Igor Tomić
Legenda
- Tu od
- 24 Ožu 2011
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igor Tomić kaže:
Bote kaže:Igor Tomić kaže:Mani se lažiranja podataka. Ako imaš copyright na te snimke i zaista si iščitao bar trećinu teme, sumnjam da si bez ideja.
Imam copyright (na svakom klipu :king). Snašao sam se nekako, stavio sam drugi gmail kao dodatni administrator na Adsense account-u i uspelo je. Sad za Australiju jbg -.-.
willibu2 kaže:www. youtube.com/watch?v=9qq8R18r7B4&list=PL95B0F36D17967B85&index=1
je li ovaj lik trabunja ili je u pravu ?![]()
Mijenjao sam u par drzava ali ne pojavljuje mi se monetize.midho14 kaže:Taj drugi mail sto si dodao kao administratora nije bio asociran sa nikojim Adsense-om?
Nisam pratio cijeli topic, ponekad ga otvorim. Zanima me kako iz Bosne da imam Adsense na svojim klipovima na Youtube? Promjenio sam drzavu u UK ali nije mi se pojavio monetize.
Je li mozda moram imati odredjeni broj subscriptiona ili viewsa?
Promjeni u koju drugu drzavu
Ace_ kaže:Mijenjao sam u par drzava ali ne pojavljuje mi se monetize.midho14 kaže:Taj drugi mail sto si dodao kao administratora nije bio asociran sa nikojim Adsense-om?
Nisam pratio cijeli topic, ponekad ga otvorim. Zanima me kako iz Bosne da imam Adsense na svojim klipovima na Youtube? Promjenio sam drzavu u UK ali nije mi se pojavio monetize.
Je li mozda moram imati odredjeni broj subscriptiona ili viewsa?
Promjeni u koju drugu drzavu
Znam da upadam ko padobranac u temu koja je vec dugo tu ali ako moze da mi neko objasni kako je uspio spojit Adsense i Youtube iz balkanske drzave. Moze ovdje ili na pm.
Koja je opcija sa najmanje rizika? Vec zaradjujem od Adsensa dobre pare sa sajtovima tako da ne bih to htio ugroziti niposto.
Johny Cash kaže:da druze, pitam ali niko izgleda ne razume sta pitam... :
znaci - juce sam imao 4500 views, a sutradan 3900, znaci "izgubio" sam 600 viewsa za 1 dan a da nisam izbacio, niti su oni skinuli ijedan moj video.
cfire kaže:Johny Cash kaže:da druze, pitam ali niko izgleda ne razume sta pitam... :
znaci - juce sam imao 4500 views, a sutradan 3900, znaci "izgubio" sam 600 viewsa za 1 dan a da nisam izbacio, niti su oni skinuli ijedan moj video.
Jesi koristio neki servis za povecanje broja pregleda?
Ako jesi, onda ti je zbog toga manji broj nego juce, poceli su da skidaju preglede koji su na taj nacin dobijeni.
After gathering over 32 million views in under 2 months the original upload was removed from Youtube because someone in the video filed a 'privacy complaint'. Even though I had his/her verbal consent to use the reaction, I acted appropriately by re-uploading the video with the person's face blurred out.
Moderator kaže:i posle kazu postuj pravila igre
After gathering over 32 million views in under 2 months the original upload was removed from Youtube because someone in the video filed a 'privacy complaint'. Even though I had his/her verbal consent to use the reaction, I acted appropriately by re-uploading the video with the person's face blurred out.
nekome dune da se predomisli u vezi odobrenja,i puj pike ne vezi vise,jeste da nije imao monetizaciju zbog pesme,al svejedno,klip je legendaran
http://www.youtube.com/watch?v=KAQhG59zqZc
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke