• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Evo prije nekih pola sata dobih odgovor od Socialblade-a :fever

Dear xxxxxx,

We really appreciate you getting in touch about joining our network.

After reviewing the content on your channel, we have determined that we cannot bring you into the network at this time. It appears that your videos are primarily based on content you may not own or have the appropriate rights to.

You might have been denied for the following reasons:
1. You are using copyrighted music in your videos that you do not have the artist's permission to use.
2. You do not have relevant audio commentary over your gameplay videos.
3. You have videos posted to your channel that you do not own.

Once you have deleted your copyrighted content, you may not have enough views to reapply. You cannot reapply unless you have a minimum of 2500 views a month. Here's how you can check. http://socialblade.com/

Feel free to reapply when you've successfully deleted your copyrighted content and have achieved 2500 views a month or more.

Sincerely,
The RPM Team

Ali stvarno ne znam da ima copyrigt-a na kanalu ili sl.

Molio bih vas da provjerite vi. Link ka kanalu http://www.youtube.com/user/bestgameplays2/videos?view=0

Unaprijed hvala ...

Bice da su te odbili bog ove druge stavke koju su naveli

nesone kaže:
Bice da su te odbili bog ove druge stavke koju su naveli

Oh, pa i Evil nema toga a opet je partner. :(

Interesuje me da li je moguce otići na robiju zbog postavljanja video klipova na jutub? Pod time ne mislim na postavljanje novih filmskih ostvarenja, muzike, snimaka izvršenja krivičnih dela u kojima je sam autor učesnik... Takođe pitam se da li uopšte na nekog iz Srbije može da se primeni neki američki zakon o kršenju autorskog prava? Znam da mi obično pošalju upozorenje i ne dozvole monetizaciju, jedan klip su obrisali, ali dali je moguće nešto više od toga?

DedaMraz82 kaže:
Interesuje me da li je moguce otići na robiju zbog postavljanja video klipova na jutub? Pod time ne mislim na postavljanje novih filmskih ostvarenja, muzike, snimaka izvršenja krivičnih dela u kojima je sam autor učesnik... Takođe pitam se da li uopšte na nekog iz Srbije može da se primeni neki američki zakon o kršenju autorskog prava? Znam da mi obično pošalju upozorenje i ne dozvole monetizaciju, jedan klip su obrisali, ali dali je moguće nešto više od toga?

Ja mislim da ti najvise sto mogu ucinit jeste obrisati nalog. Mozda kolege znaju nesto vise.

Ako postavljaš pedofilske snimke možeš i na robiji završit, a ovako nebi trebao, najveća kazna bi ti trebala bit ban/brisanje acca.

Ok. Znači nema šanse da odem na robiju :)
Čitao sam o detetu od 12 godina koje je zbog uploada neke pesme moralo da plati odštetu od 150000$... Tako je sud odredio. Takođe jedna domaćica iz Teksasa je morala da ide u zatvor na 3 godine... Naravno oba slučaja su iz SAD.

Još jedna stvar me interesuje ako zna neko.
Koliko jutub naloga mogu da hostujem na jedan adsens nalog?
Ja sam do sada povezao tri, a hteo bi još.

Ja prosto ne mogu da verujem kako Youtube ima duple standarde za monetizaciju... Na primer vec treci put mi ne odobravaju monetizaciju za tutorijale sa mojim glasom u pozadini gde ja crtam neke stvari, a da su iste takve samo sa drugim crtezom odobrili 2 dana pre toga. Znaci upotrebim snimak crtanja, malo pricam o tome, ubacim deo neke pesme za koju imam pismeno dozvolu za komercijalnu upotrebu i to i napisem u opisu videa, ostavim linkove za licencu, za to da je under " http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/", i na kraju kazu da nisam pruzio dovoljno dokaza da su svi elementi moji. Sta reci, verovatno ni ne pogledaju niti procitaju, mrze ih da rade svoj posao pa odbace bez razloga..

Johny Cash kaže:
Ja prosto ne mogu da verujem kako Youtube ima duple standarde za monetizaciju... Na primer vec treci put mi ne odobravaju monetizaciju za tutorijale sa mojim glasom u pozadini gde ja crtam neke stvari, a da su iste takve samo sa drugim crtezom odobrili 2 dana pre toga. Znaci upotrebim snimak crtanja, malo pricam o tome, ubacim deo neke pesme za koju imam pismeno dozvolu za komercijalnu upotrebu i to i napisem u opisu videa, ostavim linkove za licencu, za to da je under " http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/", i na kraju kazu da nisam pruzio dovoljno dokaza da su svi elementi moji. Sta reci, verovatno ni ne pogledaju niti procitaju, mrze ih da rade svoj posao pa odbace bez razloga..

