• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Prati Godaddy na facebooku, to ti je jedan od nacina da "uhvatis" kupon...

Moderator kaže:
probao ne radi...........

Ja jučer uzeo .net i .info domen za 1 € pomoću INDY500 kupona.. tačnije kupon iskoristio na .net, a .info dođe free..

capturemiv.png

i ja sam taj probao juce pa nije htelo,za .com domen

hvala hellas, iskoristio :)

nego jedno pitanje oko godaddy-ja ,ima neki one page setup sada posle kupovine .com domena ,sta je to u stvari ,besplatan host za sajt od jedne strane?

$0.99 .com, .net, .org, .biz, .info, .us domains

Nije Godaddy ali da ne otvaram bezveze novu temu postam ovdje. Ako nije u redu neka netko premjesti.

Znači kao što naslov kaže domene po 0.99$, do 3 komada, com, net, org, biz, info, us, samo za nove korisnike (nitko vam ne brani da otvorite više accounta).
http://www.register.com

Kod: REG099QL

Ne preporučujem nikako register.com. Mnogo su loša firma za saradnju, jedan domen su mi zaključali bez razloga i rekli da će vratiti pare za njega i još nisu i to posle uzimanja privacy protection kod njih.

Uzmeš domene i nakon 60 dana prebaciš na drugi registar, dosta ih ima free transfer ;)

a da pitam ovo,jel moguce recimo uzmem domen na godinu,i ako nakon izvesnog vremena zelim da ga promenim , konkretno mislim na naziv domena,da taj postojeci ugasim tj. preimenujem i da mi se nastavi zakup ,recimo ako je ostalo jos 6meseci,ili ne moze

Moderator kaže:
a da pitam ovo,jel moguce recimo uzmem domen na godinu,i ako nakon izvesnog vremena zelim da ga promenim , konkretno mislim na naziv domena,da taj postojeci ugasim tj. preimenujem i da mi se nastavi zakup ,recimo ako je ostalo jos 6meseci,ili ne moze

Ne moze :)

.com za 5.99$ Limit 5 Domena - chat599
.com za 7.49$ - YES3
.com za obnovu 8.17$ - Bacon3
.net .org .biz za 7.49$ - YES749
SSL certificate 90% Off - lksxs005
.co.uk za 4.49$ - iap269couk

GoDaddy. Domen za 0.99 $, ali kad ukucas kod on ti obracuna 1.17$

U svakom slucaju, jeftino je!

Code: H4HP99 :to_clue

vec sam bio napisao post za kupon ali video sam da si pre mene izbacio i nisam objavio :)
inace 0.15$ ti je fee za .com, .mobi, .biz, .net, i .org i onda ti obracuna nesto vise od 1$
Kod:
Register any new domain (.COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN) for just €0.80* Use code: h4hp99
Register any new .com, .us, .mobi, .biz, .net, .org, .ca, .co.uk, and .in for just €0.80*. Plus ICANN fee of €0.15 per domain per year for .com, .mobi, .biz, .net, and .org.
tako meni pise..

vec sam bio napisao post za kupon ali video sam da si pre mene izbacio i nisam objavio :)
inace 0.15$ ti je fee za .com, .mobi, .biz, .net, i .org i onda ti obracuna nesto vise od 1$
Kod:
Register any new domain (.COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN) for just €0.80* Use code: h4hp99
Register any new .com, .us, .mobi, .biz, .net, .org, .ca, .co.uk, and .in for just €0.80*. Plus ICANN fee of €0.15 per domain per year for .com, .mobi, .biz, .net, and .org.
tako meni pise..

Radi. Upravo sam pazario .COM za 1.17 $

Jes' da necu sad imati mnogo vremena da radim nes' s njim. Posle leta. Kad je "dzabe" i sirce je i slatko :)

Outbox kaže:
Radi. Upravo sam pazario .COM za 1.17 $

Jes' da necu sad imati mnogo vremena da radim nes' s njim. Posle leta. Kad je "dzabe" i sirce je i slatko :)
dodaj i .info u korpu i dobiješ ga besplatno 1 godinu

Back
Na vrh