• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

midho14 kaže:
Ako npr. potpisem ugovor sa socialblade-om mogu li onda posle da se prebacim na drugi network?

Koliko je meni rečeno, možeš posle 12 meseci.

Zašto onda potpisuješ UGOVOR ? Pročitaš šta ti je u ugovoru i sve ćeš saznati. Meni su i biće pregledi 80% s Ex yu područja i ja se samo nadam ako me prime da mi neće CPM spasti ispod 1. Ostalo će biti predobro, jer imam sve preduslove i već sam probao da mogu mnogo pregleda mjesećno da naberem i da ubijem grdne pare. Samo da CPM bude barem 1 i ja ću biti prezadovoljan !

Postoji mogucnost da se izvuces iz ugovora pre isteka roka, ali to je pitanje..:)
Desavalo se par puta,ali treba da imas dobar razlog itd :)
A za ove prostore, nece ti biti veliki cpm kao sto znas,mada bar 1 cenim da ce da bude, mada ljudi su se zalili da im je cpm oko 0.5 sa npr tgn-om i ako pregledi dolaze iz amerike,tako da nikad ne znas , sve zavisi koje se reklame prikazuju itd, sad za novu godinu npr. ce biti veci cpm zbog silnih reklama koje se pokazuju :)

Pozdrav svima , procitao sam sve postove , i moze se naci dosta korisnih informacija, hvala vam na tome, ja imam jedno pitanje i treba mi jedan savjet, za pitanje msm da znam odgovor da je to vec ovdje pisano ,ali eto da provjerim , evo ovako . Ja planiram poceti da radim tutorijale za programe autocad i solid works , ali da se baziram na nase podrucije,znaci interesuje me da li ja imam autorska prava na te klipove onda , ja msm da imam , al da provjerim,i interesuje me sta mislite da li je to isplativo raditi na nasim prostorima, da li bi imao neku potencijalnu buducu gledanost ? :)

@ Evil

Da,sve kuzim. Ali kako da meni bude veliki CPM kad ja nikako nemam reklama tj. banovan adsense?

dare922 kaže:
Pozdrav svima , procitao sam sve postove , i moze se naci dosta korisnih informacija, hvala vam na tome, ja imam jedno pitanje i treba mi jedan savjet, za pitanje msm da znam odgovor da je to vec ovdje pisano ,ali eto da provjerim , evo ovako . Ja planiram poceti da radim tutorijale za programe autocad i solid works , ali da se baziram na nase podrucije,znaci interesuje me da li ja imam autorska prava na te klipove onda , ja msm da imam , al da provjerim,i interesuje me sta mislite da li je to isplativo raditi na nasim prostorima, da li bi imao neku potencijalnu buducu gledanost ? :)
imas , vjerovatno nije isplativo.

midho14 kaže:
@ Evil

Da,sve kuzim. Ali kako da meni bude veliki CPM kad ja nikako nemam reklama tj. banovan adsense?

Ako ti je banovan adsense, ni1 network ti nece dati partnerstvo.
Moras da pravis nov yt nalog i da NE pravis novi adsense i da ga povezujes sa youtube-om. :)

ev1L kaže:
midho14 kaže:
@ Evil

Ako ti je banovan adsense, ni1 network ti nece dati partnerstvo.
Moras da pravis nov yt nalog i da NE pravis novi adsense i da ga povezujes sa youtube-om. :)

moze i da napravi novi gmail, i da taj yt nalog prebaci na taj gmail, mada ne znam koliko je to sigurno, ali ja sam tako prebacio svoj nalog na drugi mejl..

Napravio sam novi gmail,novi yt kanal,sve ispocetka.Sad je problem jer ja koristim sad ovaj novi gmail i jos 2 koja mi trebaju.Znaci 3 racuna sa jedne IP adrese.Hoce li me nekad banovat?

@Evil - post za tebe ;)

Nesto gledam na youtube-u , i naletih na covjeka koji je kopirao Evilov gameplay ( prepoznao po intro videu )

Njegov gameplay -
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Evilov gameplay objavljen 28.11 a njegov 30.11 , ocito je da on krade njegovo..

Sad Evile sta ces poduzeti , prijaviti ga ili sta?

Pozdrav ekipo,

uglavnom meni je youtube poslao poziv za partnerstvo, prihvatio sam ga, spojio adsense i sve sljaka!

Osim sto sam ja u guzvi i nemam bas vremena raditi filmice.

Imam par losih filmica koji zaraduju do par kn dnevno, cesto i manje, pa sam dosao na ideju da IZNAJMIM svoj account nekome tko ima vremena i volje raditi bolje filmove, stavljati ih online, promovirati i tako zaradivati.

Naravno, dajem pristup i youtubeu i adsensu, tako da je sve transparentno.
Ako ste u zg, mozemo se i osobno naci.

Tko je zainteresiran, javite mi se u inbox, pa cemo dogovoriti detalje.

Hvala i lijep pozdrav svima.

Nebitno sto je sa iste ip adrese, ako je nov nalog, bez adsense-a, dobices partnerstvo preko networka opusteno :)
A sto se tice klipova, znam, pitao me za dozvolu i rekao sam mu da moze :) vidis da me promovise u opisu..:D
Dobio mnogo subova tako..:)

dibidus kaže:
Pozdrav ekipo,

uglavnom meni je youtube poslao poziv za partnerstvo, prihvatio sam ga, spojio adsense i sve sljaka!

Imam par losih filmica koji zaraduju do par kn dnevno, cesto i manje, pa sam dosao na ideju da IZNAJMIM svoj account nekome tko ima vremena i volje raditi bolje filmove, stavljati ih online, promovirati i tako zaradivati.

Ma nije to pravo partnerstvo to je obicna monetizacija koju svako dobije ako stavi da je iz SAD,Australija,GB... i tu nemas ni baner niti zaradjujes na vievse ... samo ima google adsense koji ukinu kad im se cefne,pravo youtube partnerstvo se dobija posle 1.000 subscribera.

privremena kaže:
dibidus kaže:
Pozdrav ekipo,

Ma nije to pravo partnerstvo to je obicna monetizacija koju svako dobije ako stavi da je iz SAD,Australija,GB... i tu nemas ni baner niti zaradjujes na vievse ... samo ima google adsense koji ukinu kad im se cefne,pravo youtube partnerstvo se dobija posle 1.000 subscribera.

Upravo sam dobio poziv od youtube za monetization..

samo sto sam promijenio drzavu u GB..sta sad da radim..ako otvorim opciju monetization.je li me automatski prijavljuje na to..?
i znam da je preko youtube, nacin zarade, broj klikova na reklame..?
Postoji li mogucnost raskida ugovora sa youtube-om ako nisam zadovoljan?

To je obicna monetizacija, mogucnost da zaradjujes od svojih klipova,ali lako se gubi, tako da ne bih savetovao to.
Inace pravo youtube partnerstvo se dobija sa preko 100k subsa :)
Procitaj temu od 20te pa nadalje strane, sve ce ti biti objasnjeno :)
Da ne ponavljam opet :)

ako sam partner sa youtube-om , njima direktno, ne sa nikakvim mrezama, koliko se onda dobije po $$$ po 1k viewsa.Manje ili vise?

I citao sam da je lakse izgubit partnerstvo sa youtube-om nego sa Socialblade,fullscreen i sl., je li tako?

Midho, izvini što ću biti arogantan malo, ali tebe kao da na 'pola' zanima ova tema. Mene kad nešto zanima, ja uzmem temu i pročitam je i proćešljam od početka do kraja. I svi odgovori imaju 38283293 puta ponovljeni čak. Preko adsense zaradiš više nego preko socialblade npr, ali lakše gubiš to isto. Savjet, partnership, bar tako su rekli. I to je to.

samo citam i nezelim uopce odgovarati na ova glupa pitanja , ima ih 50 pitanja i 50 odgovora . proccitajte temu ,

youtubepartner.jpg

Jeli i vama sada ovako ili se samo meni tu nesto promenilo?
Imao sam da overim account smsom i onda sam dobio da sam verifed, a pored tog verifed mi pise PARTNER, sta znaci to sada? o_O
jeli i dalje samo obicna monetizacija ili me mozda skenjalo nesto vise?

Milosgak kaže:
Jeli i vama sada ovako ili se samo meni tu nesto promenilo?
Imao sam da overim account smsom i onda sam dobio da sam verifed, a pored tog verifed mi pise PARTNER, sta znaci to sada? o_O
jeli i dalje samo obicna monetizacija ili me mozda skenjalo nesto vise?

Čovek, na ovoj stranici imaš odgovor. Možda čak i 2 puta.

Zašto svi misle da su oni neki poseban slučaj, da ono što kod drugog važi za njih neće?

Back
Na vrh