nickname-zg
Aktivni član
- Tu od
- 27 Ruj 2012
Nemanjank kaže:cjcRMN295c - 3$ i nešto novi domen, ne mora da bude prvie sada, ja sam ponovo pokušao da iskoristim ovaj kod, ali me je novi domen koštao 10$ na istom nalogu
DEC199TW1 - 2$ novi domen, ne mora da bude prvi
Takođe, za sve vas koji ne znaju, postoji dodatak za FIREFOX i CHROME koji se zove HONEY, dostupan na sledećem linku: http://joinhoney.com/
Kada njega instalirate i krenete u kupovinu domena, ubacite ga u korpu i na onoj strani gde se unosi kupon, pojaviće se opcija FIND SAVINGS. Kada kliknete na nju, ovaj PLUGIN će testirati 25 kodova za vas i ponuditi najbolji. Problem je što ponekad taj kupon neće da radi (kartica vam na kraju bude odbijena, imali para ili ne). Ja taj problem rešim što printscreenujem sve kupone koje HONEY unosi, i onda isprobavam od najboljeg ka najgorem, tj unosim kupone koji mi donose najveću uštedu redom dok neki ne proradi![]()
To što neki kupon ne radi iako je spustio cijenu znači da je samo za U.S. i Canada. Ispada da nema sredstava na kartici, ali sve je ok sa karticom i samo treba potražiti drugi kupon