Igor Tomić
Legenda
- Tu od
- 24 Ožu 2011
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imas , vjerovatno nije isplativo.dare922 kaže:Pozdrav svima , procitao sam sve postove , i moze se naci dosta korisnih informacija, hvala vam na tome, ja imam jedno pitanje i treba mi jedan savjet, za pitanje msm da znam odgovor da je to vec ovdje pisano ,ali eto da provjerim , evo ovako . Ja planiram poceti da radim tutorijale za programe autocad i solid works , ali da se baziram na nase podrucije,znaci interesuje me da li ja imam autorska prava na te klipove onda , ja msm da imam , al da provjerim,i interesuje me sta mislite da li je to isplativo raditi na nasim prostorima, da li bi imao neku potencijalnu buducu gledanost ?![]()
ev1L kaže:
dibidus kaže:Pozdrav ekipo,
uglavnom meni je youtube poslao poziv za partnerstvo, prihvatio sam ga, spojio adsense i sve sljaka!
Osim sto sam ja u guzvi i nemam bas vremena raditi filmice.
Imam par losih filmica koji zaraduju do par kn dnevno, cesto i manje, pa sam dosao na ideju da IZNAJMIM svoj account nekome tko ima vremena i volje raditi bolje filmove, stavljati ih online, promovirati i tako zaradivati.
Naravno, dajem pristup i youtubeu i adsensu, tako da je sve transparentno.
Ako ste u zg, mozemo se i osobno naci.
Tko je zainteresiran, javite mi se u inbox, pa cemo dogovoriti detalje.
Hvala i lijep pozdrav svima.
privremena kaže:dibidus kaže:Pozdrav ekipo,
uglavnom meni je youtube poslao poziv za partnerstvo, prihvatio sam ga, spojio adsense i sve sljaka!
Osim sto sam ja u guzvi i nemam bas vremena raditi filmice.
Imam par losih filmica koji zaraduju do par kn dnevno, cesto i manje, pa sam dosao na ideju da IZNAJMIM svoj account nekome tko ima vremena i volje raditi bolje filmove, stavljati ih online, promovirati i tako zaradivati.
Naravno, dajem pristup i youtubeu i adsensu, tako da je sve transparentno.
Ako ste u zg, mozemo se i osobno naci.
Tko je zainteresiran, javite mi se u inbox, pa cemo dogovoriti detalje.
Hvala i lijep pozdrav svima.
Ma nije to pravo partnerstvo to je obicna monetizacija koju svako dobije ako stavi da je iz SAD,Australija,GB... i tu nemas ni baner niti zaradjujes na vievse ... samo ima google adsense koji ukinu kad im se cefne,pravo youtube partnerstvo se dobija posle 1.000 subscribera.
Milosgak kaže:Jeli i vama sada ovako ili se samo meni tu nesto promenilo?
Imao sam da overim account smsom i onda sam dobio da sam verifed, a pored tog verifed mi pise PARTNER, sta znaci to sada?
jeli i dalje samo obicna monetizacija ili me mozda skenjalo nesto vise?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke