• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Bote kaže:
Ima li neko savet?

Mani se lažiranja podataka. Ako imaš copyright na te snimke i zaista si iščitao bar trećinu teme, sumnjam da si bez ideja.

Igor Tomić kaže:
Bote kaže:
Ima li neko savet?

Mani se lažiranja podataka. Ako imaš copyright na te snimke i zaista si iščitao bar trećinu teme, sumnjam da si bez ideja.

Imam copyright (na svakom klipu :king). Snašao sam se nekako, stavio sam drugi gmail kao dodatni administrator na Adsense account-u i uspelo je. Sad za Australiju jbg -.-.

www. youtube.com/watch?v=9qq8R18r7B4&list=PL95B0F36D17967B85&index=1
je li ovaj lik trabunja ili je u pravu ? :D

Bote kaže:
Igor Tomić kaže:

Imam copyright (na svakom klipu :king). Snašao sam se nekako, stavio sam drugi gmail kao dodatni administrator na Adsense account-u i uspelo je. Sad za Australiju jbg -.-.

Taj drugi mail sto si dodao kao administratora nije bio asociran sa nikojim Adsense-om?

Nisam pratio cijeli topic, ponekad ga otvorim. Zanima me kako iz Bosne da imam Adsense na svojim klipovima na Youtube? Promjenio sam drzavu u UK ali nije mi se pojavio monetize.

Je li mozda moram imati odredjeni broj subscriptiona ili viewsa?

[/quote]

Taj drugi mail sto si dodao kao administratora nije bio asociran sa nikojim Adsense-om?

Nisam pratio cijeli topic, ponekad ga otvorim. Zanima me kako iz Bosne da imam Adsense na svojim klipovima na Youtube? Promjenio sam drzavu u UK ali nije mi se pojavio monetize.

[/quote]

Promjeni u koju drugu drzavu

willibu2 kaže:
www. youtube.com/watch?v=9qq8R18r7B4&list=PL95B0F36D17967B85&index=1
je li ovaj lik trabunja ili je u pravu ? :D

Ja nemogu da shvatim da neko prati ovog lika. Mislim njemu svaka cast za trud i sve ali pre bih rekao da je uzaluda. Momak ocito nije informisan o tome sta se sme a sta nesme raditi vec prica "ono sto je cuo od nekoga". Moj savet svima je da neslusaju price "rekla-kazala" vec da se SAMI informisu o svemu sto je detaljnije moguce.
Postati partner nije vise tesko, poenta je samo da znas sta radis i kako to da odradis.

moze li mi reci neko sta ovo znaci - monetizovan mi je nalog, ali mi u Adsensu uopste ove cente ne prikazuje nigde:
4641384.jpg

Johny Cash kaže:
moze li mi reci neko sta ovo znaci - monetizovan mi je nalog, ali mi u Adsensu uopste ove cente ne prikazuje nigde:
4641384.jpg

Na adsense pogledaj statistiku Hosted AdSense for Content i onda uporedi, sad ti znas kad si poceo sa adsense na youtube pa podesi i datum :)

nadam se da mi necete zameriti, ali moram da pitam - kako je moguce da iz dana u dan imam sve manje views-a a nijedan video mi nije obrisan:

"Views: 3.9K (-237 today)"

A jest velika razlika... pričali smo u drugoj temi da je posjeta manja oko praznika ali se povećava do ljeta... zato ti je manja posjeta.

Vatra Wolf kaže:
A jest velika razlika... pričali smo u drugoj temi da je posjeta manja oko praznika ali se povećava do ljeta... zato ti je manja posjeta.

nisam mislio na to, nego - juce sam imao 4500 viewsa, a danas 3927???

midho14 kaže:

Mijenjao sam u par drzava ali ne pojavljuje mi se monetize.

Znam da upadam ko padobranac u temu koja je vec dugo tu ali ako moze da mi neko objasni kako je uspio spojit Adsense i Youtube iz balkanske drzave. Moze ovdje ili na pm.

Koja je opcija sa najmanje rizika? Vec zaradjujem od Adsensa dobre pare sa sajtovima tako da ne bih to htio ugroziti niposto.

