Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ledo kaže:Pozdrav ljudi, citam danima ovaj forum pa rekoh i da se registrujem.
Forum sam krenuo citati zbog zelje da otvorim i ja jedan kanal na youtube.
Na njemu bih postavljao isklucivo svoje snimke, tipa Jagodina aqua park gde se zezamo klinac i ja. Zanatlija sam pa imam i neke snimke sa popravkama klima uredjaja ali to vec spada u tutorijal. Svakako snimci bi bili originalni. E sad, sobzirom da se stalno menjaju pravila na partnerskim mrezama (kao sto neko od vas rece) zanima me koja bi mreza meni u ovom trenutku odgovarala. Misljenje koje sam dosad stekao mi govori da je fullscreen korektan partner ili se varam, pomozite mi. Toliko za pocetek. Imam dosta pitanja. Hvala vam sto postojite.
Ne nadam se uskoro zaradi tako da me ne shvatite pogresno, svestan sam truda i rada koji je potreban da bi se doslo do prvih rezultata.
Nikolasi1 kaže:Ali Adsense isplacuje samo kada sakupis 80 eura.Koriston quiz i zadovoljan sam isplacuju svki mesec sto mi odgovara.Moja zarada je mala oko 6$ svaki mesec zato sto iskljucivo postavljam svoje klipove,a i klipovi su mi na skoro svi srpskom jeziku tako da zarada i ne moze biti veca.Snimajte na engleskom ako ga znate tutorijale kako se popravljaju klima uredjaji.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke