Prosao sam i kroz jedno i kroz drugo, tako da iz licnog iskustva mogu da vam kazem da je partnerstvo bolje.
E sad, ti poredis partnerstvo sa socialblade-om i adsense-om, naravno da je adsense bolji, zato sto dobijas 100% zarade, a kod socialblade-a dobijas 60% !
Ali imas mnostvo pogodnosti, custom banere, tumbnailse, i naravno najbitniju stvar zastitu od CLICK BOMBING-a, posto si vloger verovatno imas nekolicinu ljudi kojima se ne svidja to sto radis, da samo par njih da klikne po 2-3x na reklamu i ugase ti adsense nalog, a samim time i ikakvu sansu da sa tim nalogom zaradis ikakav novac u buducnosti, dok kad imas parnerstvo zasticen si od toga.
Zaradjivao sam mnogo vece pare sa adsense-om ali iz gore pomenutog razloga ugasili su mi adsense i sad nemam mogucnost da ikad opet otvorim isti..cak mislim da ni niko iz moje porodice ne moze da otvori adsense nalog ( nije 100% sigurna ta info. )
Moj savet je,ako zelis da zaradjujes novac na taj nacin, idi preko partnera, dobijas nesto manje novaca al imas sigurnost

Inace, drugi network daje veci cpm, socialblade je los zato sto prima bukvalno sve, dok ostali daju mnogo vise para,ali treba da imas mnogo jaci kanal..

tipa cruse il curse nisam siguran,network daje isto novca kao i adsense + i vise ( product plasment , skuplje reklame izbacuju dole i mnogo vise zaradjujes ako neko slucajno/namerno klikne na reklamu )
I da naravno pozivitna stvar je ako odes u jaci network primera radi imas gaming kanal i potpises ugovor sa Machinimom, preko njih imas mogucnost da postujes klip na njihov glavni kanal i reklamiras sebe, a posto oni imaju preko 5mil subscribera, ne postoji bolja reklama + dobijas 50 il vise posto zarade tog klipa sa glavnog kanala

Dao sam primer za gaming,al moze to da bude sta god
@goran dobro je da nemas adsense na tom nalogu, mnogo brze ces dobiti parnerstvo, ja sam dobio 2 sata posto sam potpisao ugovor sa njima, a obicno se ceka od 7dana pa do par meseci ako imas adsense