• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Ne moras. Ja mislim da meni stoji Velika Britanija ili tako nesto :D

Gilez96 kaže:
volimdaucim kaže:
Ne prave probleme,nego samo izbace pred isplatu i sadrze lovu za sebe.

Kada su te izbacili i sta si izbacivao,jel si imao strajk neki ?

Kompilaciju muzike ,primili me nisam imao nikakav strajk i kada su trebali da me isplate samo me izbacili i zadrzali lovu.

volimdaucim kaže:
Gilez96 kaže:
Kada su te izbacili i sta si izbacivao,jel si imao strajk neki ?

Kompilaciju muzike ,primili me nisam imao nikakav strajk i kada su trebali da me isplate samo me izbacili i zadrzali lovu.

Koliko si imao da isplatis, jel su te barem jednom isplatili ili je to trebao da ti bude prvi put ? Jel neka veca lova trebala da bude odma prvi put ?

Prvi put su me trebali isplatiti i onda pred isplatu su me sutnuli,lova je nekoliko stotina evra,to im sve ostalo jer sto bi meni davali procenat kada mogu sebi da uzmu sve inace nisam jedini i nije jedina mreza koja je ispalila pred isplatu.

volimdaucim kaže:
Prvi put su me trebali isplatiti i onda pred isplatu su me sutnuli,lova je nekoliko stotina evra,to im sve ostalo jer sto bi meni davali procenat kada mogu sebi da uzmu sve inace nisam jedini i nije jedina mreza koja je ispalila pred isplatu.

Vazi.Hvala ti na odgovorima

volimdaucim kaže:
Ti probaj pa vidi da li isplacuju,jer meni su tako uradili,sto ne znaci da ce i tebi i ostalima.

Izgleda sam se vec zajebao sto sam uopste usao. Ali videcemo,ima vremena...

I šta bi sad na kraju koje mreže su najbolje i najpouzdanije za partnerstvo za youtube kanale sa balkanskim pregledima?

Sta fali quiz grupi. Meni do sada bez problema za placanje.

Videcemo za decembar kako ce proci :)

jocar96 kaže:

Jel imas samo jedan jedini kanal vezan na kvizu ? :)

Gilez96 kaže:
jocar96 kaže:

Jel imas samo jedan jedini kanal vezan na kvizu ? :)

Jedan jedini :D

Sta znaci u youtube analitici: IMPRESSION-BASED CPM $12.45* kada ja imam zaradu samo 10$ na preko 40.000 pregleda?

Da li se na Adsense mogu registrovati a da pritom na kanalu nemam video klipove ili je za to potrebno da vec imam neki snimak?

Ledo kaže:
Da li se na Adsense mogu registrovati a da pritom na kanalu nemam video klipove ili je za to potrebno da vec imam neki snimak?

Mozes da se registrujes bez problema,samo povezes taj kanal koji napravis,i naravno pre toga ukljucis monetizaciju na istom.

volimdaucim kaže:
Sta znaci u youtube analitici: IMPRESSION-BASED CPM $12.45* kada ja imam zaradu samo 10$ na preko 40.000 pregleda?

MPRESSION-BASED CPM je cena koju plaća oglašivač za 1000 prikazivanja svojih reklama na tvom kanalu. Impresija (Impression) je prikaz reklame, Monetized view je pregled videa sa reklamom a View je ukupan pregled videa. Ukupan pregled (view) sadrži monetizovane i nemonetizovane preglede, CPM je Cost Per Mile.
Dok dođe do tvoje zarade (revenue), 12,45 se množi SAMO sa monetizovanim pregledima gde se pri tom dobija bruto zarada a onda Google uzme svoj deo od 45%. Ono što ostane je tvoje :stars

imam jedno pitanje u vezi youtube partnerstva, a da ne postaljam novu temu, pitaću ovde.
da li embeded videos (ugradjeni video snimci u neki sajt) koji imaju monetizaciju ostvaruju prihod ako su na autopley?

Pozdrav, novi sam...
Pokusao sam da monetizujem svoj YT kanal i to sam uspio. Ee sad imam jedan problem...
Pokusavam da se povezem sa AdSensom ali pri potvrdjivanju poslednjeg koraka javlja sledece:

Unfortunately, our records indicate that you're not eligible to participate in AdSense at this time. Please be sure to review our
DA LI NEKO ZNA O CEMU SE RADI? (Na YT sam stavio USA kao drzavu jer YT isplacuje tamo)
Unaprijed hvala...

LeoMessi19 kaže:
Pitanje za znalce...Imam na you tubeu kanal (https://www.youtube.com/channel/UC2twAVFDze9XSPf4ou-awfg)
Trebao bih biti partner s Freedom...Na nekim videima ispod mi piše "Monetized by LELI games" dok sam na videima nekih ljudi vidio da piše "Monetized by Fredoom" .
Imam na svom kanalu Freedom dashboard. Nije mi jasno...Pa ako itko nešto zna...Zahvalan

Moze li print screen da bi bilo jasnije.

Marko321 kaže:
Pozdrav, novi sam...
Pokusao sam da monetizujem svoj YT kanal i to sam uspio. Ee sad imam jedan problem...
Pokusavam da se povezem sa AdSensom ali pri potvrdjivanju poslednjeg koraka javlja sledece:

Unfortunately, our records indicate that you're not eligible to participate in AdSense at this time. Please be sure to review our
DA LI NEKO ZNA O CEMU SE RADI? (Na YT sam stavio USA kao drzavu jer YT isplacuje tamo)
Unaprijed hvala...

Nema veze drzava nego kakav ti je sadrzaj.

Back
Na vrh