• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

U mene je vecinom USA,EU evo analytics zadnjih 28dana;
France 28.000 views
Germany 33.900 views
Italy 23.000 views
USA 22.000
Poland 19.000 itd...
Znaci ja bih trebao imat sa BBTV malo veci RPM ako tvoj kanal ima 0.8-0.9 pretezno na domacem trzistu
Cekam da zavrsi ovaj mjesec pa cu vjerovatno se prebacit sa adsensa samo mi malo ne ide na ruku sto moras 2godine ugovor potpisat i dali se to moze raskinut...

badramirez kaže:
began kaže:
Dali ima onih cuvenih odbijanja prilikom obracuna kao na adsense npr imas 500€ skinu ti 120€ i jeli ti kanal namjenjen nasem trzistu ili inostranom??

Ja sam kanal namenio svetu, e sad sto me vise gledaju na Balkanu nego drugde - sta da radim :hysterical

Ne znam za to odbijanje i sta me tacno pitas, ali meni koliko pise revenue u YT Analytics, toliko legne na racun

U yt analitici pise koliko treba da legne na racun a na adsense to pretvore u evre pa ispadne manje.Otkud badramirez da ti dobijes koliko pise u yt analitici? zar bbtv ne odbija 10%!

volimdaucim kaže:
badramirez kaže:
Ja sam kanal namenio svetu, e sad sto me vise gledaju na Balkanu nego drugde - sta da radim :hysterical

Ne znam za to odbijanje i sta me tacno pitas, ali meni koliko pise revenue u YT Analytics, toliko legne na racun

U yt analitici pise koliko treba da legne na racun a na adsense to pretvore u evre pa ispadne manje.Otkud badramirez da ti dobijes koliko pise u yt analitici? zar bbtv ne odbija 10%!

Aaa, ok, meni isplacuju u USD, zato i nemam tu razliku. A BBTV i ja imamo poseban ugovor :drinking

Hteo bi da probam za sledeci mesec al nije isto ko za webmoney ukucas svoj broj i to je to, nego treba da se ulogujes na svoj payoneer account.
Ne znam dal je tako i kod drugih firmi koje isplacuju preko payoneera.

MOCY kaže:
Hteo bi da probam za sledeci mesec al nije isto ko za webmoney ukucas svoj broj i to je to, nego treba da se ulogujes na svoj payoneer account.

Ja sam preko njih napravio Payoner racun i evo danas mi stigla kartica koju sam aktivirao.

Gilez96 kaže:
MOCY kaže:

Ja sam preko njih napravio Payoner racun i evo danas mi stigla kartica koju sam aktivirao.

Jesi izabrao payoneer za sledecu isplatu ?

MOCY kaže:
Gilez96 kaže:

Jesi izabrao payoneer za sledecu isplatu ?

Naravno,pa cim sam napravio preko njih,odma mi stavi Payoneer kao nacin isplate. Odma.

da li neko od vas ima ideju zašto embeded videos - ugradjeni video snimci ne donose nikakvu zaradu? gledanje na yt donosi neki profit, od svih mogućih oglasa multimedijalnih, koji mogu i koji ne mogu da se preskoče. ali gledanje na drugim sajtovima ne donosi ništa.
da li postoji neka začkoljica da zavisi od sajta na kom su ugradjeni ili da veličina frame-a na sajt mora biti neka odredjena. piše lepo da ugradjeni video snimci donose profit samo vlasniku snimka a ne i sajtu a od njih nemam nikakav profit gde god da su ugradjeni, ma odakle da su pegledi i ma koliko da ih bude.

m.novisad kaže:
da li neko od vas ima ideju zašto embeded videos - ugradjeni video snimci ne donose nikakvu zaradu? gledanje na yt donosi neki profit, od svih mogućih oglasa multimedijalnih, koji mogu i koji ne mogu da se preskoče. ali gledanje na drugim sajtovima ne donosi ništa.
da li postoji neka začkoljica da zavisi od sajta na kom su ugradjeni ili da veličina frame-a na sajt mora biti neka odredjena. piše lepo da ugradjeni video snimci donose profit samo vlasniku snimka a ne i sajtu a od njih nemam nikakav profit gde god da su ugradjeni, ma odakle da su pegledi i ma koliko da ih bude.

Embeded videa se nalaze na sajtovima i uglavnom reklame na njima nailaze na automatsku blokadu sajta ili blokadu korisnika sajta. U nekim slucajevima (mislim da je to vecina), sajtovi koji imaju embeded YT videe vec zaradjuju na reklamama na Google Adsense tehnologiji koje postaavljaju na same stranice, pa Google mozda ne dopusta reklame na YT videima - ovo poslednje samo pretpostavljam.

hvala na odgovoru svakako.
slažem se da neki imaju blokadu. medjutim opet ne verujem da svi imaju blokadu.
činilo se kao da tim embedovanjem može nešto lakše da se dodje do zarade al ne ide.
ima dosta sajtova gde video može da se doda i da ga ljudi gledaju, ali nikakav profit od toga. kad je pregled na yt direktno onda uvek ima neku vrednost.
izgleda da sa tim ne vredi da gubim vreme.

mislim da nije tako, posto mi se desavalo da kad gledam ili stavim snimak na svoju stranicu izadju oglasi na samom snimku. jesu manji zbog formata prenesenog snimka ali se prikazuju srazmerno tom smanjenju

hvala na odgovoru svakako
našao sam odgovor na nekom stranom forumu, ne baš najjasniji jer jezik ne razumem.
u prevodu, google translejtom ;) neka je kvaka u oglasima koji se tako prikazuju :waving

E pozz, dali je neko od vas Upartnerovan sa Curse mrezom? ako je Koliki je CPM?
@badramirez Vidim da si u BBTV mrezi, Mozeslimi reci koliki je Rev share? CPM?

stefag40 kaže:
E pozz, dali je neko od vas Upartnerovan sa Curse mrezom? ako je Koliki je CPM?
@badramirez Vidim da si u BBTV mrezi, Mozeslimi reci koli je Rev share? CPM?

ja imam VIP ugovor tako da je revshare do odredjene granice 100/0, a CPM je u proseku 0.6

Back
Na vrh