• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kako postati Youtube Partner?

Nikola00 kaže:
@Ivan001
Meni su u banci Intesa rekli da je firma preko koje je poslat novac od QG koriscena za pranje novca i da zbog sigurnosti ne smeju da prime novac od njih i da moraju uplatu da vrate nazad.
U sustini, vise je Intesa kriva nego QG u ovom slucaju, sta vise, QG ce meni poslati sledeceg meseca ovaj vraceni novac i tu su ispali krajnje korektni.

nikola QG ce ti sve to regulisati nemoj da brines,ovaj dole placeni mora da ih blati a veruj mi oni ce ti platiti sve kao sto si i napisao.Ako ides da potpisujes za svaku uplatu napravi ugovor da ti to odmah proknjize.

sunbeach kaže:
Tuzba ce biti za to da sam placen da blatim QG,ovo do sada sto sam pisao to se ne zove blacenje nego kritika i to tvoje objasnjenje da dobijas 2 puta mesecno uplate su nerealne i to za banke pogledaj koje pisao pre nego sto optuzujes,kraj rasprave sa moje strane,ti se nemoj zacuditi ako ti stigne tuzba na kucnu adresu.

Pa hajde tuzi me kad vec kazes,ja debilniju raspravu u zivotu nisam imao,daj tu tuzbu vec jednom nemoj samo pisati.Drugo da dobijam dve uplate po tri kanala tri sa njima oduvek i tri koja su prebacena sa Life mreze nismo spojili u jednu jer jelte imam malo privilegija za ova prva tri hoces sad jos jednu tuzbu da pravis,kazem da si inteligentan na nivou deteta od 5 godina mada i oni su inteligentniji ne mogu da gresim.

Ivan001 kaže:
Nikola00 kaže:
@Ivan001
Meni su u banci Intesa rekli da je firma preko koje je poslat novac od QG koriscena za pranje novca i da zbog sigurnosti ne smeju da prime novac od njih i da moraju uplatu da vrate nazad.
U sustini, vise je Intesa kriva nego QG u ovom slucaju, sta vise, QG ce meni poslati sledeceg meseca ovaj vraceni novac i tu su ispali krajnje korektni.

nikola QG ce ti sve to regulisati nemoj da brines,ovaj dole placeni mora da ih blati a veruj mi oni ce ti platiti sve kao sto si i napisao.Ako ides da potpisujes za svaku uplatu napravi ugovor da ti to odmah proknjize.

sunbeach kaže:
Tuzba ce biti za to da sam placen da blatim QG,ovo do sada sto sam pisao to se ne zove blacenje nego kritika i to tvoje objasnjenje da dobijas 2 puta mesecno uplate su nerealne i to za banke pogledaj koje pisao pre nego sto optuzujes,kraj rasprave sa moje strane,ti se nemoj zacuditi ako ti stigne tuzba na kucnu adresu.

Pa hajde tuzi me kad vec kazes,ja debilniju raspravu u zivotu nisam imao,daj tu tuzbu vec jednom nemoj samo pisati.Drugo da dobijam dve uplate po tri kanala tri sa njima oduvek i tri koja su prebacena sa Life mreze nismo spojili u jednu jer jelte imam malo privilegija za ova prva tri hoces sad jos jednu tuzbu da pravis,kazem da si inteligentan na nivou deteta od 5 godina mada i oni su inteligentniji ne mogu da gresim.

Molio bi admina i moderatore da ne brisu ove komentare,subeach trebas koristiti kada se obracas meni a ne ovaj onaj...izvinjavam se ostalima ali necu vise ulaziti u raspravu...http://upravusi.rs/komunikacije/internet-komunikacije/ponasanje-na-internetu/

sunbeach kaže:
Molio bi admine i moderatore da ne brisu ove komentare,subeach trebas koristiti kada se obracas meni a ne ovaj onaj...izvinjavam se ostalima ali necu vise ulaziti u raspravu...http://upravusi.rs/komunikacije/internet-komunikacije/ponasanje-na-internetu/

Samo gramaticka ispravka "Molio biH sa HHHH",znam da ce mi to biti nova tuzba od tebe al sta da se radi da ti dodam materijal :) kad vec pominjes tuzbe daj to i odradi odrzi rec.

Ne moze cista tuzba kada ne spominjes ime ili nik kada optuzujes,kontaktirao sam advokata,pa ne ide to preko noci ta tuzba,strpi se malo.

sunbeach kaže:
Ne moze cista tuzba kada ne spominjes ime ili nik kada optuzujes,kontaktirao sam advokata,pa ne ide to preko noci ta tuzba,strpi se malo.

Ja se prosto divim tvojoj inteligenciji,necu vise nista da pisem ne bih da se spustam na tvoj nivo,bezveze da te blamiram ovde nema smisla nisi ti kriv sto si glup.

OK spomeni u reci sunbeach svaki put kada vredjas i optuzujes pa cemo da vidimo ko je glup.
sunbeach je placen da blati QG
sunbeach ima inteligenciju deteta od 5 godina
sunbeach je glup.

sunbeach ce izgleda posle ovoga biti nazalost banovan jer je ulazio u bespotrebnu raspravu sa ovim sto lazno optuzuje a nije procitao ko je sta napisao.

sunbeach kaže:
OK spomeni u reci sunbeach svaki put kada vredjas i optuzujes pa cemo da vidimo ko je glup.
Sunbeach je placen da blati QG
Sunbeach ima inteligenciju deteta od 5 godina
Sunbeach je glup.

Sunbeach bez osnova pise lose o QG a svi mi smo ovde da pomazemo ljudima koji se bave onime cime i mi.
Sunbeach nazalost ispoljava inteligenciju na nivou predskolca.
Sunbeach po mom skromnom misljenju nije mnogo inteligentan i pali se ko hepo kocka.

Zamolio bih admine da kasnije kada ovu prepisku vide izbrisu sve jer ljudi koji citaju ovu temu nema potrebe da gube vreme citajuci gluposti koje pise Sunbeach zbunice ljude bezveze sa tim tuzbama.

Ivan001 kaže:
Sunbeach bez osnova pise lose o QG a svi mi smo ovde da pomazemo ljudima koji se bave onime cime i mi.
Sunbeach po mom skromnom misljenju nije mnogo inteligentan i pali se ko hepo kocka.

Zamolio bih admine da kasnije kada ovu prepisku vide izbrisu sve jer ljudi koji citaju ovu temu nema potrebe da gube vreme citajuci gluposti koje pise Sunbeach zbunice ljude bezveze sa tim tuzbama.

Molio bi admina i moderatore da ne izbrisu ovaj iznad komentar.Nemoj razvodnjavati nego kada vredjas i optuzujes,vredjaj i optuzuj jasno i navedi nik.

sunbeach kaže:
Ivan001 kaže:

Molio bi admina i moderatore da ne izbrisu ovaj iznad komentar.Nemoj razvodnjavati nego kada vredjas i optuzujes,vredjaj i optuzuj jasno i navedi nik.

Daj tu tuzbu ja vecu glupost nisam procitao.Da te opet ispravim gramaticki "Molio bih sa HHH" nauci gramatiku pa pisi nesto.

Ivan001 kaže:
Daj tu tuzbu ja vecu glupost nisam procitao.Da te opet ispravim gramaticki "Molio bih sa HHH" nauci gramatiku pa pisi nesto.

Nije vazna gramatika,(posle reci: Daj tu tuzbu nisi stavio zarez) nego je vazno da li ti pises istinu ili istinu pise decko kome su rekli da uplate preko QG sluze za pranje para i da ne smeju da mu isplate i na samom sajtu od QG pise da ne garantuju isplate na paypal vece od 100$..moj prijatelj jos nije dobio uplatu na paypal,ko sada govori istinu ti ili mi koji nismo dobili isplate jos,sta sad treba da cutimo pa da i ostali prolaze kroz ovakve stvari,hvala nikoli sto je i objavio to za QG i za banku.Hvala i Aleksandru koji nas je opomenuo i pokrenuo to pitanje https://internetzarada.org/showthread.php?tid=3411&pid=107773#pid107773

sunbeach kaže:
Ivan001 kaže:

Nije vazna gramatika,(posle reci: Daj tu tuzbu nisi stavio zarez) nego je vazno da li ti pises istinu ili istinu pise decko kome su rekli da uplate preko QG sluze za pranje para i da ne smeju da mu isplate i na samom sajtu od QG pise da ne garantuju isplate na paypal vece od 100$..moj prijatelj jos nije dobio uplatu na paypal,ko sada govori istinu ti ili mi koji nismo dobili isplate jos,sta sad treba da cutimo pa da i ostali prolaze kroz ovakve stvari,hvala nikoli sto je i objavio to za QG i za banku.

Nikola je napisao da dobija novac naredni mesec i da QG nije kriva,nisi procitao vrati poruke pa pogledaj?Drugo i ti si odjednom u QG ajde vise tisina papagaju jedan

Videcemo da li ce Nikola dobiti novac daleko je sledeci mesec.Nisam ja u QG nego prijatelj,ja sam preko adsense i ne bi nikada isao preko mreza citaj ti malo.Ma da,nikada nije QG kriva,aj sad znaj u koju banku ici da te QG isplati i ajde se kockaj sa tim da li ce ti QG isplatiti za vece sume od 100$ ili nece na paypal,ma bolje izbegavati tu mrezu.

sunbeach kaže:
Nisam ja nego prijatelj ja sam preko adsense i ne bi nikada isao preko mreza citaj ti malo.Ma da,nikada nije QG kriva,aj sad znaj u koju banku ici da te QG isplati i ajde se kockaj sa tim da li ce ti QG isplatiti za vece sume od 100$ ili nece,ma bolje izbegavati tu mrezu.

