• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IQ Test - na vašem jeziku!

jokara25 kaže:
slobodanl kaže:
jokara25 kaže:
slobodanl kaže:
Pozdrav svima! Obecao sam da javim kako mi je prosla isplata, i evo me! Juce sam primio prve pare preko ovog sajta, Uplatili su mi 15000 dinara(167e) Trebalo je da primim negde oko 190e ali je provizija koju uzima westernunion ogromna...
Eto vidite da je moguca zarada ovde, tako da ne odustajte!;)

Svaka cast. Juce sam bas testirao iz zezanja ovaj aff program, i postavio jedan baner na sajt. Verovatno sam imao mnogo srece pa sam na 10 klikova imao dve konverzije, sto iznosi oko 60 din. Zanima me sad ako mozes da kazes kako se tebi konvertuje ovaj program?

Pa ja sam imao oko 470 placanja ukupno. Zadnjih dve tri nedelja, nisam bas radio, nisam ni reklamirao tako da nisam imao nekih uplata. Ali dok sam placao reklame, dnevno sam imao po 20-30 uplata...

Ma ok je to, a koliko si klikova na tvoj link ukupno imao?

Imao sam ukupno 3388. Odnos konverzije mi je 14%...

Evo da i ja dam svoj doprinos ovom zaista korisnom forumu.Prvo da pozdravim administraciju i sve članove uz veliko hvala i sve pohvale za ideju stvaranja ovakvog mesta na netu.
Zainteresovala me je ova tema baš oko IQ testa iz jednog razloga.
Naime,ja sam pre dve tri nedelje stavila na nekoliko mesta banere za testiranje da vidim ima li kakve koristi kao i svi vi.Desilo se da je prvih dana sve lepo krenulo,a onda dolazi zastoj,po 2-3 dana nema uplata.Pa onda opet krenu,do sada ih imam 33 i čekam još jednu pa da zatražim isplatu.
Ali,nešto me kopka:imam osećaj kao da se program povremeno isključuje,odnosno ne sabira uplate.Da nije tako visoka cena testa,isprobala bih sama sebi da uplatim tek da proverim da li će biti registrovano,naravno sa druge adrese.
E pitanje je (konačno):stars,da li se ta skripta ili software,ne znam šta se koristi,može isključiti povremeno ili reprogramirati da ne prikazuje sve uplate?
Kako funkcionišu ti affiliate programi?Da li neko ima iskustva sa tim?

P.S-pre tri dana je cifra stala na 999 dinara i ne mrda više,kao da više nikog ne zanima,a baš pred moju isplatu :wtff

Nadam se da vas nisam smorila :waving

Tara kaže:
Evo da i ja dam svoj doprinos ovom zaista korisnom forumu.Prvo da pozdravim administraciju i sve članove uz veliko hvala i sve pohvale za ideju stvaranja ovakvog mesta na netu.
Zainteresovala me je ova tema baš oko IQ testa iz jednog razloga.
Naime,ja sam pre dve tri nedelje stavila na nekoliko mesta banere za testiranje da vidim ima li kakve koristi kao i svi vi.Desilo se da je prvih dana sve lepo krenulo,a onda dolazi zastoj,po 2-3 dana nema uplata.Pa onda opet krenu,do sada ih imam 33 i čekam još jednu pa da zatražim isplatu.
Ali,nešto me kopka:imam osećaj kao da se program povremeno isključuje,odnosno ne sabira uplate.Da nije tako visoka cena testa,isprobala bih sama sebi da uplatim tek da proverim da li će biti registrovano,naravno sa druge adrese.
E pitanje je (konačno):stars,da li se ta skripta ili software,ne znam šta se koristi,može isključiti povremeno ili reprogramirati da ne prikazuje sve uplate?
Kako funkcionišu ti affiliate programi?Da li neko ima iskustva sa tim?

P.S-pre tri dana je cifra stala na 999 dinara i ne mrda više,kao da više nikog ne zanima,a baš pred moju isplatu :wtff

Nadam se da vas nisam smorila :waving

Ja mislim da to nema veze, ako par dana nemas ni jednu uplatu, to znaci da niko nije ni proveravao rezultate :p Ja sam iskreno zadovoljan kako radi ovaj program...

Definitivno najbolji program trenutno kod nas.
Jos nisam slao ugovore pa ce mi trebati par saveta odavde...

Imam oko 10000 din trenutno, posto je neko pitao..
Oko 7 testova dnevno i dosao sam do 7 nivoa.

Dokle ste vi stigli sto se tice dela "Vodic za dilere" ?

ivanm kaže:
Definitivno najbolji program trenutno kod nas.
Jos nisam slao ugovore pa ce mi trebati par saveta odavde...

Imam oko 10000 din trenutno, posto je neko pitao..
Oko 7 testova dnevno i dosao sam do 7 nivoa.

Dokle ste vi stigli sto se tice dela "Vodic za dilere" ?

sta se ugovora tice meni je islo vrlo brzo i jednostavno... uneses svoje podatke isprintas ugovor i posaljes postom... ja sam slao iz splita obicnom pošiljkom (nisan tia placat ista više para za preporučeno i sl. jer san bia malko skeptičan, pa mi bilo štetea para) i za cca. 7 dana mi je sve bilo sprovedeno u sistemu i moga san isplaćivat...

šta se same isplate tiče moj savjet je moneybookers jer su meni nešto zajebali sa isplatom na ŽR i nikako sad dobit odgovor da mi transferiraju to na moneybookers (istina, i ja san tu malko zajeba za tu isplatu na ŽR al srica sta je bila najmanja moguca :)... jbg)...

p.s.
daj molin te javi kako si presa peti level jer sam pocea sumnjat u svoju inteligenciju :)

fala

@passoa

Hvala na informacijama.
Kazi mi koji bese 5 level ?
Da imas 30 linkova ?

Mislim da su napraivli neku gresku na srpskom i napisali 30 postova ili tako nesto.
Uglavnom trebalo bi da imas 30 linkova koje dobijes od njih na 30 razlicitih web lokacija. Mozes da koristis besplatan blogger blog pa iscepaj 30 novih blogova.

ivanm kaže:
@passoa

Hvala na informacijama.
Kazi mi koji bese 5 level ?
Da imas 30 linkova ?

Mislim da su napraivli neku gresku na srpskom i napisali 30 postova ili tako nesto.
Uglavnom trebalo bi da imas 30 linkova koje dobijes od njih na 30 razlicitih web lokacija. Mozes da koristis besplatan blogger blog pa iscepaj 30 novih blogova.

skuzia san bia da je greska... samo mi nije jasno jel dovoljno samo imat 30 linkova na drugim stranicama ili treba 30 ljudi doc na moj blog priko drugih stranica (il tribaju sve to i jos dodatno ispunit test)?

jer stvar je sta iman linkove (za blog) na nekim stranicama ali mi u javlja "link not found"... to me malko iritira :D

p.s.
koliko san skuzia (cita san na engleskom objasnjenje) treba stavit link na blog koji ti oni "daju" za izradit (http://hr-blog.iq-test.eu/?blog_act..... itd.) ... jesi ti taj link stavlja???

Taj link koji ti daju stavices megde na svoj blog , naravno linkujes neku rec ne kopiras samo rec.
Recimo ja sam stavio "Sta je IQ test klikni ovde" i klikni ovde pojam linkovao.
I tako na 30 razlicitih ! blogova.

Uglavnom lepo prikaze kad nadje link.

ivanm kaže:
Taj link koji ti daju stavices megde na svoj blog , naravno linkujes neku rec ne kopiras samo rec.
Recimo ja sam stavio "Sta je IQ test klikni ovde" i klikni ovde pojam linkovao.
I tako na 30 razlicitih ! blogova.

Uglavnom lepo prikaze kad nadje link.

ma valja je meni url, kad doden na stranicu kliknem i lipo me odvede tamo i sve je ok...

ajd otvorim koji novi blog pa pakusam tamo, mozda je do ovih stranica di san stavia...

fala

Samo d apitam nešto znači taj ugovor se mora obavezno ispuniti?Ako ne znači ne mogu se dobiti pare?

Ja sam se juče prijavila ali salbo ide 40 posjeta a niko nije uradio test.

Moras popuniti ugovor ako zelis dobiti novac, naravno.
40 poseta je vrlo malo da bi moglo vilo sta da se kaze...
Konverzija je negde oko 4 % , dakle na svakih 100 poseta mozes ocekivati oko 4 uradjena testa (za Srbiju pricam)

Btw, kako ste presli 7 nivo ?
Odakle da nadjem strance koji ce prvo da dodju na moj clanak a onda i da neko uradi test ?
I kolika je provizija posle 7. nivoa ?
Da li preko moneybookers-a uplacujete na VISA electron karticu ili direktno na devizni racun?
I na kraju, sta ste sve prepravljali u ugovoru, s obzirom da je ono uzorak ?

ej pala mi jedna predobra ideja za promoviranje ovoga naravno na nasim porducjima ali muci me registracija pa ako mi neko moze reci di se tocno registrira jer prelistao sam stranicu od pocetka do kraja i nigdje nisam nasao register ili nesto slicno.
Hvala

ovako da vam kazem svoje stanje posto sam se tek sad ukljucio u ovo, uglavnom rego sam se i posto sam ref link na zaljucanom forumu svoj faksa(FER) di je gro ekipe koje bi ovak onesto zanimalo i skoro sam popusio ban...looool sljedeca promovacija ce biti na vlastitoj adult stranici di cak mislim da bi ovo moglo dobro proci uz prikladne bannere =) javim utiske kroz par dana

blogex kaže:
ej pala mi jedna predobra ideja za promoviranje ovoga naravno na nasim porducjima ali muci me registracija pa ako mi neko moze reci di se tocno registrira jer prelistao sam stranicu od pocetka do kraja i nigdje nisam nasao register ili nesto slicno.
Hvala

registracija se vrsi u: ''sistem provizijie". Registrujes se kao diler...
Kakva ti je to ideja pala na pamet? :p

iceman kaže:
Gurnite svoj ref lik na face sa laznim profilom i sa nekom pricom,pa pogledajte sutradan statistiku:p

:) Ja to radim odavno, i odlicno prolazim preko laznih profila... To je dobar nacin za reklamiranje ovih testova...

Evo dobih par odličnih ideja za ovo, isplate su premale, al opet, ako ima određeni broj ljudi koji nisu prošli kroz ovo do kojih mogu doći, onda se i isplati. Jel zna netko otprilike kolko je ljudi odradilo ovaj test (ili ako negdje postoji statistika za to)?

Neosynthesist kaže:
Evo dobih par odličnih ideja za ovo, isplate su premale, al opet, ako ima određeni broj ljudi koji nisu prošli kroz ovo do kojih mogu doći, onda se i isplati. Jel zna netko otprilike kolko je ljudi odradilo ovaj test (ili ako negdje postoji statistika za to)?

Zadnji put kada sam gledao statistike, u Srbiji je oko 18000 ljudi uradilo test, i proverilo rezultat, u Hrvatskoj je tada bilo oko 42000.
Sada mislim da su sklonili te statistike...

slobodanl kaže:
Neosynthesist kaže:

Zadnji put kada sam gledao statistike, u Srbiji je oko 18000 ljudi uradilo test, i proverilo rezultat, u Hrvatskoj je tada bilo oko 42000.
Sada mislim da su sklonili te statistike...
Vidim da ima još dovoljno mjesta na tržištu, al ne znam kako bi to išlo što se tiče CTR-a, već je većina ljudi bila izložena tom testu, i velik dio onih koji su bili zainteresirani su ga odradili..
Anyway, spremam ideju za slijedeću individual CPA ponudu orijentiranu prema tolikim masama.

Back
Na vrh