• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Imam nekoliko kanala povezanih na adsense,moj sadzaj,uvek redovna isplata,nikada ni jedna opomena.

Nikola00 kaže:
Jos jedan veliki problem sa Quizgroup-om, iz banke kazu da su oni poslali novac, medjutim da oni iz sigurnosti ne smeju da prime novac od te firme zbog pranja novca. Da li iko zna kako da resim ovaj problem ???

Ima li ko resenje za moj problem, stigao mi je mejl od Quizgroup-a da su oni poslali pare i nigde ne pominju da je bilo kakvih problema.
I ovo pise u mejlu:
You may require our payment details to provide them to your bank:
--

Account Holder QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC.
Account No. USD - 376096/04
IBAN/account CH97 0849 0000 3760 9600 4
Account bank: CORNER BANK AG
Swift: CBLUCH22

Da li to moze kako da mi pomogne ?

Nikola00 kaže:
Nikola00 kaže:
Jos jedan veliki problem sa Quizgroup-om, iz banke kazu da su oni poslali novac, medjutim da oni iz sigurnosti ne smeju da prime novac od te firme zbog pranja novca. Da li iko zna kako da resim ovaj problem ???

Ima li ko resenje za moj problem, stigao mi je mejl od Quizgroup-a da su oni poslali pare i nigde ne pominju da je bilo kakvih problema.
I ovo pise u mejlu:
You may require our payment details to provide them to your bank:
--

Account Holder QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC.
Account No. USD - 376096/04
IBAN/account CH97 0849 0000 3760 9600 4
Account bank: CORNER BANK AG
Swift: CBLUCH22

Da li to moze kako da mi pomogne ?

U kojoj banci su ti poslali pare ? Insistiraj sve jedno, u kojoj god da su ti poslali. Insistiraj i kazi da si radio za te pare, i da si ih legalno zaradio. Objasni im sve lepo ,to sto ubacujes klipove,to sto zaradjujes preko njih. Kazi ne vidim razlog zasto ne mogu da primim novac , oni su mi uplatili i dali mi priznanicu. Kazi npr. u drugoj banci sam juce podigao pare bez problema od iste ove firme :) Izmisli sve lepo i insistiraj. I naravno kazi da to sto radis je sve legalno i da ti nije prvi put da dobijas isplatu od njih, kao si dobijao dosta isplata u drugim bankama ...Insistiraj uglavnom ...Da li je toliko velika cifra posto te cimaju toliko, koliko je to,ako nije tajna ? Javi sta si uradio.

Pozdrav svima.

Da li mogu da na dva različita youtube kanala postavljam svoje licne video snimke koji se razlikuju samo po jeziku. Na jednom bih pricala na srpskom na drugom na engleskom, sve ostalo je isto. Da li je to u redu sto se tice monetizacije?

Unapred hvala na odgovoru.

Naki kaže:
Pozdrav svima.

Da li mogu da na dva različita youtube kanala postavljam svoje licne video snimke koji se razlikuju samo po jeziku. Na jednom bih pricala na srpskom na drugom na engleskom, sve ostalo je isto. Da li je to u redu sto se tice monetizacije?

U redu je, samo nemoj na Adsensu da povezujes oba kanala.Povezi samo jedan ,a drugi na neku drugu mrezu. Zato sto ce ti Adsense praviti probleme zbog istog sadrzaja na vise kanala,kao sto su meni pravili :) Za svaki slucaj nemoj na Adsensu oba. Moje misljenje :)

Gilez96 kaže:
Naki kaže:
Pozdrav svima.

U redu je, samo nemoj na Adsensu da povezujes oba kanala.Povezi samo jedan ,a drugi na neku drugu mrezu. Zato sto ce ti Adsense praviti probleme zbog istog sadrzaja na vise kanala,kao sto su meni pravili :) Za svaki slucaj nemoj na Adsensu oba. Moje misljenje :)

Super, hvala na savetu. trenutno sam sa srpskim na Adsensu, međutim vidim da više nije pametno biti sa njima, već je ipak na kraju bolje preko neke mreže. Fullscreen mislim da je ok...

Znaci Quizgroup je u problemu?
Kao novi ucesnik u ovom poslu,tek sad sam zbunjen sa kojom mrezom da se povezem.
Ispada da nijedna ne valja.

mico kaže:
Kao novi ucesnik u ovom poslu,tek sad sam zbunjen sa kojom mrezom da se povezem.

Odprilike tako nekako. Ne znas dok licno ne proveris sam. :)

mico kaže:

Za svaku mrežu postoje i zadovoljni i nezadovoljni klijenti. Da li je stvar do klijenata ili kako se kome potrefi, ne znam. Svi se bune zato što oni kao uzimaju neki procenat, ali ne razumem zašto. Ako ti oni omogućavaju neke druge beneficije, i na neki način boost-uju tvoje videe i imas veci broj pregleda, onda i to mora da se plati. Ili sam praviš kampanje za svoj video za veći broj pregleda.

Ja sam pre 3 meseca dobila savet da mi nikako ne trebaju nikakve mreže, već direktno sa Adsense, međutim kao što vidim sada je bolje biti umrežen, tako da i ja isto tražim neku mrežu sa kojom bih se umrežila. Napisala sam već, za koju sam najviše zainteresovana...

Niko nije odgovorio da li pre nego sto se povezem sa partnerom moram da ukljucim monetizaciju na youtube kanalu?

Naravno, nista nije vredeo odlazak u banku, jednostavno je ta firma preko koje je Quizgroup poslao pare na crnoj listi i koriscena je za pranje novca i jednostavno takva je politika banke. Ne znam, probacu da smaram Quizgroup da mi postalje pare preko Paypal-a, pa cemo videti...

Nikola00 kaže:
Naravno, nista nije vredeo odlazak u banku, jednostavno je ta firma preko koje je Quizgroup poslao pare na crnoj listi i koriscena je za pranje novca i jednostavno takva je politika banke. Ne znam, probacu da smaram Quizgroup da mi postalje pare preko Paypal-a, pa cemo videti...

Nece ti poslati 99% ,ako su ti vec poslali to je kraj. Samo banka moze da te izvadi,zato sto su pare kod njih ako su stvarno poslali i to je kraj. Njih boli uvo sto ti ne mozes da prihvatis pare,oni su poslaili i to je to. Nazalost,tako je.

A i pretpostavio sam da je tako, banka (Intesa) je ionako odmah vratila uplatu nazad, jer ta firma im je na "crnoj listi".
Čak sam brdo uplata dobijao od Gugla preko Intese i nikad nije bilo problema, tako da nije da su oni neka zakerala, već stvarno nisu čista posla sa ovim Rusima, pa ne bi za džabe i Paypal blokirao brdo uplata od njih.
Ne znam šta ću sad za sledeću isplatu, da li da prelazim u drugu banku ili da mi šalju preko pejpala, al opet i oni sami preporučuju da za uplate preko 100$ ne preporučuju paypal.
Ne znam šta mi je činiti, da izađem iz mreže ne mogu, a kanal ne pravi neku mizernu zaradu...

Quiz podjebava ovog meseca. Do sada prethodna 5 primao isplatu do 18 u mesecu a ovog jos nista.

Pisao i supportu i za veliko cudo dobio odgovor da ce biti do 27, pa da im verujemo.

Ako ne bude raskid ne gine :D

Nikola00: Ako se vratila uplata stvarno ,onda izaberi webmoney, to je najbolje po meni ali i najveca provizija.

Jocar96: Ne mozes da raskines ugovor :D

Samo da javim da su mi legle pare na paypal i webmoney od QuizGroupa, danas . :D

Back
Na vrh