Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gilez96 kaže:
volimdaucim kaže:
volimdaucim kaže:Prvi put su me trebali isplatiti i onda pred isplatu su me sutnuli,lova je nekoliko stotina evra,to im sve ostalo jer sto bi meni davali procenat kada mogu sebi da uzmu sve inace nisam jedini i nije jedina mreza koja je ispalila pred isplatu.
volimdaucim kaže:Sta znaci u youtube analitici: IMPRESSION-BASED CPM $12.45* kada ja imam zaradu samo 10$ na preko 40.000 pregleda?
LeoMessi19 kaže:Pitanje za znalce...Imam na you tubeu kanal (https://www.youtube.com/channel/UC2twAVFDze9XSPf4ou-awfg)
Trebao bih biti partner s Freedom...Na nekim videima ispod mi piše "Monetized by LELI games" dok sam na videima nekih ljudi vidio da piše "Monetized by Fredoom" .
Imam na svom kanalu Freedom dashboard. Nije mi jasno...Pa ako itko nešto zna...Zahvalan
Marko321 kaže:Pozdrav, novi sam...
Pokusao sam da monetizujem svoj YT kanal i to sam uspio. Ee sad imam jedan problem...
Pokusavam da se povezem sa AdSensom ali pri potvrdjivanju poslednjeg koraka javlja sledece:
Unfortunately, our records indicate that you're not eligible to participate in AdSense at this time. Please be sure to review our
DA LI NEKO ZNA O CEMU SE RADI? (Na YT sam stavio USA kao drzavu jer YT isplacuje tamo)
Unaprijed hvala...
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke