• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IQ Test - na vašem jeziku!

Zarada ide pre sporo i to zbog visoke cijene, a male provizije... Ja trenutno imam 12 HRK, osobno nisam puno promovirao program, ali imam 70 dilera (referrala) - da imam 70 refova u bilo kojem drugom programu, zarada bi išla puno brže

mile108 kaže:
Zarada ide pre sporo i to zbog visoke cijene, a male provizije... Ja trenutno imam 12 HRK, osobno nisam puno promovirao program, ali imam 70 dilera (referrala) - da imam 70 refova u bilo kojem drugom programu, zarada bi išla puno brže

Meni pise da imam 90 dilera, pa preko dlilerske adrese imam po 1 posetu dnevno! To je samo broj onih koji su se registrovali preko tvog linka! A i nisu se svi oni registrovali da bi zaradjivali, vec da bi objavili njihove rezultate pod svojim imenom...

jel moze neko da mi pojasni malo sta treba da se uradi da bi se preso onaj peti level u vodicu dilera!? Ja sam stigo do petog, povecao svoju proviziju za 5 dinara, i sad mi bas nije jasno sta traze da uradim... Na kakve to kataloge da registrujem link?
Ako je neko presao taj nivo, bicu zahvalan na pomoci :waving

pozdrav momci !

Novi sam ovdje pa vas ovom prilikom i pozdravljam, forum ovog tipa je strašno dobra ideja , i čestitam onima koji su ga stavili na noge ,

nadalje da malo podjelim svoja osobna mišljenja oko samog threda IQ testa i sveg vezanog za isti

Stavio sam njhov banner na blog prije čini mi se 3 mj. (možda i više)

Generalno nije mi se činilo da ću bog zna šta zaradit i takva je kampanja bila,

Uspio sam skupiti koju kunu ali da stvar bude interesasntnija zakačio mi se diler koji je uspio u roku od nekoliko sati prikupiti više od 30 uplata ,

čovjek je radio nenormalno i sami rezultati govore

Ukupan broj dilera 2180
Ukupan broj plaćanja 560

ali... uvijek postoji ali

ja sada više nemam bannera njhovog nigdje , a čovjek radi i dalje , samo
što je 40kn malo previše, sad više nema prometa toliko ,

recimo u ovom tjedu sam preko dilera zaradio 10kn, što i nije loše

al meni tu nešto jako smrdi ,

koliko sam shvatio nemože se raditi isplata ispod 200kn zarade(ja imam 159,77) , i mora se imati barem 20 plaćanja preko vašeg bannera(odnosno drugi level , ja imam 8) ,
nisam baš dobro shvatio ovaj sistem , ali sa obzirom na povećanje cijena,
ja moram imati barem još 12 direktnih plaćanja da bih dosegao 20 i isplatu ,
a to se neće dogoditi , jer je naše tržište već poharano s ovim a i preskupo je

tako da sam u glupoj pozicij glede ovoga

Imam 2 opcije

1. krenuti u neku ofenzivu s reklamama i čekati da se nešto desi
što može biti beskonačan proces , s obzirom na sve
2. odustati ,
što mi se čini puno izgledije

Nebi mi bio problem krenuti "svim silama" u reklamiranje i prodavanje ovog proizvoda , kad bi znao da neće biti još loših i nekorektnih poteza od stane davatelja usluge ,
u kojeg sam izgubio povjernje

Možda ako neko ima da je dobio lovu od njih da se posvjedoči tu na forumu ,
jer meni osobno lova koju imam na monitoru nije ista kao i ona u đepu ako izvor nije provjeren .....

eto toliko za prvi puta , pozz

Ja isto imam oko 100tinjak kuna pa sam odustao. Moglo bi se eventualno probati napraviti nešto na stranom tržištu, ovdje kod nas nula bodova.

Ne znam kako je u Hrvatskoj, ali u Srbiji moras imati minimalno 1000 dinara da bi zatrazio isplatu. Ja licno jos nisam dizao pare, ovih dana cu zatraziti isplatu, i videti kada ce mi stici pare. Na racunu trenutno imam oko 17000 dinara, sto je veoma dobro, samo jos da uspem da ih podignem... U pocetku dok sam radio sa ovim, imao samo oko 2000 dinara za mesec dana, a kada sam poceo da placam reklame, pocela je dobra zarada...
Decko koji mi je preporucio ovaj program, i preko koga sam se ja registrovao, je vec u dva-tri navrata primio uplate, i to veoma solidne... Tako da mislim da ne trebate odustajati od ovog programa. Ja cu nastaviti, pa sta bude :waving

Daj navedi cifru u dolarima za nas koji se ne kužimo u dinare, al zvuči ko puno dinara :D

InFlames20 kaže:
Daj navedi cifru u dolarima za nas koji se ne kužimo u dinare, al zvuči ko puno dinara :D

U dolarima je 2000 oko 30$, a 17000 oko 270$... 1$ je oko 62 dinara...
Evo, nije malo ni dolara :D

čestitam slobodan. ja imam tek stotinjak kuna. promoviram dosta ali zarađuje se jako sporo. probao sam i u UK ali zasad ništa.

gogo1902 kaže:
čestitam slobodan. ja imam tek stotinjak kuna. promoviram dosta ali zarađuje se jako sporo. probao sam i u UK ali zasad ništa.

Hvala, samo jos da primim te pare, poslao sam im potpisanu fakturu, sada samo ocekujem da mi jave da su uplatili. Mada to ce biti za par nedelja...
A tamo sam i ja probao, pa nije islo... Sigurno je mnogo skup sms pa ne placaju mnogo ljudi... Pokusaj u drzavama gde su manje provizije, tamo je sigurno jeftiniji sms pa ce vise ljudi placati.

pozdrav svima

vidim da ima ljudi koji su odustali od ovoga nacina zarade, pa ako su voljni pokloniti svoj racun neka mi salju PM

hvala :taunt

ako bude isplate djelimo 50-50%

da san zna da si rjesia UK nebi se ja "mucia" :D :D :D

meni je bilo krenilo super al se "trziste zasitilo" u 2 tjedna tako da je sada :/ :/ :/

ako trazite isplatu moj vam je savjet moneybookers ... za 3 dana je na njemu...

neznam dali je netko primjetio ,

ali neposredno nakon povišenja cijena IQ testa na ovom siteu hr.test-iq,
izašla je nova , "jeftinija" verzija sličnog IQ testa
quiz2you

-koji čini mi se nema dilerski program (ispravite me ako se varam....)
-ima poprilično jaku marketinšku kampanju i preko adwords-a

Cijena im je 12 kn , a ovaj stari je ima cijenu 4 pa je skočio na 40

Meni se to čini kao dobro osmišljena akcija istog tima ljudi,

kako ne platiti dilerima(ili im smanjiti isplate) koji su navukli hrpu ljudi, nego prebjeći na drugi site i praviti sami sebi konkurenciju (i to po skupljoj cijeni)

Možda je to sve u mojoj glavi , ali ako je i dio ovog mog viđenja istinit,
ostaje mi samo da kažem "Svaka Čast momci, tko god da se sjetio ovog"

ma da ... stvar je stvarno ok....

vidjeh i ovaj noviji test... isa san oba "rjesavat" i mislin da ce prije ljudi dat sadasnjih 40 za onaj stari (ako vec neko misli placat) nego 12 za ovaj novi jer je smjesan...

iako me cude bili ko sta plati ista za ovakve stvari al ok...

Pozdrav svima! Obecao sam da javim kako mi je prosla isplata, i evo me! Juce sam primio prve pare preko ovog sajta, Uplatili su mi 15000 dinara(167e) Trebalo je da primim negde oko 190e ali je provizija koju uzima westernunion ogromna...
Eto vidite da je moguca zarada ovde, tako da ne odustajte!;)

Čestitam, drago mi je da isplaćuju mada to što su tako podignuli cijene uopće nije u redu od njih ali ajde. Imat ćeš manje konkurencije :D

slobodanl kaže:
Pozdrav svima! Obecao sam da javim kako mi je prosla isplata, i evo me! Juce sam primio prve pare preko ovog sajta, Uplatili su mi 15000 dinara(167e) Trebalo je da primim negde oko 190e ali je provizija koju uzima westernunion ogromna...

Svaka cast. Juce sam bas testirao iz zezanja ovaj aff program, i postavio jedan baner na sajt. Verovatno sam imao mnogo srece pa sam na 10 klikova imao dve konverzije, sto iznosi oko 60 din. Zanima me sad ako mozes da kazes kako se tebi konvertuje ovaj program?

jokara25 kaže:
slobodanl kaže:

Svaka cast. Juce sam bas testirao iz zezanja ovaj aff program, i postavio jedan baner na sajt. Verovatno sam imao mnogo srece pa sam na 10 klikova imao dve konverzije, sto iznosi oko 60 din. Zanima me sad ako mozes da kazes kako se tebi konvertuje ovaj program?

Pa ja sam imao oko 470 placanja ukupno. Zadnjih dve tri nedelja, nisam bas radio, nisam ni reklamirao tako da nisam imao nekih uplata. Ali dok sam placao reklame, dnevno sam imao po 20-30 uplata...

slobodanl kaže:
jokara25 kaže:
slobodanl kaže:

Pa ja sam imao oko 470 placanja ukupno. Zadnjih dve tri nedelja, nisam bas radio, nisam ni reklamirao tako da nisam imao nekih uplata. Ali dok sam placao reklame, dnevno sam imao po 20-30 uplata...

Ma ok je to, a koliko si klikova na tvoj link ukupno imao?

Back
Na vrh