Ehhh ja jedno 20 dana cekam da mi odobre zbog muzike a imam licencu , pismenu i link do sajta autora i link do youtube kanala gde je covek lepo napisao da njegova muzika se moze koristiti a da mu se i neda kredit za to XD Dva puta su odbili kad sam ostavio im linkove preko yotube a sad sam odlucio da mi se oni jave sa emailom pa da im posaljem podatke ali evo preko 20 dana nema odgovora :)

Pozz svima..zanima me jel imam neke sanse da postanem patner sa muzickim kanalom,pesme nemaju "Copyright content"...imam preko 5000 subsa i 1500000 pregleda !?

Dot2Hot kaže:
Pozz svima..zanima me jel imam neke sanse da postanem patner sa muzickim kanalom,pesme nemaju "Copyright content"...imam preko 5000 subsa i 1500000 pregleda !?

Jel su tvoje pesme, mada cim pitas nisu hehe :) Ako vec imas tolike preglede i subs , probaj da zaradis sa cpa ili adfly linkovima xD

Dot2Hot kaže:

Ma to ti vise ni sami Bog ne moze da raskrsti :help

Nekome prolazi da ima i monetizaciju i partnerstvo sa sadrzajem na koji nema prava nekome ne... Evo npr ovi lipskamafia2 imaju veliku vecinu klipova iz serija Bela ladja, Selo gori a baba se ceslja, Moj rodjak sa sela itd itd itd, i sta oni stave njihov zig na klipove i imaju monetzaciju bez problema ccccc, e do mojega daljnjeg naredjenja !

Tako da probas pa sta bude nema bolje odgovora koliko ja vidim.

Pozz..

Samo da se pohvalim da sa dobio partnerstvo kod Fullscreen-a. :drinking :drinking
Sinoc su mi poslali login podatke za dashboard na njihovoj stranici ( tamo se valjda prati zarada ) , procitao ugovor,popunio i to je to.

Sad jedino nisam jos dobio Channel Banner i kad odem na socialblade da vidim svoju statistiku nema ono: Network Claimed by: ________ .. tu nema nista. Sad je li im treba vremena ili to odmah?

Dobro bi mi dosao post od MadafakaFuark ovdje jer je on isto Fullscreen partner.

LP,Midho

W8-BEN
Prije vise od mjesec dana predao sam zahtjev na SocialBlade za partnerstvo i odobreno mi je ali evo treci put popunjavam W8-BEN obrazac i opet mi ga vracu. Pratio sam upustva koja su mi poslali cak sam i instrukcije za popunjavanje istog gledao...
Da li je neko imao slican problem i kako ga je rijesio.
Hvala

@dedamraz , Da mozes da ides na robiju, ako odluce da te tuze, sto sve cesce i cesce rade u poslednje vreme zbog sope.
U tom slucaju, veruj mi da drzava nece da ucini nista da te zastiti i odma ce te izruciti americi, a tamo si naj.... :)
Kad UK nije mogao da zastiti svog coveka pre par meseci, imao 22god, postavljao linkove za spotove,filmove itd, sa drugih sajtova, znaci nisu bili hostovani kod njega na serveru, i opet naj... bila peticija na piratebay-u :)
Tako da nemoj da rizikujes, nije vredno toga :)
@Johny Cash, zali se i ako ti ne odobre, zali se opet..:))
@sax , video coveka koji ima partnerstvo i razbija se od para, a postuje uglavnom seriju 1001 noc itd, ali svi oni ima da naj... kad tad :)
@konte29, rado bih ti pomogao, ali deljenje tih info su zabranjene. Mada covek koji te rektrutuje ti salje sigurno w8-ben ugovor sa uputstvima, gde sta i kako popuniti.
@midho14, sacekaj par dana, i mislim da fullscreen isplacuje samo paypal-om, ako nemas isti nece moci da te isplacuju :)

@ev1L imam paypal nije problem. Vidim da si ti upoznat sa raznim mrezama i mozes li mi ti reci je li bolji Fullscreen ili Socialblade?

ev1L kaže:
@sax , video coveka koji ima partnerstvo i razbija se od para, a postuje uglavnom seriju 1001 noc, itd, ali svi oni ima da naj... kad tad :)

Pa dok oni ne naj... oni se odrase od para dosta mu da uzme 10 000 - 15 000 e i posle nek mu zatvore nalog bole ga uzeo dobre pare i miran...

Bitno da nisu americke serije i filmovi,za ostalo mozes da se izvuces :D Mada najbolje je raditi casno,mirno spavas,koliko toliko zaradis,i znas da neces na sud ako ti neko stane na grbacu.

@ev1L Popunim ja sve kako treba, i kako mi recu po instrukcijama ali opet. Sad sam popunio cini mi se sve u detalje. Hoce li mi potvrditi da je sada dobro ili ako je sve u redu ne obavjestavaju.

Back
Na vrh