Nikola00 kaže:@Ivan001
Meni su u banci Intesa rekli da je firma preko koje je poslat novac od QG koriscena za pranje novca i da zbog sigurnosti ne smeju da prime novac od njih i da moraju uplatu da vrate nazad.
U sustini, vise je Intesa kriva nego QG u ovom slucaju, sta vise, QG ce meni poslati sledeceg meseca ovaj vraceni novac i tu su ispali krajnje korektni.
nikola QG ce ti sve to regulisati nemoj da brines,ovaj dole placeni mora da ih blati a veruj mi oni ce ti platiti sve kao sto si i napisao.Ako ides da potpisujes za svaku uplatu napravi ugovor da ti to odmah proknjize.
sunbeach kaže:Tuzba ce biti za to da sam placen da blatim QG,ovo do sada sto sam pisao to se ne zove blacenje nego kritika i to tvoje objasnjenje da dobijas 2 puta mesecno uplate su nerealne i to za banke pogledaj koje pisao pre nego sto optuzujes,kraj rasprave sa moje strane,ti se nemoj zacuditi ako ti stigne tuzba na kucnu adresu.
Pa hajde tuzi me kad vec kazes,ja debilniju raspravu u zivotu nisam imao,daj tu tuzbu vec jednom nemoj samo pisati.Drugo da dobijam dve uplate po tri kanala tri sa njima oduvek i tri koja su prebacena sa Life mreze nismo spojili u jednu jer jelte imam malo privilegija za ova prva tri hoces sad jos jednu tuzbu da pravis,kazem da si inteligentan na nivou deteta od 5 godina mada i oni su inteligentniji ne mogu da gresim.