Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikola00 kaže:Jos jedan veliki problem sa Quizgroup-om, iz banke kazu da su oni poslali novac, medjutim da oni iz sigurnosti ne smeju da prime novac od te firme zbog pranja novca. Da li iko zna kako da resim ovaj problem ???
Nikola00 kaže:Nikola00 kaže:Jos jedan veliki problem sa Quizgroup-om, iz banke kazu da su oni poslali novac, medjutim da oni iz sigurnosti ne smeju da prime novac od te firme zbog pranja novca. Da li iko zna kako da resim ovaj problem ???
Ima li ko resenje za moj problem, stigao mi je mejl od Quizgroup-a da su oni poslali pare i nigde ne pominju da je bilo kakvih problema.
I ovo pise u mejlu:
You may require our payment details to provide them to your bank:
--
Account Holder QUIZ GROUP INTERNATIONAL INC.
Account No. USD - 376096/04
IBAN/account CH97 0849 0000 3760 9600 4
Account bank: CORNER BANK AG
Swift: CBLUCH22
Da li to moze kako da mi pomogne ?
Naki kaže:Pozdrav svima.
Da li mogu da na dva različita youtube kanala postavljam svoje licne video snimke koji se razlikuju samo po jeziku. Na jednom bih pricala na srpskom na drugom na engleskom, sve ostalo je isto. Da li je to u redu sto se tice monetizacije?
Unapred hvala na odgovoru.
Gilez96 kaže:Naki kaže:Pozdrav svima.
Da li mogu da na dva različita youtube kanala postavljam svoje licne video snimke koji se razlikuju samo po jeziku. Na jednom bih pricala na srpskom na drugom na engleskom, sve ostalo je isto. Da li je to u redu sto se tice monetizacije?
Unapred hvala na odgovoru.
U redu je, samo nemoj na Adsensu da povezujes oba kanala.Povezi samo jedan ,a drugi na neku drugu mrezu. Zato sto ce ti Adsense praviti probleme zbog istog sadrzaja na vise kanala,kao sto su meni praviliZa svaki slucaj nemoj na Adsensu oba. Moje misljenje
![]()
mico kaže:Znaci Quizgroup je u problemu?
Kao novi ucesnik u ovom poslu,tek sad sam zbunjen sa kojom mrezom da se povezem.
Ispada da nijedna ne valja.
Nikola00 kaže:Naravno, nista nije vredeo odlazak u banku, jednostavno je ta firma preko koje je Quizgroup poslao pare na crnoj listi i koriscena je za pranje novca i jednostavno takva je politika banke. Ne znam, probacu da smaram Quizgroup da mi postalje pare preko Paypal-a, pa cemo videti...
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke