• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Igor Tomić kaže:
FB30TLD .com renawal 9.27$ sa ICAAN fee.

Nije sto sam picajzla al

gdbba776 .com renewal za 8.49 + 0.18 ICANN fee

Hvala za kupon. Ja sam nazalost prekljuce produzio 10-ak com domena sa FB30TLD jer nisam uspeo naci nista bolje :D

dragaN. kaže:
Ima li neki kuponi za hosting ?

Ne znam za kupone ali jos par sati traje cyber monday.
Evo ti na primer pogledaj blueahost cyber monday ponudu. Mozes jako povoljno da uzmes hosting na godinu dana.

tryengraved kaže:
.ORG renewal $9,17

PHD7

E svaka cast. Znaci svi ostali ili su pogaseni ili je renew 14$. Inace je 17$.

Imas pice za ovo.

Hellas kaže:
tryengraved kaže:
.ORG renewal $9,17

PHD7

Imas pice za ovo.

Taman dok platiš piće izađe te 17$ :D

99luv 1$ .com domen - Godaddy...

Ja kupio prije, može samo 1 domen po nalogu.

El Mero kaže:

Hm, kupon radi ali mi ne prihvata karticu, peti put me vraća a već sam plaćala tom karticom i ima sredstava. Zna li neko kako mogu da proverim da nisam već iskoristila ovaj kupon (to je jedino što mi pada na pamet kao razlog)?

JelenaM kaže:
El Mero kaže:

Hm, kupon radi ali mi ne prihvata karticu, peti put me vraća a već sam plaćala tom karticom i ima sredstava. Zna li neko kako mogu da proverim da nisam već iskoristila ovaj kupon (to je jedino što mi pada na pamet kao razlog)?

I ja sam ga probao jos juce, i nisam mogao ni karticom ni pp-om da platim. Mislim da je moguce da je to samo za prvu domenu (nove naloge).

Ja sam platio Visom... Nije za nove naloge, jer imam nalog već par godina. 1 nalog 1 domen - što se tiče ovog kupona.

A plaćanje Skrillom, PP-om, itd...nije moguće kada se kupuje kuponima.

0tr0v kaže:
Hellas kaže:

Imas pice za ovo.

Taman dok platiš piće izađe te 17$ :D

24 .orga x 7 dolara moze traziti i rucak, a kamol pice :D

30% off na neke domene.

bFdLmCz.png

scam14 – $8.99 .ORG renewal + $0.18 ICANN fee

vrijedi ne samo za obnovu, već i za novu domenu.

cjcRMN295c - 3$ i nešto novi domen, ne mora da bude prvi :) e sada, ja sam ponovo pokušao da iskoristim ovaj kod, ali me je novi domen koštao 10$ na istom nalogu

DEC199TW1 - 2$ novi domen, ne mora da bude prvi :)

Takođe, za sve vas koji ne znaju, postoji dodatak za FIREFOX i CHROME koji se zove HONEY, dostupan na sledećem linku: http://joinhoney.com/

Kada njega instalirate i krenete u kupovinu domena, ubacite ga u korpu i na onoj strani gde se unosi kupon, pojaviće se opcija FIND SAVINGS. Kada kliknete na nju, ovaj PLUGIN će testirati 25 kodova za vas i ponuditi najbolji. Problem je što ponekad taj kupon neće da radi (kartica vam na kraju bude odbijena, imali para ili ne). Ja taj problem rešim što printscreenujem sve kupone koje HONEY unosi, i onda isprobavam od najboljeg ka najgorem, tj unosim kupone koji mi donose najveću uštedu redom dok neki ne proradi :)

GDBBX1705

10.17 .com renew

Stvarno nema smisla za Balkan ukinuli ove kodove 8.49 i 8.69, a rade u nekim drugim zemljama.

Sad je sasvim moguce da ima jeftinijih registara za nas.

Ima li neki kupon, ali da se može platiti i Skrillom? :) Ovaj što je Igor postavio, moglo je da se platiti PayPalom, Skrillom, itd,,, ali samo 1 domen.

Back
Na vrh