• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IQ Test - na vašem jeziku!

Neosynthesist kaže:
Vidim da ima još dovoljno mjesta na tržištu, al ne znam kako bi to išlo što se tiče CTR-a, već je većina ljudi bila izložena tom testu, i velik dio onih koji su bili zainteresirani su ga odradili..
Anyway, spremam ideju za slijedeću individual CPA ponudu orijentiranu prema tolikim masama.

Iskreno nemam pojma sta znaci ovo CTR, CPA...
Ali mislim da jeste mnogo ljudi proslo kroz ovo, i oni koju si bili spremni da plate platili su. Sada su i meni uplate mnogo opale, ranije sam dnevno imao i po 40 uplata... a sada je konverzija ispod 10%

Kako preci 7 nivo ? zapravo, kako da nateram stranca da resi preko onog famoznog linka test ?
Koji je maksimum provizije po resenom testu ?

ivanm kaže:
Kako preci 7 nivo ? zapravo, kako da nateram stranca da resi preko onog famoznog linka test ?
Koji je maksimum provizije po resenom testu ?

Ma daj da ja predjem peti nivo, pa cemo se snaci za 7. :p

Ono kako si mi rekao, da linkujem na blogove, izgleda ne funkcionise. Vec mi duze od nedelju dana pise da nije nasao ni jedan link, a linkovao sam na jedno 7-8 bloga....
Jel znas mozda u cemu je problem?

zz svima
Mene ovo popunjavanje ugovora zeza.
Parametri saradnje: Fakturisanje dilerskih udela ili Dilerski ugovor? Šta biram?
Naziv subjekta? :S
Tamo gde se upisuje ime i prezime stoji mi korisničko ime,po defaultu.Treba li to da menjam?
Ok, PB je poštanski broj,ali šta je MB (nije valjda da moram upisvati JMBG? odnosno Matični Broj)?

nitro_prdez kaže:
zz svima
Mene ovo popunjavanje ugovora zeza.
Parametri saradnje: Fakturisanje dilerskih udela ili Dilerski ugovor? Šta biram?
Naziv subjekta? :S
Tamo gde se upisuje ime i prezime stoji mi korisničko ime,po defaultu.Treba li to da menjam?
Ok, PB je poštanski broj,ali šta je MB (nije valjda da moram upisvati JMBG? odnosno Matični Broj)?

Ja sam birao fakturisanje dilerskih udela. Naziv subjekta, ti je korisnicko ime kod njih. Promeni i ime i prezime. I da, moras upisivati svoj maticni broj! To je i mene cudilo, ali upisao sam pa sam primio lovu:)

ok jos jedno pitanje
jel email sa kojim sam registrovan mora da bude isti kao mejl kojim se prijavljujem za Moneybookers da bi bio omogucen prenos novca?

nitro_prdez kaže:
ok jos jedno pitanje
jel email sa kojim sam registrovan mora da bude isti kao mejl kojim se prijavljujem za Moneybookers da bi bio omogucen prenos novca?

Iskreno, to ne znam. Nisam jos primao uplate preko moneybookers-a.
Ali mislim da ne mora...

nitro_prdez kaže:
ok jos jedno pitanje

Samo budi siguran da si u profilu stranice kod koje zarađuješ (u ovom slučaju iq-test) upisao točnu e-mail adresu!

mile108 kaže:
nitro_prdez kaže:
ok jos jedno pitanje

Samo budi siguran da si u profilu stranice kod koje zarađuješ (u ovom slučaju iq-test) upisao točnu e-mail adresu!

hebote,šta komplikuju koji qr.
Šta je PB?
ma,nemoguće da treba dva puta da upisujem poštanski broj.
ime subjekta=korisničko ime
MB=JMBG
PB?:S
izvinite što davim,al' smorili su me do džaja.

nitro_prdez kaže:
mile108 kaže:
nitro_prdez kaže:
ok jos jedno pitanje

hebote,šta komplikuju koji qr.
Šta je PB?
ma,nemoguće da treba dva puta da upisujem poštanski broj.
ime subjekta=korisničko ime
MB=JMBG
PB?:S
izvinite što davim,al' smorili su me do džaja.

Ma i ja sam imao problema sa tim...
Da, PB je postanski broj. Upisi opet postanski broj! Ja sam tako upisao, i funkcionisalo je...

@stefan

ne znam sta je u pitanju. Mozda google jos nije indexirao te sajtove.
A mozda nisi lepo postavio linkove !

@all
Sta ste tacno menjali kod "ugovora" uzorka?
Ne znam sta tacno da menjam. Recimo poziv na broj stoji njihov.
Jel ste isli preko moneybookers-a ?

Ima neko odgovore ?
I da li ste koristiili fakturisanje ugovora ili dilerski ugovor. ?

ivanm kaže:
Ima neko odgovore ?
I da li ste koristiili fakturisanje ugovora ili dilerski ugovor. ?

Pa ne mora mnogo da se menja. Samo popuni ono sto ti traze.
Znaci:

Назив субјекта.: tvoje korisnicko ime
Име и презиме.: tvoje ime i prezime
Улица.: adresa
Град.: grad
Поштански број.: postanski broj
МБ.: ovde unesi maticni broj
ПБ.: ovde opet unesi postanski broj
WWW: ovo ne treba ako je fakturisanje ugovora, a za dilerski ne znam sta treba...
Твој и-мејл:: i ovde tvoj mail

to je to! Nista komplikovano...

Nego, reci ti meni kako da predjem ovaj peti nivo? Postavio sam linkove na blogove, ali mi ih na sajtu i dalje ne priznaju! Aj mi daj neki tvoj blog gde si postavio link, cisto da uporedim da vidim sto nece kod mene...

slobodanl kaže:
ivanm kaže:

Nemam pojma, nisam ni radio optimizaciju. To su cisto neki blogovi koje sam napravio da bih reklamirao ove testove... mislim da ih cak i nema. sad sam gledao na googl-u, i nisam nasao...

mislim da je to gubljenje vremena, ali može bit da nisam u pravu. Probao sam jednom taj kviz, i tražilo mi je PIN broj mobitela. Pa nisam lud nekome dat PIN, to jedino možda dičurlija upišu PIN pa im svaki mjesec skida sa računa, ali sumnjam da će neko zreo bit toliko naivan. Uostalom, nije etično, a ja nekako idem za tim da ako već pokušavam zaradit pare na netu, da ne uzimam nečije pare na prljavi trik ili ne daj bože prevaru, kao što su mene znali zajebat. Znam kako sam se ja osjeća, i ne želim to drugim ljudima radit.

Pa ako mi bude trebalo još narednih godinu dvije da dobijem prvi ček, barem ću ga dobit na relativno pošten način

i.m.warrior kaže:
Baš su se ljudi nabrusili na taj IQ test. Jel itko išta zaradio od toga?
Ja jesam. I previše sam zaradio -- al ne nužno u kratkoročnom monetarnom smislu. Probaj nabrojat par marketinških kampanja koje su imale ovakav WOM i viralni faktor... lockerz možda, ali osim te 2, nema ih baš puno koje su bile ovoliko otvorene noob-ovima i svakome sa internetom da ih promoviraju, i koje su u tako rekordnom roku dobile toliko leadova. Ovo je nešto što sam zasad proučio na jednom birds-eye strateškom nivou, i nešto što ću sigurno bar djelomično implementirat. I ovi koji su zaradili nešto promovirajući te testove nisu mogli zaradit cca više od par tisuća dolara u startnoj fazi, kad je saturacija bila puno manja. A merchant je imao debelu marginu na ovom. :drinking

Back
Na vrh