dobio strike odmah na detekciju id matches),ili nakon sto se dobije Content ID matches a ja ne uklonim video u nekom roku pa moraju oni da ga uklone a zatim i kazne?
Infinity kaže:PRO_MILE kaže:Pozdrav, citao sam po forumu ali nisam naisao na potrebne odgovore. Imam oko 10.000 i nesto pregleda mesecno, da li mogu uzeti partnerstvo i sa kim je to najisplativije? I zanima me moze li to iz srbije, posto na yt sam citao i kazu da ne podrzavaju srbiju?
Hvala unapred na informacijama
Pozdrav!
Ako mislis na monetizaciju, da povezes sa adsense , promeni drzavu na YT npr na Nemacku , pojavit ce ti se monetizacija, monetizuj neki video i promeni nazada na Srbiju i spojis YT sa adsense.A partnerstvo sa nekom mrezom za te preglede sve zavisi od mreze do mreze a i odakle su pregledi
Ne znam da li neko daje fiksnu cenu za sve zemlje
Inace i ja sam se prijavio za sociablade pa da vidim kako ce ici i kako se to radi
![]()
PRO_MILE kaže:Infinity kaže:Ako mislis na monetizaciju, da povezes sa adsense , promeni drzavu na YT npr na Nemacku , pojavit ce ti se monetizacija, monetizuj neki video i promeni nazada na Srbiju i spojis YT sa adsense.A partnerstvo sa nekom mrezom za te preglede sve zavisi od mreze do mreze a i odakle su pregledi
Ne znam da li neko daje fiksnu cenu za sve zemlje
Inace i ja sam se prijavio za sociablade pa da vidim kako ce ici i kako se to radi
![]()
Ok, adsense su one reklame koliko znam kako se to isplacuje na koji racun paypal? I ako to ukljucim da li mogu i da se prijavim za partnerstvo?
Koje bi mi partnerstvo preporucijio i kako se isplacuje tj. po cemu se gleda kolika ce zarada biti.
Nov sam u ovim internet zaradama pa nadam se da vas ne smaram mnogo
Pozdrav!
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke