• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Sta se ovo desava sa QG jos nema isplata za novembar a i mnogi se zale da su im kanali izbaceni iz partnerstva

MOCY kaže:
Sta se ovo desava sa QG jos nema isplata za novembar a i mnogi se zale da su im kanali izbaceni iz partnerstva

Hmmm i meni i dalje nema isplate. Uvek je bilo do 20.

Edit: Proveri u QG dashboard pa inbox, whats new...meni pise da ce biti 23,24 isplata.

Da video sam to pre neki dan, ali sam danas usao na fejs starnicu od quizgroupa i ovih lifentw i vidim da se ljudi masovno zale da su im kanali izbaceni iz qg

Budale, danas mi sa jednog Quiz naloga izbacili sve kanale koje sam imao,tj. 4. A isplata za novembar je vec bila obracunata,i to je bila bas velika. Kakvi debili ovo je neverovatno. Ukrali pare i cao. A pazi ni jedan jedini kanal od tih 4 nije imao ni copyright strike,ni content id ,nista ,nista...U pravu sam bio kada sam rekao da su debili,pre nekoliko meseci i sad se to objestinilo. NIKAD QUIZ GROUP ,NEMOJTE DA VAM PADA NA PAMET DA ULAZITE U TU MREZU ! Sigurno ovo ne pricam onako sto mi je doslo tako malo da ih hejtujem,nego pricam s debelim razlogom a i mnogo mnogo njih se zale. UZAS !

Kakvi majmuni,ovo je nemoguce. Pokupili pare i cao. Jedan lik imao da isplati 14k $ za novembar i sad nista. Podrzite ovo i sirite dalje:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
...Sherujte gde god stignete,na njihovoj FB stranici pogotovo,da vide oni taj video a i svi ostali.

Evo brate sta kazu ovde https://vk.com/quizgroup

Уважаемые партнеры!

Выплаты за ноябрь начнутся сегодня-завтра.

Всем хорошего дня!

u prevodu kazu da ce biti danas il sutra isplate daj boze..

Ma de bre to im je samo maska,jao ko veruje u to. Poslali mi mail danas:

Greetings,

Transfers to your account will not be made. Reason: your account and channels have been suspended and unlinked due to multiple or severe violations of YouTube's policy against spam, gaming, misleading content or other Terms of Service/ Community Guidelines violations and copyright infringement.

Access to your dashboard will not be reinstated.

Best regards,
The QuizGroup Team

Isti ovakav mail je stigao jos mnogo njima,ali mnogo.

Ma to je to, divlja kompanija totalno, moglo se to videti još ranije kada im je PayPal blokirao uplate(sigurno nije slučajno), pa nakon toga i neke banke, ovo sada je vrhunac svega...

Nikola00 kaže:
Ma to je to, divlja kompanija totalno, moglo se to videti još ranije kada im je PayPal blokirao uplate(sigurno nije slučajno), pa nakon toga i neke banke, ovo sada je vrhunac svega...

Da da ,bas tako,lepo receno.

Ja sam upravo dobio isplatu.....mozda je sreca a mozda sam vec sledeceg meseca kod njih na tapati za izbacivanje.

Ko ga zna......

Ja sam danas isto dobio isplatu..izgleda imaju uvid da su napravljeni alternativni quiz nalozi i banuju sve takve naloge.Ako je to u pitanju to lako mogu i ostali da uvedu u pravilnik.

Moj vam je savet da krenete sa snimanjem kljipova...mocete i da naucite dosta toga.

Pozdrav ljudi, citam danima ovaj forum pa rekoh i da se registrujem.
Forum sam krenuo citati zbog zelje da otvorim i ja jedan kanal na youtube.
Na njemu bih postavljao isklucivo svoje snimke, tipa Jagodina aqua park gde se zezamo klinac i ja. Zanatlija sam pa imam i neke snimke sa popravkama klima uredjaja ali to vec spada u tutorijal. Svakako snimci bi bili originalni. E sad, sobzirom da se stalno menjaju pravila na partnerskim mrezama (kao sto neko od vas rece) zanima me koja bi mreza meni u ovom trenutku odgovarala. Misljenje koje sam dosad stekao mi govori da je fullscreen korektan partner ili se varam, pomozite mi. Toliko za pocetek. Imam dosta pitanja. Hvala vam sto postojite.
Ne nadam se uskoro zaradi tako da me ne shvatite pogresno, svestan sam truda i rada koji je potreban da bi se doslo do prvih rezultata.

