• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Nemanjank kaže:
cjcRMN295c - 3$ i nešto novi domen, ne mora da bude prvi :) e sada, ja sam ponovo pokušao da iskoristim ovaj kod, ali me je novi domen koštao 10$ na istom nalogu

DEC199TW1 - 2$ novi domen, ne mora da bude prvi :)

Takođe, za sve vas koji ne znaju, postoji dodatak za FIREFOX i CHROME koji se zove HONEY, dostupan na sledećem linku: http://joinhoney.com/

Kada njega instalirate i krenete u kupovinu domena, ubacite ga u korpu i na onoj strani gde se unosi kupon, pojaviće se opcija FIND SAVINGS. Kada kliknete na nju, ovaj PLUGIN će testirati 25 kodova za vas i ponuditi najbolji. Problem je što ponekad taj kupon neće da radi (kartica vam na kraju bude odbijena, imali para ili ne). Ja taj problem rešim što printscreenujem sve kupone koje HONEY unosi, i onda isprobavam od najboljeg ka najgorem, tj unosim kupone koji mi donose najveću uštedu redom dok neki ne proradi :)

To što neki kupon ne radi iako je spustio cijenu znači da je samo za U.S. i Canada. Ispada da nema sredstava na kartici, ali sve je ok sa karticom i samo treba potražiti drugi kupon :)

Hellas kaže:
GDBBX1705

10.17 .com renew

Stvarno nema smisla za Balkan ukinuli ove kodove 8.49 i 8.69, a rade u nekim drugim zemljama.

Sad je sasvim moguce da ima jeftinijih registara za nas.

Ovaj kupon radi (jedini) i za .org ($9,99) GDBBX1705

AmazingHulk kaže:
Ima neki novi kupon za novu .com domenu 2.17$ sa uključenim icann fee

Ajde probaj jedan od ova dva

$2.95* .COM, code 14SBGD12

I ovaj je radio prije mozda 10tak dana

db99cents za 0.99 + ICANN FEE

@Hellas
Hvala.
db99cents još uvek radi. Upravo sam kupio domen za $1.17

Domene za $1.99 ($2.17 with ICANN fee):

fbrmkhp1
rooster
cjcdefdea4
jeff199

Sve kupone sam isprobao i rade

Svi kuponi su u ovom trenu još aktivni i rade kod nas. Iskoristio sam ih pa je provjereno.

$1.99 ($2.17 with ICANN fee):

rooster
iap199
cjc199ca
fbrmkhp1
cjcdefdea4
199octfbb
queens199
jeff199

$2.49 ($2.67 with ICANN fee):

marcus249
iap199au
queens
stories

$2.95 ($3.13 with ICANN fee):

phil295
geekbox
moxie295
news295
bite295
beat295
zine295
zilla295
bacon295

Još od početka ove godine Godaddy nema dobrih kupona za renewal, odnosno ima onih za 30% što te oped dođe 8-9$. Ja sam dosta svojih domena prebacio na Directnic za 4$

Imam dosta domena .com .net i .org koje moram produziti u narednih par dana (~50kom)

najbolj renewal koji sam nasao je GO20OFF

.com $11,99
.net $13,59
.org $14,39

Ima li ko od vas nesto pametnije s obzirom da je godaddy izgleda izbacio sve renewal codove od pocetka aprila ili je pametno prebaciti sve na name.com registrant? Njihove cene za transfer i renew su ovako nesto: COM $8.25, .NET $8.25, .ORG $8.99 ?

Probajte GD4418A za 30% popusta...

Ili ako hoćete, odradite transfer na directnic.com za $3.99 + ICANN. Kupon kod - 399TRANSIN

Kod mene GD4418A neradi :(

Imam fore jos par dana pa cemo videti da li da pocnem transfer na neki drugu registrant...

cjcrmnhost - $1.99/mesecno hosting do 30. aprila

Get 12 months of Economy Web Hosting for just $1.99/month, a 70% Off Savings! Offer excludes renewals. Offer ends 4/30/14
Get 12 months of shared economy hosting for $1.99/month, after which price increases to regular list price. Offer available for new hosting plans only (not renewals). Your discount will appear in your cart.

Back
Na vrh