Pazi, snimam preko Frapsa - 10-15min izadje oko 20-30gb

Zatim encode preko Adobe Media Encoder ( Format : h.264 - Preset : Youtube Widescreen HD ) i to mu dodje 500-700mb, i na kraju ga provucem kroz Windows Movie Maker da bi ubacio i intro, i on ga smanji za 100-200mb..a i direktno preko movie maker-a uploadujem na yt..

Nadam se da sam ti bar malo pomogao

Inace postoje i druge opcije za snimanje, Bondicam direktno enkoduje i manje stressuje cpu i gpu, probao sam nije los, ali kvalitet mi se nekako ne svidja, mislim to su nijanse al opet..

A dxtory je kao bolji ako komentarises usput,jer kad ga provuces kroz premier dobijes 2 zasebne trake,sa mic-a i iz igre npr..tako da mozes da pojacas zvuk sa mic-a da bi se bolje cuo,dok kod ovih drugih ne mozes, i da dxtory moze da snima i do 8 izlaza

inace ni ovo preko frapsa nije savrseno, jer "shrinkuje" 1080p u 720p pa je nekako blurovano, ali za 0.6-7 mbps upload ne mogu sebi jace da prijustim trenutno

Od prvih para,def uzimam jaci upload i ssd!

Pozz
Da dodam,posto tek sad vidim da ti nisam odgovorio na pitanje, najbitnija stvar kod enkodovanja je CPU

Ja koristim i5 2500k, nisam ga clockovao jos, vrucine su,a imam box cooler, pomogao bi i ssd, i 8+ gb rama

Meni bez ssd-a, sa 8gb rama i gore pomenutim procesorom treba 15-20min za klip od 10-15min ( preko gore pomenutog programa ) ..a ako usput i uploadujem klip, i imam otvoren chrome sa 30ak tabova,onda se popne i do 35-40min