Ledo kaže:
Pozdrav ljudi, citam danima ovaj forum pa rekoh i da se registrujem.
Forum sam krenuo citati zbog zelje da otvorim i ja jedan kanal na youtube.
Na njemu bih postavljao isklucivo svoje snimke, tipa Jagodina aqua park gde se zezamo klinac i ja. Zanatlija sam pa imam i neke snimke sa popravkama klima uredjaja ali to vec spada u tutorijal. Svakako snimci bi bili originalni. E sad, sobzirom da se stalno menjaju pravila na partnerskim mrezama (kao sto neko od vas rece) zanima me koja bi mreza meni u ovom trenutku odgovarala. Misljenje koje sam dosad stekao mi govori da je fullscreen korektan partner ili se varam, pomozite mi. Toliko za pocetek. Imam dosta pitanja. Hvala vam sto postojite.
Ne nadam se uskoro zaradi tako da me ne shvatite pogresno, svestan sam truda i rada koji je potreban da bi se doslo do prvih rezultata.

Adsense,bez razmisljanja. APSOLUTNO NIKAKVA MREZA TI NIJE POTREBNA. Samo adsense i dosticices najvecu zaradu koju mozes da zaradis od tvog kanala.

Jel FREEDOM nekom skoro pravio probleme prilikom isplate ? Jel znaju da prave problem ???

Ali Adsense isplacuje samo kada sakupis 80 eura.Koriston quiz i zadovoljan sam isplacuju svki mesec sto mi odgovara.Moja zarada je mala oko 6$ svaki mesec zato sto iskljucivo postavljam svoje klipove,a i klipovi su mi na skoro svi srpskom jeziku tako da zarada i ne moze biti veca.Snimajte na engleskom ako ga znate tutorijale kako se popravljaju klima uredjaji.

Da li mogu na youtube upisati SAD (USA) kao zemlju porekla kanala a novac podizati npr. preko Banka Intese. Kod sklapanja ugovora sa Adsense oni traze Iban i svift ako se ne varam, msm nemora Paypal i ostalo...?
Da li je sklapanje direktnog ugovora sa youtube moguc samo i iskljucivo nakon nekog vremena provedenog u adsens (pored ostalih uslova koje moras da ispunjavas naravno) i koliko te i da li obavezu nekim vremenskim periodom?

volimdaucim kaže:
Ne prave probleme,nego samo izbace pred isplatu i sadrze lovu za sebe.

Kada su te izbacili i sta si izbacivao,jel si imao strajk neki ?

Mislim da ti je ovde sve lepo objasnjeno:
https://www.youtube.com/watch?v=tR9ugUbK48M

Nikolasi1 kaže:
Ali Adsense isplacuje samo kada sakupis 80 eura.Koriston quiz i zadovoljan sam isplacuju svki mesec sto mi odgovara.Moja zarada je mala oko 6$ svaki mesec zato sto iskljucivo postavljam svoje klipove,a i klipovi su mi na skoro svi srpskom jeziku tako da zarada i ne moze biti veca.Snimajte na engleskom ako ga znate tutorijale kako se popravljaju klima uredjaji.

Da, kapiram to sa engleskim jezikom, hvala na savetu.
Ali zasto volimdaucim kaze da se desava da te Adsense izbaci bez razloga pred isplatu, da li si tada imao iskljucivo svoje klipove na kanalu?

Loxo kaže:
Mislim da ti je ovde sve lepo objasnjeno:
https://www.youtube.com/watch?v=tR9ugUbK48M

Hvala Loxo!!
Sve covek objasnio.
Jedino nije pomenuo, a mene interesuje, da li moram da ukucam Srbija ili mogu bilo koju drugu zemlju.

Back
Na vrh