Ace_ kaže:
midho14 kaže:

Mijenjao sam u par drzava ali ne pojavljuje mi se monetize.

Znam da upadam ko padobranac u temu koja je vec dugo tu ali ako moze da mi neko objasni kako je uspio spojit Adsense i Youtube iz balkanske drzave. Moze ovdje ili na pm.

Koja je opcija sa najmanje rizika? Vec zaradjujem od Adsensa dobre pare sa sajtovima tako da ne bih to htio ugroziti niposto.

Obustavi ! :DD
Ako zaradjujes novac na bilo koji drugi nacin, nikako ne povezuj adsense i yt :)
Jer postoji velika mogucnost da ako nemas partnerstvo da ti ugase adsense,
click bombing - neko klikne par puta na istu reklamu, oni okarakterisu kao spam i blokiraju account, samim tim ne mozes vise ni preko tih sajtova da zaradjujes ):)
@Johny Cash, mislim da li stvarno pitas zasto imas 3900 a ne 4500 pregleda ?
Sve to varira od ljudi koji gledaju klipove, praznici itd pa nit su to toliko, nit je sad neka dobra kinta pa da se sekiras ( bila tokom celog decembra, sad ocaj ) :)

da druze, pitam ali niko izgleda ne razume sta pitam... :
znaci - juce sam imao 4500 views, a sutradan 3900, znaci "izgubio" sam 600 viewsa za 1 dan a da nisam izbacio, niti su oni skinuli ijedan moj video.

Johny Cash kaže:
znaci - juce sam imao 4500 views, a sutradan 3900, znaci "izgubio" sam 600 viewsa za 1 dan a da nisam izbacio, niti su oni skinuli ijedan moj video.

Jesi koristio neki servis za povecanje broja pregleda?
Ako jesi, onda ti je zbog toga manji broj nego juce, poceli su da skidaju preglede koji su na taj nacin dobijeni.

cfire kaže:
Johny Cash kaže:

Jesi koristio neki servis za povecanje broja pregleda?
Ako jesi, onda ti je zbog toga manji broj nego juce, poceli su da skidaju preglede koji su na taj nacin dobijeni.

Nisam nista koristio, svestan sam da Veliki Brat sve vidi i nije mi do zezanja sa njim. To mi se desilo 3 puta za dva dana, i dalje ne znam kako i zasto su skinuti pregledi...

Pozdrav svima i čestitke na izvrsnom forumu, pozitivnom stavu i konstruktivnim savjetima.

Elem, vidio sam negdje na početku threada da se ne savjetuje korištenje TrueView oglasa, pa me zanima - radi čega?

i posle kazu postuj pravila igre
After gathering over 32 million views in under 2 months the original upload was removed from Youtube because someone in the video filed a 'privacy complaint'. Even though I had his/her verbal consent to use the reaction, I acted appropriately by re-uploading the video with the person's face blurred out.

nekome dune da se predomisli u vezi odobrenja,i puj pike ne vezi vise,jeste da nije imao monetizaciju zbog pesme,al svejedno,klip je legendaran
http://www.youtube.com/watch?v=KAQhG59zqZc

Moderator kaže:
i posle kazu postuj pravila igre
After gathering over 32 million views in under 2 months the original upload was removed from Youtube because someone in the video filed a 'privacy complaint'. Even though I had his/her verbal consent to use the reaction, I acted appropriately by re-uploading the video with the person's face blurred out.

nekome dune da se predomisli u vezi odobrenja,i puj pike ne vezi vise,jeste da nije imao monetizaciju zbog pesme,al svejedno,klip je legendaran
http://www.youtube.com/watch?v=KAQhG59zqZc

Znao sam o kome se radi a da nisam ni morao da kliknem na link :)
Upravo zbog toga kad snimaju neke sale sa ljudima, traze njihovu saglasnot.
npr mozete primetiti LAHWF kako na snimcima pita da li sme da koristi snimak na youtube :)

Clan sam ekipe novogodisnjeg programa rtv cazin i imamo na yt kanalu "rtvcazin" milionske preglede dosadasnjih programa, tako je krenuo i ovogodisnji program, velikim brojem pregleda.
Ako zelim da snimim novi i postavim ga na yt kako to mogu naplatiti.

Back
Na vrh