• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Freedom mi je ostao dužan nekih 60$ i koliko vidim nemaju nameru da to isplate. Čak su mi obrisali i jedan tiket. Tako da eto, korisna informacija ako se neko dvoumi između njih i još neke mreže :)

Tesko,svako ko ima barem 1-2 klipa a da nisu njegova,mala je verovatnoca da ce da isplate. Izgleda su resili da ociste skroz mrezu,pa to rade postepeno.

To su pocele da rade sve mreze jer znaju da im niko nista ne moze jer su vlasnici kanala hteli da zarade na tudjim video snimcima.

Imam kanal na kojem sam kacio neki film zbog kojeg sam dobio strike i isteklo je 6 meseci i sad su se upalile zalene lampice ,ali ona za unovcavanje nije...ocekivao sam da ce i onda da se upali i pise da je unovcavanje za taj kanal onemoguceno.

Da li postoji nacin da se ukljuci i ta lampica?

Svi koji rade regularno dobice pare, svi koji zabusavaju cistka je pravo resenje ;)

Stigla i meni ;)

Da li stize poruka na mobilnom kad legnu pare na Payoner kartici, ili moze preko sajta da se proveri stanje ??

Ne znam sta ovo znaci i da li treba prihvatiti?

We've worked with your MCN to include you in the YouTube Partner Program.

Jel itko na partner sa Zoomin.TV ili BroadbandTV,adsense me ubija RPM je mizeran 0.44€ za ovaj mjesec pa hocu da se prebacim na neku kvalitetnu mrezu ove dvije su mi privlacne Zoomin.TV vise ako ima neko iskustva nek javi jer ovo mi je zadnja isplada od adsensa zavrsavam sa njima stoka lopovska :)

m.novisad kaže:
imam jedno pitanje u vezi youtube partnerstva, a da ne postaljam novu temu, pitaću ovde.
da li embeded videos (ugradjeni video snimci u neki sajt) koji imaju monetizaciju ostvaruju prihod ako su na autopley?

Da, ukoliko onaj koji posecuje sajt i gleda snimak nema ukljucen AdBlock

LeoMessi19 kaže:
Pitanje za znalce...Imam na you tubeu kanal (https://www.youtube.com/channel/UC2twAVFDze9XSPf4ou-awfg)
Trebao bih biti partner s Freedom...Na nekim videima ispod mi piše "Monetized by LELI games" dok sam na videima nekih ljudi vidio da piše "Monetized by Fredoom" .
Imam na svom kanalu Freedom dashboard. Nije mi jasno...Pa ako itko nešto zna...Zahvalan

Koliko ja vidim,, ti nisi partner, pogledao sam oko 70% tvojih videa i svaki je monetizovan, ali preko adsensa evo screenshot, videces na desnoj strani, pored informacija i stavku MCN i ispod nje None (nijedna)
http://gyazo.com/f845e6e8f6898935d547d0f95bce56f2

A to sto mozes da udjes u dashboard nije nist acudno, i ja dan danas, mogu da udjem na Zoomin.TV :crazy_grin

Marko321 kaže:
Pozdrav, novi sam...
Pokusao sam da monetizujem svoj YT kanal i to sam uspio. Ee sad imam jedan problem...
Pokusavam da se povezem sa AdSensom ali pri potvrdjivanju poslednjeg koraka javlja sledece:

Unfortunately, our records indicate that you're not eligible to participate in AdSense at this time. Please be sure to review our
DA LI NEKO ZNA O CEMU SE RADI? (Na YT sam stavio USA kao drzavu jer YT isplacuje tamo)
Unaprijed hvala...

tvoj nalog na Google, preko koga si otvorio kanal je nekada u proslosti uradio nesto zbog cega mu je zabranjen AdSense ili postoji neki problem sa tim nalogom. Otvori novi Google nalog i sa njim kanal

volimdaucim kaže:
Ne znam sta ovo znaci i da li treba prihvatiti?

We've worked with your MCN to include you in the YouTube Partner Program.

Ovo je novi TOS i ako hoces i dalje da zaradjujes parice, potpisi ga, svi smo to uradili...

began kaže:
Jel itko na partner sa Zoomin.TV ili BroadbandTV,adsense me ubija RPM je mizeran 0.44€ za ovaj mjesec pa hocu da se prebacim na neku kvalitetnu mrezu ove dvije su mi privlacne Zoomin.TV vise ako ima neko iskustva nek javi jer ovo mi je zadnja isplada od adsensa zavrsavam sa njima stoka lopovska :)

Ja sam u BBTV (VIP program) a bio sam u Zoomin.TV. MOja preporuka je da bezis od Zoomin. Da li ces izabrati BBTV ili neku drugu mrezu je nebitno, bitno je da nisi u Zoomin.
Meni je RPM skoro dupli sad nego kada sam bio u Zoomin, ali, mnogi drugi fakori su uticali na to, ne samo partnerstvo, zato dobro razmisi...

@badramirez
A koliki vam je RPM na BBTV?Inace moj kanal je engleski jezik i najmenjen je cijelom svijetu jer regionalno i nema bog zna kakve zarade i kakvi su sto se tice isplata??

began kaže:
@badramirez
A koliki vam je RPM na BBTV?Inace moj kanal je engleski jezik i najmenjen je cijelom svijetu jer regionalno i nema bog zna kakve zarade i kakvi su sto se tice isplata??

U proseku je 0,8 do 0,9. U decembru je isao do 1.2, a u januaru (ocekivanih) 0.5. Ne znam sta da ti napisem u vezi isplata... Super su :lol Isplacuju na vreme, na PP, bez provizije, ozbiljna firma ;) - ako me to pitas...

badramirez kaže:
U proseku je 0,8 do 0,9. U decembru je isao do 1.2, a u januaru (ocekivanih) 0.5. Ne znam sta da ti napisem u vezi isplata... Super su :lol Isplacuju na vreme, na PP, bez provizije, ozbiljna firma ;) - ako me to pitas...

To je RPM za kanale za strane gledaoce?

A koliko se kreće za Balkan otprilike?

Dali ima onih cuvenih odbijanja prilikom obracuna kao na adsense npr imas 500€ skinu ti 120€ i jeli ti kanal namjenjen nasem trzistu ili inostranom??

badramirez kaže:
Ovo je novi TOS i ako hoces i dalje da zaradjujes parice, potpisi ga, svi smo to uradili...

Nemam pojma idem preko quizgoup sa jos nekoliko kanala a oni su predlagali da ne prihvatam dok ne jave :(

volimdaucim kaže:
badramirez kaže:

Nemam pojma idem preko quizgoup sa jos nekoliko kanala a oni su predlagali da ne prihvatam dok ne jave :(

Taj quiz group upropasti Jutjubere, mislim da bi stvarno trebali da ga svi zaobilaze u siroookom luku. Dakle, novi TOS MORA da se potpise inace nema monetizacije i zarade, svaka ozbiljna mreza (pa i moja) je poslala isti dan detaljan mail koji pojasnjava sta znaci potpisivanje i sta se (ne) menja. Dakle.... Strasno.... ;)

IMEmperor kaže:
badramirez kaže:

To je RPM za kanale za strane gledaoce?

A koliko se kreće za Balkan otprilike?

to je na celom kanalu, Balkan u proseku oko 0.25

began kaže:
Dali ima onih cuvenih odbijanja prilikom obracuna kao na adsense npr imas 500€ skinu ti 120€ i jeli ti kanal namjenjen nasem trzistu ili inostranom??

Ja sam kanal namenio svetu, e sad sto me vise gledaju na Balkanu nego drugde - sta da radim :hysterical

Ne znam za to odbijanje i sta me tacno pitas, ali meni koliko pise revenue u YT Analytics, toliko legne na racun

Back
Na vrh