Citaj ti,napisao si citiram "ko sada govori istinu ti ili mi koji nismo dobili isplate jos" ako nisi u QG nekako mi cudno da cekas njihovu isplatu ali znajuci tvoju inteligenciju ok ko zna sta sve ti cekas al nikako da docekas.Ne mogu da gubim vise vreme dosadio si...ae pa zdravo ne bih te vise zadrzav'o

Ti pises o mojoj inteligenciji,procitaj moje postove i pomoc ostalim clanovima oko raznih tema,znam stvari koje ces ti mozda nekada nauciti ili nikada.
Pa zajedno sam sa prijateljem,ja sam mu pravio paypal nalog,pomagao oko pravljenja kanala...jer je poverovao u price kako QG isplacuje super,ima najbolje reklame...isplacuje i za ugasense kanale...kada je pristupio u tu mrezu sve potpuno drugacije...IZBEGAVAJTE TU MREZU nije rewshare 80% nego manje negde oko 75% ili jos manje,suport nikakav,na pocetku dobar ali kada ojaca kanal i kada se potpise ugovor...onda "nisu tu" tako cesto...pozitivno cu napisati ako isplate preko 300$ na paypal.Ja nisam od onih koji bi precutali pa da i drugi prodju kroz trnje ;)

Ivan001 s kojim pravom vredjas druge clanove? S kojim pravom zalazis u to ko je koliko inteligentan na ovom forumu? Clan si na ovom forumu od 2011-te god. imas tridesetak postova, sta si ti ovde inteligentno napisao i ostavio neki trag koji ce pomoci drugima? Nisi nista. U svakom tvom postu koji si postavio si uvek pitao i zapitkivao nesto, nista korisno nisi napisao. A onda slag na tortu uhvatis da vredjas jednog od najaktivnijih clanova na ovom forumu koji je pomogao drugima koliko ti neces moci ni u narednih 5 god. nazivajuci ga papagajem, prozivajuci ga za inteligenciju, i obracajuci mu se tipa:"Ne mogu da gubim vise vreme dosadio si..."

Dosao si na ovaj forum, u svakom postu zapitkivao nesto, dobijao sve na tacnu, i sad si ti odjednom ''veliki mag" Youtube marketinga i sve znas, svi su glupavi oko tebe. Nauci se malo postovanja prema drugima i odrasti, jer po tvom nacinu pisanja zakljucujem da si jedan napaljeni klinac

sunbeach kaže:
Ti pises o mojoj inteligenciji,procitaj moje postove i pomoc ostalim clanovima oko raznih tema,znam stvari koje ces ti mozda nekada nauciti ili nikada.
Pa zajedno sam sa prijateljem,ja sam mu pravio paypal nalog,pomagao oko pravljenja kanala...jer je poverovao u price kako QG isplacuje super,ima najbolje reklame...isplacuje i za ugasense kanale...kada je pristupio u tu mrezu sve potpuno drugacije...IZBEGAVAJTE TU MREZU nije rewshare 80% nego manje negde oko 75% ili jos manje,suport nikakav,na pocetku dobar ali kada ojaca kanal i kada se potpise ugovor...onda "nisu tu" tako cesto...pozitivno cu napisati ako isplate preko 300$ na paypal.Ja nisam od onih koji bi precutali pa da i drugi prodju kroz trnje ;)

Izbjegavajte QZ maksimalno. Mene i druga zakinuli za $,$$$ i jos na hiljade drugih partnera.
Placali su za suspendirane kanale, a sad na kraju strpali sebi u dzep.
Ako zelite uspjeti na YT, sad je preostalo samo da stavljate svoje klipove.
poz

midho14 kaže:
Izbjegavajte QZ maksimalno. Mene i druga zakinuli za $,$$$ i jos na hiljade drugih partnera.
Placali su za suspendirane kanale, a sad na kraju strpali sebi u dzep.
Ako zelite uspjeti na YT, sad je preostalo samo da stavljate svoje klipove.
poz

Slazem se,trebaju ih svi izbegavati.

Evo njihov info:

New info: PayPal payments will be finished on September 30 th.

http://www.facebook.com/lifentw?fref=ts to je kompanija koja je u saradnji sa QG,opet pomeraju rokove koji su bili do 27-og.

Pretpostavljam da se ne mozes registrovati koristeci neki VPN? Npr. Holu? Vidim da na YouTubu najbolje uspevaju gameri.

Stanje na balansu od paypala od sinoc se smanjilo za nekoliko centi od uplate sto je poslao QG.

Back
Na vrh