• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Domenu 10-tak dana prije roka za produljenje prebaciti na neki drugi registrar za dolar dva, pa je onda opet transferirati natrag (nakon 60 dana) na GoDaddy za dolar dva. Tako se za cca $5 dobije 2 godine produljenja

Za sada sam se ipak odlucio ostajati na godaddy a za kasnije videcemo

Odradio sam bulk renew bez ikakvih kupona, godaddy je dao neku svoju najbolju ponudu automatski, .com za $9.99 a .net za $12 sto je prilicno solidno i bolje od trenutno najboljeg kupona (20% off)

Kako se otkazuje domen na godaddy? Da li samo treba da ga izbrisem sa spiska domena, ili treba da posaljem email o otkazivanju?

@Vlasta - Ako misliš nedavno registrovani, obrišeš ga sa naloga i kontaktiraš godaddy support (ako si u grejs periodu od 5-6 dana) da bi dobio nazad novac.

@onthread - Kupon MMA199 radi za $2.17 registraciju i transfer na godaddy (u cenu je uračunat ICANN FEE).

Ima li kakav kupon za renewal .org domene. 23$ za domenu i privacy na godinu dana. -.-

Isto ništa. Stvarno GoDaddy je preskup plus previše reklama imaju.

@Vlasta - Ako misliš nedavno registrovani, obrišeš ga sa naloga i kontaktiraš godaddy support (ako si u grejs periodu od 5-6 dana) da bi dobio nazad novac.

Mislim na domen koji mi istice sad krajem maja, a ne zelim da ga produzim. Izbrisao sam ga sa naloga, sad ne znam da li treba i njima da posaljem mejl da ga zvanicno otkazem.

Ne moraš slati, vremenom će sam se obrisati u potpunosti :)

Jel zna neko neki kupon za obnovu .com domena? Pretražio sam gomilu sajtova i ni jedan kupon nisam pronašao da radi.

Jokja kaže:
Jel zna neko neki kupon za obnovu .com domena? Pretražio sam gomilu sajtova i ni jedan kupon nisam pronašao da radi.

Isti problem. Ja poceo prebacivat domene na Dynadot i Namecheap.

Ja sam bio prebacio s godaddy na namecheap i sada kada mi treba za namecheap nigdje nema :(

ZeroNoob kaže:
Ja sam bio prebacio s godaddy na namecheap i sada kada mi treba za namecheap nigdje nema :(

Pa sta ce ti

Renew .com* $10.69 na namecheap.

dok

Renew .com $14.99 na GoDaddy
ako placas u EUR onda te izadje i skuplje od 14.99.

a na
Renew .com $9.99 na Dynadot.

Namesilo.com - Renew $8.99 (ili $8.89 ako ste u domain discount programu) :) ICANN accredited

Ja već 2 dana ne mogu da se logujem na GoDaddy... Ukucam UserName i šifru, browser vrti minut-dva i izbaci.

Hellas kaže:
ZeroNoob kaže:

Pa sta ce ti

Renew .com* $10.69 na namecheap.

dok

Renew .com $14.99 na GoDaddy
ako placas u EUR onda te izadje i skuplje od 14.99.

a na
Renew .com $9.99 na Dynadot.

Mislio sam da imaju još jeftinije renew cijene npr bude neka promocija za renew, ali nikada nema, čini se kada ima neka promocija da je ona samo za kupovanje domena :(

Back
Na vrh